לאח של ייוגב-תפסיק לעשות צחוק מעצמך

NetalieS

New member
לאח של ייוגב-תפסיק לעשות צחוק מעצמך

אני יכולה להבין למה אתה רוצה לסנגר על אחיך כל הזמן, אבל ההתחזות הזו ל"פושפושית המקורית" או מה שזה לא יהיה וכתיבת הודעות תמיכה מזוייפות ממש אידיוטית. אין לי שום דבר אישי נגד אחיך, אבל אני עומדת מאחורי כל מלה שכתבתי - הוא יבש ומשעמם, תופס מעצמו הרבה יותר מדי (ר"ע מה שהוא אומר על עצמו באתר התוכנית) ולא מסקרן או אניגמטי כמו שאתה חושב, כי הוא קל מאין כמוהו לפיצוח (למרות שהוא היה ב"אגוז"). ימים יגידו (והימים האלה מתקרבים מהר) לאן הוא יגיע בתוכנית הזו. וזהו - מעבר לזה אני מתכוונת להפסיק להתייחס אליו, כי הוא באמת לא מעניין.

פושפושית המקורית לא קיימת.......

שמי פון פון ואני מאוד קיימת! זה נכון שאני מכירה את יוגב אך איני בת משפחה. מידי פעם אח שלו ואני מגיבים יחד. זה שאת חושבת שיוגב הוא "יבש ומשעמם" זו זכותך המלאה אך תישארי בערוץ פתוח ויתכן ותגלי תכונות ביוגב שישנו מאוד את דעתך! לגבי שאר המשתתפים בתכנית לדעתי אתם קוטלים אותם מהר מידי, בכל אחד מהם יש משהו בגדר "מסתורי" וככל שאני חושבת איני מצליחה לנפות את אחד המשתתפים. דבר נוסף שאני רוצה לציין : כל אדם שעשה משהו חשוב בחייו במיוחד כשהדרך היא קשה יזכור זאת תמיד ויתגאה בהצלחתו ואני לא מבינה למה קשה לכם לקבל את זה

למכירי יוגב!!!

טוב אז ככה... יוגב אמנם לא אחד מהאנשים שאם הייתי מכירה אותם הופכת לחברה טובה שלהם, אבל אין ספק שאתמול הוא יצא גדול. אני כל כך מעריכה אותו על זה שהכבוד העצמי שלו בא לפני הרצון להתחבר לחברה בכל מחיר כמו אצל כל השאר. אני מאוד מאוד מעריכה אותו שהוא תופס את כל עניין החברות כמו שהוא תופס את זה... כשהוא חוזר הביתה, תמסרו לו שהוא שיחק אותה! וגם אם הוא לא ייבחר, לא נורא, לפחות הוא בין 4 היחידים שיצאו מהדירה עם עוד טיפה של כבוד עצמי! בהצלחה!

אני פושפושית הקטנה ואני חושבת אחרת

אני חושבת לעומת הפושפושית המקורית (שהיא לא!!!!!!) שיוגב אחלה, יש לו ראש טוב והוא בן אדם עם ראש על הכתפיים לעומת כמה אנשים שם. הוא מאמין במשהו מסוים והולך איתו, לא הרבה אנשים היו עושים כך, הם היוו זורמים עם הזרם ונהפכים לאנשים שהם לא כדי למצוא חן בעיני החבר'ה! חזק ואמץ יוגב, לך, לתכונות שלך, למחשבות שלך ולדעות שלך. אל תתקלקל בגלל לחץ חברתי!!!!!!!!! בהצלחה יוגבי

הי פושפושית הקטנה כאן פון פון

אין פושפושית מקורית יש רק אותי פון פון. אני תומכת ביוגב ובדעותיו והלוואי ועוד הרבה אנשים יאמינו בעצמם ובבחירת דרכם כמו יוגב.שלא תביני אותי לא נכון יתכן ויש עוד אנשים בוילה שמאמינים בעצמם אך הם לא מקרינים זאת. אני למשל הייתי מעדיפה שמישהו יגיד לי את דעתו עלי בפנים (כמו יוגב) אפילו אם אני אעלב ולא שמישהו ידבר עלי מאחורי גבי (כמו שעשתה אליענה ללאה).

למעלה