איזו סערה אני והפינצ´ר פוחדים מברק
כ כתומית New member 21/1/03 #33 סניפטר וארז....../images/Emo153.gif עם כל הכבוד..... זכות הראשונים שלי!!!!
כ כתומית New member 21/1/03 #34 צילומים עדכניים מהמעבורת../images/Emo70.gif גם סניפטר כבר היה שם והשאיר את חותמו וחתימתו!!!
ס סניפטר New member 21/1/03 #35 לאור התמונה הכו יפה הרי לך שיר קטן כתומית יקרה לי יקרה $ כתומית לי שלחה תמונה כה יפה וגם גדולה ואני אוהב אותה מאוד מאוד מאוד מאוד שולח פרחים רק בשבילה בשבילה אה בשבילה . נ.ב ומיצי גם מוסרת דש
לאור התמונה הכו יפה הרי לך שיר קטן כתומית יקרה לי יקרה $ כתומית לי שלחה תמונה כה יפה וגם גדולה ואני אוהב אותה מאוד מאוד מאוד מאוד שולח פרחים רק בשבילה בשבילה אה בשבילה . נ.ב ומיצי גם מוסרת דש
כ כתומית New member 21/1/03 #43 ../images/Emo23.gifסניפי השארת אותי....../images/Emo24.gif נטולת מילים
כ כתומית New member 21/1/03 #45 בסדר בסדר (פורצת בבכי../images/Emo7.gif ) אז סניפטי מעכשיו לא לכעוס על כתומית.....
R ronnymp New member 21/1/03 #39 צ´מעי ...... מי שמכיר את הראש שלי ...... יודע בדיוק מה עובר בו וזה לא סוד ..... רוני - שרוצה גם כן לטוס לחלל
צ´מעי ...... מי שמכיר את הראש שלי ...... יודע בדיוק מה עובר בו וזה לא סוד ..... רוני - שרוצה גם כן לטוס לחלל
K kees New member 21/1/03 #40 בדיוק בגלל זה אמרתי שאתה צפוי פעם הכרתי מישהו עם עיניים כחולות מדהימות שלא ניתן היה להתעלם מהן אבל לטענתו עיניו היו בצבע שקוף ורק הראו את מה שיש אצלו בתוך הראש...
בדיוק בגלל זה אמרתי שאתה צפוי פעם הכרתי מישהו עם עיניים כחולות מדהימות שלא ניתן היה להתעלם מהן אבל לטענתו עיניו היו בצבע שקוף ורק הראו את מה שיש אצלו בתוך הראש...
ס סניפטר New member 22/1/03 #58 פולניה יקרה שלי להלן תשובתי יהיה מה שיהיה אני עוד אשאר .......................