לאור כל ה
שיש בזמן האחרון

לאור כל ה ../images/Emo14.gifשיש בזמן האחרון

אולי נשרשר טיפים של כל אחד מאיתנו איך לעבור את שיברון הלב ביתר קלות או :"איך לשחרר את מי שלא רוצה אותנו ולימצא מישהוא חדש"

telavivi2004

New member
מי שבר לך את הלב .....

הטיפים הכי טובים שאני יכול לתת לך זה תני את הזמן לעשות את שלו קחי בקלות ואל תקחי ללב תעשי חיים כי אולי אין מחר

לי אף אחד לא שבר את הלב ../images/Emo57.gif

שלי הוא מפלדה...בזלת...פשוט כל יום יש פה הודעות של נשים או גברים ששברו את ליבם,אפשר היה לרכז טיפים ולצרף כל פעם להודעה כזאת...

זה קשה../images/Emo122.gif ונוכחתי לדעת שיש רק

דבר אחד בלבד שעוזר וזה הזמן
מערכת יחסים שהייתה מקסימה מלאת אהבה וכייף ובכל זאת משהו גרם לה להסתיים. עכשיו נשארים עם הזכרונות המתוקים והרגעים הקסומים שלא יחזרו. לומדים לחיות עם זה, הזמן עושה את שלו. אני כמעט שלושה חודשים אחרי
,זה כואב אבל פחות (
) לא יודעת איך משחררים את מי שלא רוצה אותנו עוד,כי אצלי זו לא הסיבה, אבל לשחרר את הגוף מהכאב זה רק הזמן ולגבי למצוא מישהו חדש....לא ולא!!! כאב לב כזה אני לא מוכנה לעבור שוב

haze73

New member
לא פשוט - אך כשהלב שבור כדאי...

לפנק עצמך בקצת שופינג. מנסיון אישי - תמיד משכיח הצרות, ומבריח הדאגות. כמובן - עושה טוב על הנשמה. רק לא להסתגר בבית - ולא להיכנס לדיכאון היגון.

לא מתאימה לך התמימות מאוהבת ../images/Emo13.gif

אנחנו משחקים אותה שבורי לב
כי זה עוזר לנו להשיג זיונים....

NיNה

New member
הטיפ הכי טוב: לא לתת את כולו ../images/Emo23.gif

אז לא ישברו לך,סמכי רק על עצמך, תני חלקים ושמרי על העיקר, עצוב, אבל נכון.

nauyy

New member
נראה לי שכל אחד

יכול וצריך למצוא בעצמו את התשובה אין איזה סוג של קסם רק זמן וזמן וזמן או איזה מישהו שיבוא כתחליף אבל.... אין אבל זהו

ה ז מ ן...

רק הזמן.. אין שום תרופת פלא למכאובי הלב.. רק הזמן מרפא, אם כי לפעמים זה לא בדיוק עוזר, צריך לדעת להתמודד עם כאבי הלב.. קל להיות חכם בדיעבר אבל כאשר כואב בלב אף רופא לא יכול לרפא.. מאחלת שאף אחד מאיתנו לא יצטרך להתמודד עם מכאובי הלב..

אז מה שאצלי עובד:

1.באופן אישי לעולם לא מיתמסרת עד הסוף... 2.מי שלא רוצה אותי....לא צריך,לא רודפת,לא מחפשת ומוחקת וממשיכה הלאה. 3.והזמן...ללא סקפק הוא הרופא הטוב ביותר...נותנת לו לעשות את שלו...

ואיך את יכולה לשלוט בזה??

איך את מחליטה שאת לא מתמסרת עד הסוף? הרי הרגש, האהבה חזקים מאיתנו. זה לא דבר שניתן לשליטה. גם אני לתומי חשבתי שאוכל להתמודד עם הרגשות. שלא אתאהב, שהמערכת יחסים הזו באה למלא איזשהו חלל, איזשהו ריגוש שחסר..
אז נכון שלא התאהבתי ממבט ראשון,אבל עם הזמן התאהבתי בו,למדתי להכיר אותו יותר מאשר "המאהב". אז איך את עושה את זה?

איך אני עושה את זה...

האמת...אחרי המון עבודה עצמית,פשוט לא מוסרת הכל עד הסוף,בטח ובטח אם אילה יחסים לא חוקיים...שבהם תמיד יש התחלה אמצע וסוף....וכן...למדתי להנות מהרגעים היפים ולא לקחת ללב כשניגמר,אלה להיתעסק בעצמי,בעיסוקי ובמטרה הבאה... אם את צריכה "אימון"בנושא....אשמח לעזור....

telavivi2004

New member
זה לא כל כך נכון ....

גם אני הייתי כמוך עם חומות של בטון וזה לא עזר ... לא ראיתי שלאט לאט התאהבתי בה קשות והיא בי והיום אין מצב שאני יעזוב אותה אני נושם אותה אני מרגיש אותה אני שרוף לה לתחת בשבילה עד סוף העולם.....

מסכימה ומפרגנת עד אין סוף

דיברתי פה רק על עצמי, שאני באופן אישי לא מרשה לעצמי להיסחף עד הסוף....אולי כי עוד לא היכרתי את האחד (חוץ מהחוקי) שבה לי ללכת איתו עד סוף העולם(ועם החוקי הלכתי...תאמין לי...)...כמו שאתה אומר...עד שהוא יגיע...אני פה..טוב טוב על הקרקע...כבר הרבה שנים...וזה עובד לי מצוין....

telavivi2004

New member
גם אני חשבתי ככה עד שהיא באה...

ועכשו שהיא כאן אבנתי הרבה דברים על החיים ועל האהבה שום דבר לא תלוי בנו.....ותחשבו על זה

למעלה