לאוריאנה - (ולא למי שלא אוהב טקסטים)

תאנה

New member
לאוריאנה - (ולא למי שלא אוהב טקסטים)

אוריאנה, בתקווה שפעם מישהו ידבר אליך ככה.(שיר של ז`אק ברל) (והתנצלות לכל האחרים שעשויים לחשוב שזה ארוך מידי) אל תעזבי אותי / מוכרחים לשכוח / הכל, אפשר לשכוח מה שכבר חומק / לשכוח את זמנן / של אי הבנות וזמן שהתבזבז / בלברר כיצד. לשכוח את השעות / שלפעמים הרגו / במהלומת מדוע את ליבת האושר. - אל תעזבי אותי - אני, אתן לך מתנה / פנינים של גשם מארץ שאין בה גשם / אף פעם. אחפור באדמה / עד לאחר מותי כדי לכסות גופך / באור ובזהב אקים ממלכה / שם אהבה תמלוך שם אהבה היא חוק / ששם תהיי מלכה - אל תעזבי אותי - אמציא למענך / מילים שפשר אין בן / ושתביני את אספר לך על האוהבים / שפעמים / ראו איך לבבם ניצח ואספר לך על מלך / שמת, כי לא יכול היה / להכירך - אל תעזבי אותי - פעמים רבות / שוב מתפרצת אש מהר געש נושן / שכבר חשבו כבוי יש, כמדומה, / אדמות חרוכות אשר שופעות חיטה / יותר מכל אביב ועם רדת הערב / כיצד יזהר רקיע עד שיתלכדו בו יחד / שחור וגם אדום? - אל תעזבי אותי - אל תעזבי אותי / כעת שוב לא אבכה עוד לא אדבר עוד / רק אתחבא כאן ואתבונן כיצד / את רוקדת ומחייכת ואאזין כיצד / את שרה וצוחקת תני לי שאהיה / צל של צילך צל של ידך / צל של כלבך אבל - אל תעזבי אותי -

יעלי^

New member
תאנה, שלומות

שיחקת אותה. בחירה מצויינת של כותב. כן ירבו.

למעלה