לאביתר עם המון שבע-ים,

מצב
הנושא נעול.
לאביתר עם המון שבע-ים,

לאביתר עם המון שבע-ים,
מכיוון שאחרי ביקורך הקצר בפורום האספנות נעלמת, אין לי ברירה אלא לרדוף אחריך לכאן. הנה מעטפה שמצאתי במיוחד עבורך, ועבור חבריך הרכבתיים. מקווה שתמצא חן בעיניך.

היי אבו-נועם ! יופי של דבר - המון

לאביתר עם המון שבע-ים,
מכיוון שאחרי ביקורך הקצר בפורום האספנות נעלמת, אין לי ברירה אלא לרדוף אחריך לכאן. הנה מעטפה שמצאתי במיוחד עבורך, ועבור חבריך הרכבתיים. מקווה שתמצא חן בעיניך.
היי אבו-נועם ! יופי של דבר - המון
תודה לך ויום נעים !!!

כיצד מעריכים ערך של חותמות ???

לאביתר עם המון שבע-ים,
לבולים יש קטלוג והלאה ???

די פשוט:

די פשוט:
כל חותמת שווה כמה שמוכנים לשלם עבורה. החותמת הזו, אפשר לקנות בשקלם בודדים, אם מוצאים אותה בכלל, ואני מניח שאם מחפשים היטב אפשר יהיה למצוא אספן בחו"ל שיהיה מוכן לשלם גם עשרות דולרים עבורה ועוד יחשוב שהוא סידר אותי במחיר...

קטלוג חותמות

קטלוג חותמות
היה פעם אלבום של חותמות דואר (רגילות/מיוחדות/תעמולה, וכן חותמות היום הראשון לפתיחת בית/סניף/סוכנות דואר, דבר שמצוין ע"י סמל הצבי בתוך העיגול, בחלק העליון) ובספר היה הסבר על הישוב . הספר הזה היה עד שנת 1974 לערך, ולא ידוע לי אם היה לו המשך. אפשר לברר בשרות הבולאי ו/או חנויות מתמחות (היו ברח' אלנבי בת"א). בכל מקרה מידע על חותמות חדשות מתפרסם בבתי דואר ונותן אפשרות לאספנים לשלוח מעטפה מבוילת לפני הארוע, ולקבל אותה מוחתמת לאחריה. כמובן אפשר להיות מנוי בשרות-הבולאי ולקבל את החותמות לאחר הופעתן, על מעטפה אחידה, עם בול בערך משלוח רגיל בארץ. בארועים מסוימים יש שילוב של מעטפה מיוחדת/בול מיוחד/חותמת מיוחדת וזה כמובן השילוב ה"יוקרתי" ביותר.

צחקן2

New member
יפה!! (למרות שאני לא חובב רכבות).

לאביתר עם המון שבע-ים,
ב"ה ומי זה ישראל ישראלי ?. בפרסומות של ישרכרט אני רואה ת'קרטיס שלו או שזה סתם מה שמחשב עושה...

ישראל שעל המעטפה היה אדם אמיתי,

ב"ה ומי זה ישראל ישראלי ?. בפרסומות של ישרכרט אני רואה ת'קרטיס שלו או שזה סתם מה שמחשב עושה...
ישראל שעל המעטפה היה אדם אמיתי,
הרבה לפני שחשבו שזה שם מוצלח למישהו בפרסומות, או בהסברים בטלויזיה לפני הבחירות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה