לאחר לחצים עזים מצד הגולשים..

champ

New member
לאחר לחצים עזים מצד הגולשים..../images/Emo122.gif

החידה היומית! מוקדש לס22ית המתוקה והסלחנית |מלאך| ולמותר לי המאותגרת
כיצד עברה משפחה בת חמישה חברים (אבא, אמא, ילד, ילדה וכלב) את הנהר הסוער? כאשר כל התנאים מתקיימים: 1. רק ההורים יודעים לחתור. 2. בסירה 3 מושבים בלבד (אין מקום בעמידה-לכל המתחכמים..) 3. האם אינה חזקה כמו האב ולכן היא יכולה להעביר רק נוסע אחד נוסף. 4. האם מפחדת לחתור לבדה. 5. האב יהרוג את הבת אם האמא לא תהיה באזור. 6. האם תהרוג את הבן אם האבא לא יהיה באזור. 7. הבת תהרוג את אחיה אם ישארו לבד. 8. הבן יתאבד אם ישאר לבד. 9. הכלב נושך את הילדים כאשר ההורים לא בסביבה. זהו, מקווה שהבנתם.

../images/Emo18.gifמשפחה מסוכנת ../images/Emo129.gif

לפי מה שאתה אומר אין מצב שכולם יחצו את הנהר בשלום. אחד מהקרימינלים האלה כבר יזרוק שם מישהו למים
אני למשפחה הזאת לא מתקרב, תשכחו מזה!

מותר לי

New member
הלוואי יצאתי לבלות!!!

כולה קפצתי לת"מ ב"ש, לאסוף חייל כלשהו... צ'אמפ! תביא עוד חידה! פליז!!!!!

מותר לי

New member
והחידה? מה יהא עליה?

ג'סטה מיוחדת לתושבי אשכול הדרום... אפשר? פליזזזז!!!! אני מתחרפנת כבר!!!!!!!

champ

New member
הייתה אתמול..

ואת אפילו לא ניסית לפתור אותה...

מותר לי

New member
נו...

הייתי בב"ש! אין לי "לפטופ נייד נישא" (כינוי חדשני ללפטופ, כל הזכויות שמורות למפקד...) אז איך רצית שאני אפתור? חוץ מזה- שאלתי את חלומות מה החידה, אבל הוא לא היה מוכן לגלות לי, הוא רק אמר שזה מסובך... אתה עדי שאני עושה הכל כדי לפתור את החידות שלך! (ע"ע הנעליים של אפריים...) לא תיתן לבת אשכול הדרום?

champ

New member
לפטופ נייד נישא?

זה כמו לאמר סנדוויץ כריך בלחמניה
אשכול הדרום? המממ... טוב, הולך לחפש חידה קלה...

ס22ית

New member
אני מנסה...

1.האבא מעביר את הכלב וחוזר לבד.. 2.האמא מעביר את הבת וחוזרת עם הכלב 3.האבא מעביר את האמא והבן חוזר לבד 4.לוקח את הכלב. ???

champ

New member
למה עצרת באמצע?

והתחלת לא נכון
השארת את הבן עם האמא..
והבן לא יכול לחזור לבד כי הוא לא יודע לחתור..

ס22ית

New member
הכוונה היתה שהאבא חוזר לבד

והכלב היה עם האמא והבן..אוףףףף יש איזה טריק או שהכיוון שלי נכון?

champ

New member
בעקרון, זאת הדרך.. ../images/Emo45.gif

תרשמי על דף, יהיה לך קל יותר...

ס22ית

New member
עוד ניסיון

1.האמא מעבירה את הבת והכלב, משאירה את הבת וחוזרת עם הכלב 2.האבא, האמא והבן עוברים ומשאירים את הכלב 3.האבא והבן חוזרים לקחת את הכלב אולי...מקווה שהובנתי

champ

New member
../images/Emo31.gif

האם לא מספיק חזקה ולכן יכולה להעביר רק נוסע אחד.

ס22ית

New member
אז תחלק את הסעיף הראשון...

1.האבא מעביר את הילד והכלב וחוזר עם הבן...(הכלב נשאר מאחור) 2.האמא מעבירה את הבת וחוזרת עם הכלב...(הבת נשארת מאחור) 3.האבא מעביר את האמא והבן וחוזר עם הבן (הכלב נשאר מאחור) 4.האבא מעביר את הבן והכלב. זהו...יצא לי האוויר מהמפרשים

למעלה