לאינצ´ה ולגלית- עדכונים לגבי

לאינצ´ה ולגלית- עדכונים לגבי

"ירוק על המים". אתמול נסענו להיפגש עם ליאת, אחרי שלפני כחודש היינו בחתונה ומאוד התאכזבתי. מה שהיה לליאת להגיד עוד לפני שהספקתי לפתוח את הפה- זה שלכולם הארוע הספציפי זכור כארוע מזעזע, המשפחה הזמינה 600 איש והגיעו 750!!! בנוסף היא הסכימה איתי שהמקום לא נראה מדהים בעקר מכיוון שכמות האורחים גרמה למקום להראות "רק שולחנות". ולא היה מקום בכלל לעיצוב. חוץ מזה שהארוע שבו היינו היה הגשה לשולחנות ושלנו הוא מזנונים כך שזה גם תורם לעיצוב. היא אמרה שגם הבחירה של האוכל היתה חלשה והיא בכייף תשב אתנו על מנות טובות יותר- ולאו דווקא מנות מיוחדות יותר כי לא כולם אוהבים... זהו, בעקרון היא הצליחה להרגיע אותי. דברנו על עוד כמה דברים שבכלל עשו לי טוב. שאלנו אותה מה הם עושים עם האוכל שנשאר והם אמרו שהם תורמים אותו לבית ספר תלם שנמצא בקיבוץ, בית ספר טיפולי. ואנחנו חשבנו לבקש מהם לתרום- איזה כייף שהם חשבו על זה כבר. בנוסף ציינו בפניה את נותני השרות- צלם וd.j . והיא ישר חייכה. היא אמרה על ארז משבלול שהוא מעולה, דבר אחד היא לא אוהבת אצלו, שתמיד הארועים שהוא עושה נגמרים מאוחר
אז זהו, אני רגועה

הילית*

New member
איזה יופי. אני ממליצה להיות עם

האצבע על הדופק ולבדוק אותם מדי פעם

אתי@

New member
נועה יש לי סיפור מדהים לספר לך

הסיפור מדהים, כי מה שסיפרת קרה גם לנו!!! בערך חודשיים אחרי שהזמנו את האולם, אמא של רונן היתה שם בחתונה ויצאה פשוט מזועזעת... היה גרוע ביותר - שירות גרוע, אוכל בינוני ומטה, בלאגן אטומי... הסיבה היתה שהאורחים הודיעו לאולם על 450 אורחים ובאו 600 אורחים... אז האולם לא היה ערוך לכ"כ הרבה אנשים והיה צריך לפתוח עוד שולחנות, ולא היה מספיק אוכל וגם לא מספיק מלצרים... בקיצור דבר כזה באמת יכול להרוס ארוע. אנחנו כבר רצינו לבטל, אבל בגלל שידענו שאנחנו לא הולכים לעשות שטות כזאת, אז הלכנו לראות עוד כמה פעמים, ולטעום עוד פעם וממש לא התאכזבנו. מסתבר שלפעמים גם מקומות ממש טובים לא יכולים להתמודד עם כל ההפתעות שבעולם.

אתי@, זכור לי המקרה. היית בדרך

לירוק על המים אם אני לא טועה
. אני באמת מקווה שזה יגמר בטעות כזו. בנתיים חברה שלי המליצה לי על "פרחנית" שעושה עבודה מדהימה וגם ליאת מ"ירוק" הסכימה איתי. כך שנראה לי שזה מה שיעשה את המקום לגמרי. ותודה בנות על העידוד ברגעים הקשים

אתי@

New member
המקום כ"כ יפה, אפילו לא צריך להוסיף

שום דבר, המקום יפה כמו שהוא...

אינצה

New member
נועה, מי זאת הפרחנית?

אמא שלי אמרה לי שהיא סתם ביררה אצל כמה פרחניות מראשון שבפירוש לא הסכימו להגיע כל כך רחוק (!?!?) עד ירוק על המים. אז אני לא יודעת מי הן אבל עושה רושם שתהיה לנו בעיה קטנה.

