לאן נעלמו התלתלים של מאריה

gmaya

New member
לאן נעלמו התלתלים של מאריה ../images/Emo7.gif

איך אתם מעדיפים את מאריה שלנו: * עם תלתלים ובקבוקים זהובים, נטולת סיליקונים מפחידים ובקיצור רזונת,תמימונת, מתוקונת כמו בתחילת שנות ה 80? * או במראה שחרשו לה על הפיין, בלונדיני חסר טעם ואפילו די זול, בעלת מראה מנופח ולא טבעי?

roimc

New member
הא?

יעני אצלך זה 2 ניגוים קיצוניים? אז צר לי לבשר לך, אצלי - לא. אני אוהב את מאריה העכשווית, בעלת הבלונד, הגוף הרזה והחטוב והבגדים המינימליים. את מסתכלת בחיבה על המראה הישן שלה (שהוא, איך לומר, מפחיד את השדים, כי הוא מזכיר לי תקופות טובות מבחינת הקריירה ואת יודעת שאחרי זה היא תראה יותר טוב).

ForeverMC

New member
התלתלים באמת מתחברים ישירות עם...

התקופה הנאיבית והקסומה והקול הענק הזה..., ובגלל הגעגועים אני מעדיף את התקופה ההיא.

ובכן..

דיידרים האני הן התקופות הכי יפות שלה... האני בעיקר.. כנ"ל לגבי המוזיקה הכי עניינית ופחות נמרחת.. רואים שמראיה באמת כתבה והשקיעה שם הרבה מאוד מאמץ וחבל שהיא הגזימה ונסחפה עם עניין האישה המשוחררת שזה הפך לאט לאט למתירני בצורה קיצונית. אבל לא הייתי מצפה ממנה להשאר באותה נקודה.. זה משעמם וטוב שהיא משתנה. מה גם.. אני שמחה שהיא לא משתמשת בגימיקים עלובים כמו אלה של בריטני ומדונה(יפה מאוד.. הן מראות העדה לצד הלסבי בהן אבל בחדר המיטות.. ולא בשיל פרסום.)

למעלה