לאונצ'ר

tamarhp

New member
לאונצ'ר

אם אני מתקינה לאונצ'ר ואח"כ אני רוצה לחזור למצב הרגיל, האם כל ההגדרות של הווידג'טים, מספר העמודים וכו' ישארו או שאני אצטרך להגדיר הכל מחדש?

הכל נשמר, למעשה אפשר לעבור ביניהם

כל הזמן וכל לאנצ'ר שומר את ההגדרות והוודג'טים שלו.

tamarhp

New member
איך אני מחליטה כל פעם

מי יהיה הקבוע, בלי למחוק את ההגדרות של השני?

כאשר את לוחצת על כפתור הבית

הוא יתן לך אפשרות לבחור ביניהן, אפשר לסמן V ואז לבחור ואז תמיד יהיה הלאצ'ר שבחרת, אפשר להשתמש באפליקציה כמו HOME SWITCHER אפילו תקל על ההגדרה הזו.

tamarhp

New member
כן כן, ראיתי את הכתבה כבר אתמול

ובדיוק היום ידיד המליץ לי על GO Launcher EX שהוא בדיוק הוריד (אולי גם בעקבות הכתבה..) אז מה ההמלצה שלכם?

em28

Well-known member
אני משתמש ב-GO Launcher EX, אבל....

אין כמו לתת לאצבעות לנסות.

da^Lord

New member
אני מבסוט מהטאצ'וויז

יש לי גם את הלאונצ'ר פרו, אבל הטאצ'וויז יותר נוח לי.

em28

Well-known member
בגלל הטאצ'וויז התחלתי לחפש לונצ'רים ../images/Emo46.gif

הצליח לגרום לכזאת חוסר יציבות - טאצוויז לא מגיב, טאצוויז קורס, חוסר בזיכרון, ריסרט וכאלה. עד שחשבתי שמשהו דפוק במכשיר שלי. שניה לפני שהחלפתי רום, מישהוא הציע לי לנסות להחליף לונצ'ר. החלפתי ל-GO ושכחתי מהבעיות.

UrBaN Man

New member
טאצ'וויז מנסה להיות אייפון, ומאבד את כל המטרה

כשאתה עובד עם טאצ'וויז (מעבר לזה שמדובר בממשק ממש מכוער לטעמי), אתה מפספס את הנקודה המרכזית של האנדרואיד - Versatility. עם לאנצ'ר פרו או דומיו (ובראשם ADW EX), יש לך אינספור אפשרויות שאני משוכנע שלא ידעת עליהן. Give it a try!

tamarhp

New member
משהו הזוי!

הורדתי את הלאונצ'ר והתחלתי לשחק עם הווידג'טים וקיצורי הדרך כדי לשוות לו מראה נורמלי.. תוך כדי זה שמתי לב שהשורה התחתונה (זו שנשארת קבועה ויש בה 5 אייקונים) - הפכה לשורה של "+". אז התחלתי להגדיר מחדש את האייקונים לפי מה שזכרתי, אבל זה הראה לי את האייקונים הרגילים ולא האפורים של הGO (למשל את הכפתור הירוק של הטלפון, הכתום של האנשי קשר..). אחרי שהמשכתי להוריד ווידג'טים ולשחק עם זה - פתאום זה חזר לאיך שזה היה בהתחלה...

tamarhp

New member
אהההההההה

עכשיו גיליתי!!! זה לא 5 אייקונים!!! אפשר לגרור את זה ימינה ושמאלה!!!!!

למעלה