לאמהות לתינוקות בני 5 חודשים

טלקומר99

New member
לאמהות לתינוקות בני 5 חודשים

רציתי לדעת אם זה נורמלי ... בני בן חמישה חודשים (בעוד שבוע) . הוא יונק כל 4 שעות ומסרב לקבל לפני כן. הוא יונק מעט מאוד זמן. מסוגל תוך 5-10 דקות גג לסיים את הארוחה. הוא רגוע לגמרי אחריה, מתפתח מעולה ומחייך. יש 6 טיטולים רטובים בערך ביום. יציאה הייתה כל יום , עד שנתתי ברזל. בכל מקרה, אני מנסה לדחוף לו עוד הנקה אחת ביום , אבל הוא מברסה וממש נעלב כשרואה את הציצי מתקרב. המשקל לא מי יודע מה, הוא עלה מעולה בשלושת החודשים הראשונים ואח"כ קצת האט את הקצב. היום הוא שוקל 7200 ק"ג. משקל לידה 4000 ק"ג. יש לציין כי מגיל חודשיים הוא יונק כל 4 שעות. האם אתן מכירות את הדפוס הזה? האם גם התינוק שלכן יונק כל 4 שעות בגיל הזה? תוך כמה זמן הוא מסיים ארוחה? תודה רבה

yafik

New member
בני 5 חודשים..

היי, זה נשמע ממש נורמלי אם הוא רגוע ועולה במשקל...בכל מקרה קצב העליה במשקל הוא איטי יותר מבחודשים הראשונים..כך שאין מה להבהל..ו-7.200 נשמע לי בהחלט יפה...מה אמרו לך בטיפת חלב?.

פוקי one

New member
כמו חלום ../images/Emo70.gif

שלום לך בני ג"כ בן חמישה חודשים (וחצי) אבל אינני מכירה דפוס כזה... הוא יונק כל שעתיים וחצי שלוש, והרבה יותר זמן לוקח לו... ממש ממש לא נראה לי שיש סיבה לדאגה אצלך, הוא שוקל יפה (בחודשים מאוחרים יותר עולים כבר פחות) רגוע, ואיננו מעונין בכלל לינוק,תהני מכל רגע.... !!

sagitlaleche

New member
עליה במשקל ../images/Emo20.gif

טלקומר99, נשמע שהתינוק שלך נורמלי לחלוטין. הוא יונק בצורה יעילה כל כך עד שכל הנקה קצרה ועניינית! מספר החיתולים הרטובים מצויין. בממוצע הוא עלה מה שצריך בחודש, וזה יופי. רוב התינוקות היונקים עולים בשלושת החודשים הראשונים הרבה ואחר כך מאיטים את קצב העליה במשקל. אגב, אנקדוטה אישית, גם התינוק הראשון שלי ינק רק כל ארבע שעות כמו שעון (השעון שלו כמובן) ולא יכולתי לדחוף לו ציצ בכל פעם שהתחשק לי. רק מתי שהוא רצה.

למעלה