לאן נעלמו הנזירות השחורות,והציירים המאמינים בגרפים-והנרות -והקילשונים,,אך רק בריאות מאחל לכם.
א אלוני35 New member 5/2/12 #1 לאן נעלמו הנזירות השחורות,והציירים המאמינים בגרפים-והנרות -והקילשונים, ,אך רק בריאות מאחל לכם.
פ פי 10 מארס Well-known member 5/2/12 #2 עוד הפעם נקנקו אותך אלוני 5 נק מהנמוך לגבוה סחרן יום חח ספר לנו מה קנית כמה הרווחת מהמכונות האוטומטיות
עוד הפעם נקנקו אותך אלוני 5 נק מהנמוך לגבוה סחרן יום חח ספר לנו מה קנית כמה הרווחת מהמכונות האוטומטיות
C contact2 New member 6/2/12 #3 אלוני .גם אתה הצטרפת לטרנד של לזלזל ולהשמיץ? אף אחד לא ביקש ממך להאמין בציורים עכשיו אתה מבין למה לא כיף לשתף פה?
אלוני .גם אתה הצטרפת לטרנד של לזלזל ולהשמיץ? אף אחד לא ביקש ממך להאמין בציורים עכשיו אתה מבין למה לא כיף לשתף פה?
א אלוני35 New member 6/2/12 #4 קונטקט אחי-נתת לי הרבה טרידיים טובים ובטור סוחר מעריך אותך מאוד-ובנוסף אמרתי לך שאת נותן טריידים והם בכיוון המחשבה חיובי\שלילי זה נותן לי יותר ביטחון בקנייה,אל תיכעס ליפעמים אני מישתגיע .
קונטקט אחי-נתת לי הרבה טרידיים טובים ובטור סוחר מעריך אותך מאוד-ובנוסף אמרתי לך שאת נותן טריידים והם בכיוון המחשבה חיובי\שלילי זה נותן לי יותר ביטחון בקנייה,אל תיכעס ליפעמים אני מישתגיע .