קוראים לה מורן, היא נמצאת גם ברשימת

המומלצים של "ירוק על המים" 777799-052 אבל אני מזהירה אותך.... היא מאוד יקרה!!! אני עדיין לא סגורה עליה בעיקר בגלל המחיר (אין לי מושג בכמה מדובר- רק שכולם אומרים לי את זה). ובקשר למרחק... יש כל כך הרבה אנשי מקצוע שמגיעים ל"מקומות כאלה רחוקים" לא שווה לבזבז על זה זמן. אם את רוצה אני אשמח להעביר לך כמה וכמה שמות.

אינצה

New member
וואו, איזה הקלה ../images/Emo2.gif

כמו שאמרתי לך נועה, הדברים שאמרת לגבי המקום הלחיצו גם אותי ואמרתי שברגע שנסתדר בדירה ויהיה לנו קצת זמן נלך באמת לראות שוב כדי לוודא שהבחירה שלנו היתה באמת טובה. אני רואה שאת יצאת מעודדת אז ברור שגם אני
. בכל אופן, אתמול היינו בחתונה של חברים וכמובן שהתיחסנו לזה כאל סטאז´ לקראת החתונה שלנו. היו לנו אלף ואחת הערות על כל דבר, מקבלת הפנים שהיתה צפופה ולחה בטירוף עד לאוכל שהיה ממש לא! ובכל זאת חזרנו הביתה מה זה מאושרים ומרוצים ונהנינו לאללה, פשוט כי כל החבר´ה היו מקסימים ורקדו והשתוללו ועשו הרבה שמח. וזה באמת מה שגיא אומר לי כל הזמן, אין ספק שצריך לעשות את הכל כדי שיצא הכי טוב שאפשר אבל גם אם משהו יתפקשש בסופו של דבר האנשים שבאים לשמוח איתנו הם אלה שעושים את האירוע ולמזלינו אצלנו בחתונה הולכים להיות מלא צעירים מה שמבטיח רחבה מלאה והרבה שמחה. אז אני אאחל לכולם פה שהאורחים שלהם יהיו כאלה שיעשו להם את האירוע כי אז באמת כל השאר פחות (אבל רק קצת פחות) חשוב. שרון

*שיר

New member
זה בפרוש מה שחבר שלי אומר לי!!

שהעיקר זו האווירה ולא הפרטים הקטנים. כי מה שזוכרים זה בעיקר את ההרגשה ואת השמחה.

*שיר

New member
זה לא מה שהתכוונתי, אבל

הכוונה היא לא לשקוע יותר מדי בפרטים הקטנים, אלא שיותר חשוב לבוא מוכנים מבחינת האנרגיות ומבחינה נפשית, מאשר שתהיה עוד עששית על איזה עץ או עוד זר פרחים. חבר שלי ארגן הרבה מאוד ארועים בחייו והוא אומר שכל הארגון המדוקדק לא שווה כלום אם בזמן הארוע, במקום להנות ולשמוח,טרודים בכל הפרטים הקטנים (האם הדליקו את העששית על העץ שמאחור) (אין לי שום דבר נגד עששיות, זה רק כדוגמה כמובן)

galitm

New member
תודה ! היום בערב ..

אנחנו הולכים ל"ירוק על המים" עם ההורים של שי ועם אחותי (ההורים שלי בחו"ל), כדי לשמוע חוות דעת נוספות. אם הכל ימצא חןם בעינינו גם הפעם - נראה לי שנסגור !! נועה, יש לך את הטלפון של "שבלול" ? על DJ עוד לא התחלנו לחשוב (אנחנו גם לא ממש מכירים..). טוב, אני צריכה ללכת להתלבש - אעדכן מחר ! ושוב - תודה על העדכון !!

כמובן שיש לי את ה ../images/Emo33.gif

שבלול- 404095-800-1 אנחנו לקחנו את ארז- הוא הכי חזק במוסיקה שאני אוהבת. גלבוע היה בחתונה של חברה שלי והיה מעולה. הכי מומלץ הוא אורי- חברה שלי שעבדה ב"אחוזה" נשבעת בו. שיהייה בהצלחה.

למעלה