לאלה הסובלים מ"רגליים קרות"

ZeevRozenek

New member
לאלה הסובלים מ"רגליים קרות"

או יותר נכון - קור בכפות הרגליים. באז"ם שלי אין חימום לתא הטייס. מאז השיפוץ עוד לא הרכבתי . השבוע טסתי לאזור VENETO (מצפון לוונציה , תמונות מחר-מחרתיים כשאמצא את הכבלים של המצלמה שנעלמו לי). הטמפ. על הקרקע היתה 2-, וב-1000 היתה כנראה 5-, וכפות הרגליים קפאו לי למרות 2 זוגות גרבי הצמר. הלכתי היום לחנות ספורט המתמחה בציוד לסקי ושאלתי אותם מה יש להם להציע, אז יש להם 2 פתרונות: לוח מתכת קטן ודק בגודל נגיד של קופסת סיגריות שמכניסים לנעל, ובפנוכו שלו גוף חימום, והוא פועל על סוללות (שאפשר לטעון מחדש) שמצמידים למכנס או לנעל מבחוץ. מחיר זוג 150 יורו. ולעניים כמוני יש משהוא חד פעמי, הפועל על עקרון תהליך כימי, מעין רפידה שמוציאים משקית סגורה הרמטית, עושים לה מסז' קטן ומכניסים לנעל וזה אמור להחזיק 7-8 שעות ולחמם. מחיר לזוג 3 יורו . מחר אנסה ואשלח דוח. אגב - מאתמול יורד פה שלג. אצלנו בקושי 10 סמ. אבל נמל התעופה MALPENSA ליד מילנו סגור - גובה השלג חצי מטר וממשיך לרדת. אומרים שהעולם מתחמם? שבת שלום - זאב

umbo

New member
בענין שקיות החימום.....

כל מי שיש לו ילד בצבא מכיר את השקיות שקונים בריקושט כדי לחמם את החייל במארבים (גם הצבא מחלק למי שצריך כאילו שקיות והן אפילו טובות יותר). ואגב זה עולה 6 שקלים ואמור להחזיק 20 שעות. אופס.... אתה באיטליה. אז איך תגיע לריקושט ?

ZeevRozenek

New member
"ריקושט" זה חנות?

אם כן, אנא העלה את הכתובת אן הטלפון. בִּתי תהיה בארץ בעוד שבועיים. בתודה מראש, זאב

סנטימנט

New member
שקיות החימום גדולות מידי

ובד"כ לא ניתן להכניס אותן לנעל (אא"כ קונים נעליים גדולות בכמה מידות...). ראיתי באינטרנט גרביים עם חימום חשמלי - מופעלות ע"י סוללות. נראה לי מצויין. המחיר זול בהרבה מ-150 יורו.

ZeevRozenek

New member
תודה לכל העונים

כולל מייק 300 . בסוף מתברר שיותר זול להתקין חימום, אולי בעוד שבועיים. והזנת גרביים חשמליות ע"י חיבור ל"שטֶקֶר" של המצית לא בא בחשבון. לא רוצה כבלים שיסתובבו לי בין הרגליים. בינתיים אסתפק בשקיות חימום. שבוע טוב

למעלה