לאכול מן ה-
ולהשאיר אותה שלמה

לאכול מן ה-../images/Emo212.gif ולהשאיר אותה שלמה

קראתי את הכתבה הבאה ב-ynet: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3218420,00.html שמדברת על העובדה שנשים מאוד רוצות שהבעל שלהן יהיה החבר הכי טוב שלהן, אבל הרצון והדרישה הזאת פוגעים בקשר בסופו של דבר. האם אתם רוצים שיהיה החבר הכי טוב שלכם, על כל המשתמע על כך או שלדעתכם זה לא נכון לרצות/לדרוש שהבעל יהיה גם החבר הכי טוב
למה זה פוגע בקשר לדעתכם

החבר שלי

אני יכולה להגיד בכנות שהוא החבר הכי טוב שלי וזו לא סתם קלישאה אני מספרת לו הכל משתפת, והוא גם יודע להקשיב וגם לייעץ אין לי עם זה בעיה בכלל אני רק חושבת שלא כל הגברים יכולים לזה

לא קראתי, אבל

למה זה שהוא החבר בכי טוב פוגע בקשר? בעלי הוא בהחלט חברי הטוב ביותר, אני יכולה לספר לו הכל וכנ"ל הוא לי. אנחנו משתדלים לבלות הרבה ביחד ולמוצא תחביבים משותפים. זה לא אומר שאין לכל אחד גם חיים משל עצמו ותחומי עניין שלשני אין שום נגיעה בהם או רצון להיות בהם. וכומובן שלשנינו חברים "משלנו". לא הייתי משנה דבר. אחרי כמעט 8 שנים יחד, אני יכולה להגיד שהקשר, האהבה והאינטימיות רק משתפרים, והרבה זה בזכות החברות הטובה, שיכולה להתגבר גם על קטעים שמרגישים פחות מאוהבים, ומאפשרת תקשורת פתוחה ובריאה.

לא כ"כ היתה לי סבלנות לקרוא

אבל אני לא מבינה למה זה צריך לחבל בקשר? להיפך... אני והחבר שלי חברים הכי טובים אחד של השני, מדברים על הכל, משתפים, מקשיבים, תומכים. זאת הציפייה הכי חשובה שלי מקשר זוגי. אחרת מה בדיוק הזוגיות פה? זה שאנחנו שוכבים? את זה אפשר לעשות גם עם מישהו שלא מכירים. בזמן האחרון יש לי תקופה לא כל כך טובה, וז השאני יכולה להתקשר לחבר שלי באמצע יום עבודה, לבכות לו בטלפון, ולדעת שהוא מקשיב ולא שופט אותי, אלא פשוט מקבל אותי ואוהב אותי ויודע שעוברת עליי תקופה קשה והוא כאן כדי לעזוב את הכל ולתמוך בי ברגעים קשים, ושגם אני אעשה את זה בשבילו כשהוא יצטרך... זה דבר שמחזק את האהבה שלנו וזה שווה את כל האוצרות בעולם. וזה גם עושה את הסקס בערב למדהים

כבשה200

New member
../images/Emo45.gif כל כך צודקת ../images/Emo23.gif

שבוע שעבר גם עלי עברו ימים לא קלים ולא יצא לנו לדבר איזה יומיים בגלל העבודה והכל, למרות שאנחנו גרים יחד... הוא פשוט לא יכול לדבר בעבודה והוא היה חוזר מאוחר שאני כבר ישנתי. בכל מקרה הוא אמר לי אחרי שלפעמים אני לא צריכה לדבר כדי שהוא ידע מה עובר עלי... חמוד. ברור שהחבר הוא גם החבר הכי טוב, זה מה שחשבו בזוגיות לא?

maybesure

New member
מילא חבר הכי טוב

אבל יש נשים שרוצות שהבעל יהיה להן לחברה הכי טובה, קצת מסובך ליישם. למה פוגע? כי חשיבה נשית וחשיבה גברית קצת שונות, וכך גם השפה ביניהם. מספיק לי שהוא שותף ברוב הדברים, ולא חייבת שהוא יהיה החבר/ה הכי טוב/ה. לחברות יש יותר יכולת להקשיב לבירבורים של שעות, ולחבר - מה לעשות? אחי כמה דקות של פטפטת ברקע הוא מתחיל לאבד ריכוז

ויש גם את הקטע

שהם עושים את עצמם מקשיבים וכשאת שואלת פתאום שאלה הם פתאום מובכים כי אין להם מושג מה את רוצה מהם

maybesure

New member
ויותר מצחיק זה לשאול שאלה

שבכלל לא קשורה לנושא ולראות מה הוא יענה (אם בכלל)

ק א סי

New member
אני חושבת שהכוונה כאן היתה

קצת שונה ממה שהובן בחלק מהתשובות. זה שהבעל הוא חבר טוב לא פוגע בקשר. אבל אם הוא לא חבר טוב, הוא עדין יכול להיות בעל טוב ויכול להיות קשר טוב בין בני הזוג.

למעלה