זו מקרוב שמעתי שיש לך משקפים?לאביה מקווה שהכול בסדר אצלך
שולח לך תמונה שלי מלפני שתי דקות מיוחד לך ותמסור לאמא שלך המון בריאות ושמעתי שיש לך חברהלי יש הרבה חברות במעון של התינוקות בשכונה. אז שבת שלום לך ולחברה שלך. ממני שקד הקטן![]()
רק לנהיגה. תודה על כל המיליםזו מקרוב שמעתי שיש לך משקפים?
אביתר, קבל חיבוקרק לנהיגה. תודה על כל המילים
המיוחדות שלך , על הציורים, על האיכפתיות ופשוט נגמרו לי המילים. אמא שלי לא ממש בסדר. הלב שלה חלש והתנפחו לה הרגליים. אני לא ממש מסוגל לתפקד והלחץ קשה ואיום. האמת היא שביום חמישי לקחתי אותה בבוקר להדסה הר הצופים אך היא שוחררה אחרי כמה שעות. אני אדבר איתך יותר מאוחר. רע לי על הנשמה עכשיו ואני סוגר את המחשב. בכל מקרה, אני מקווה מאוד לראות אותך כמה שיותר מהר. אני מקווה שציפי תסכים לנהוג עכשיו עד מבשרת כי אני לא מרוכז.
תודה. אני על הפנים.אביתר, קבל חיבוק
תהיה חזק כולם כאן מאחוריךתודה. אני על הפנים.
אני לא רוצה לבלבל לכם את המוח יותר אבל אתה בני באמת חבר טוב ותמיד יודע להגיד את המילה הנכונה מתי שצריך. אני מצטער שאני כותב את הכל אבל זה מפוצץ מבפנים. תודה רבה לך בני היקר !!!
מקווה שזה קצת יעלה חיוך על שפתותיךרק לנהיגה. תודה על כל המילים
המיוחדות שלך , על הציורים, על האיכפתיות ופשוט נגמרו לי המילים. אמא שלי לא ממש בסדר. הלב שלה חלש והתנפחו לה הרגליים. אני לא ממש מסוגל לתפקד והלחץ קשה ואיום. האמת היא שביום חמישי לקחתי אותה בבוקר להדסה הר הצופים אך היא שוחררה אחרי כמה שעות. אני אדבר איתך יותר מאוחר. רע לי על הנשמה עכשיו ואני סוגר את המחשב. בכל מקרה, אני מקווה מאוד לראות אותך כמה שיותר מהר. אני מקווה שציפי תסכים לנהוג עכשיו עד מבשרת כי אני לא מרוכז.
תודה רבה, באמת המון !מקווה שזה קצת יעלה חיוך על שפתותיך
ושאמך תתאושש במהרה ותשוב לאיתנה![]()
ואחת גם ממני להרמת המורלתודה רבה, באמת המון !
ועוד אחת חמודהואחת גם ממני להרמת המורל
ולהרבה מזל ובריאות
ושיהיה שבוע טובועוד אחת חמודה![]()
וקצת נחת לאמא![]()
ועוד אחת.....חמודהרק לנהיגה. תודה על כל המילים
ואחרונה שמוקדשת גם לאלונהרק לנהיגה. תודה על כל המילים
ואחרונה שמוקדשת גם לאלונה![]()
או כמו שאנו מכירים אותה-ליילנד![]()
![]()
קבל |חיבוק חזק קשה ועוד יותר קשהלאביה מקווה שהכול בסדר אצלך
שולח לך תמונה שלי מלפני שתי דקות מיוחד לך ותמסור לאמא שלך המון בריאות ושמעתי שיש לך חברהלי יש הרבה חברות במעון של התינוקות בשכונה. אז שבת שלום לך ולחברה שלך. ממני שקד הקטן![]()
קבל חיבוק הכי חזק ממניקבל |חיבוק חזק קשה ועוד יותר קשה
מיום ליום אז שוב שולחים לך![]()
תודה. אין לי כבר מילים.קבל חיבוק הכי חזק ממני
המון תודה ארז.קבל |חיבוק חזק קשה ועוד יותר קשה
מיום ליום אז שוב שולחים לך![]()
גם ממני, צילום של כל מיני "אנשים"המון תודה ארז.
תודה רבה יובל חבר יקר !גם ממני, צילום של כל מיני "אנשים"
שהכנתי לפני כמה שבועות, אני מקווה שהוא יעלה לך את המצב רוח.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.