לאיריס היקרה ברכות

יפעת*

New member
שרי תכיני לי מצבור של טישו

תודה יקירה אוהבת אותך יפעת

שועלון

New member
לאיריס היקרה ברכות

לאחותי היקרה צרור ברכות ואיחולי הצלחה לרגל קבלת התפקיד החדש אחותי היקרה עלי והצליחי מאחל מעומק הלב ובידידות חמה מאיר

uzi51

New member
רוני תזהר..

יש פה בחדר - רוצח רע לב ואכזר שרוצח כאלו שכותבים שירים, זה מזכיר לו את הסרטים של רג` קאפור וסרטים טורקיים, תכתוב בשם מוסתר ועל תכתוב על אהבה ניכזבת ועצבוביות, זה מכניס אותו לנוסטלגיה ואז הוא תוקף, יש כבר כמה חללים ולא מצאו אותם עד היום הזה............

O.K

New member
עוזי. ואני בכלל לא ידעתי.. עופרK

עוזי שכני! גרמת לי לבכות היום. ואני בכלל לא ידעתי שרג` קפור הלך לעולמו. וזה בשבילך אם עוד לא שמעת על הגלגול של רג` קפור. אשתו של עופר לוי באה הביתה ומוצאת את עופר בוכה ובוכה ובוכה. שאלה אותו: עופר, למה אתה בוכה? מה קרה? אמר לה עופר לוי: אני לא בוכה אני מקליט.

אפרת.א

New member
יפעתי שלי...ובפנים?

ובפנים? בפנים - הכל סוער גועש בפנים - רוחש לוחש מתרחש בורקות העיניים ולא מדמע בורקות נוצצות מתרוצצות, ואתה בתוכי שוכן... תודה נשמה יקרה שלי על קיום הבטחתך רוצה לראות עוד ועוד ועוד...מפרי עיטך! אוהבת המוןןןןן - איריס

אפרת.א

New member
שועלון יקר...תודה

שועלון - אח שלי יקר חחחחחח - אימצתי! אח אחד היה לי ואיננו שמחה שמצאתי אותך שמחה על חברות אמיצה! אח שלי יקר שועלון תודה! שלך באהבה רבה - איריס

ענת 1

New member
לכל חברי/ות תפוז המתוקים

בדרך כלל איני כותבת בפורום, אך מצאתי צורך לכתוב לכם .. מקווה שתהנו. ``כשאלוהים אמר בפעם הראשונה - יהיה אור !! ``...... הוא כנראה כבר ראה בחזיונו את - אור האינטרנט. אור המכיל : חברות טובה, ידידות מופלאה. אור המכיל : אהבה... שמחה.. הומור.... אור באדום אור בשחור אור בפרטי ואור בכללי. (אה.. ודרך אגב.. אני כל הזמן שוכחת לכבות את האור בבית חחחחחחחחחחחח ....) ``הוא התכוון שלא יהיה לו עצוב.....`` צדק האלוהים - אנו בצ`ט של תפוז, כל החברים והחברות שמחים, משתובבים, צוחקים, חוגגים ימי הולדת וימים טובים אחרים.... (גם בימים וגם בלילות) והרי אנו ילדי האלוהים !!! (אני תורמת את חלקי על ידי המקש החביב עלי ביותר - חחחחחחח כמו כן בהקפצות על המקלדת ). בנימה אופטימית זאת מאחלת אני לכולכם/ן גמר חתימה טובה שנה נפלאה ונהדרת לכולכם/ן שלכם באהבה - ענת1

למעלה