כ"כ קר לי בלב..

כ"כ קר לי בלב..../images/Emo182.gif

קר. כ"כ קר. והגעגוע כואב ומנקר עמוק בפנים. חודש עבר מאז הלכת. בפשטות מוחלטת שלא ידעתי כמותה עד הרגע שבו עזבת. שנתיים. שנתיים של אהבה. וחודש אחד...חודש חד צדדי שבו הייתי הבחורה הכי תמימה ואוהבת בעולם. חודש בו אהבתי באמת ובתמים ונתתי את הכל...חודש בו ניצלת את הפורקן שלך בי במחשבה שזה הולך אוטוטו להיגמר. וכך זה נגמר. לאחר שנתיים וחודש. ואת החודש הנוסף אני כ"כ שונאת. חודש שקרי ומעליב ביותר. ואתה כבר לא כאן. וכבר יש מישהו אחר, שאיכפת לו ממני, שמשמח אותי, שגורם לי לחייך ולצחוק כמו שלא חייכתי וצחקתי מזמן... שלא מחפש את התמורה...אלא רק את הלתת לי. אבל המישהו האחר הזה הוא לא אתה. ואני כ"כ מתגעגעת. לריח שלך, למגע שלך, לך. ומחר, מחר מגיע היום הכואב ביותר שלך. האזכרה של אחיך. ולא איהיה שם. לא איהיה שם כמו בכל השנתיים האחרונות בשביל לתמוך בך ולחבק אותך. לא איהיה שם כי לא רצית אותי יותר. כי החלטת לוותר עליי. אני רק מקווה, שתיהיה חזק, ותתמודד. כן, אתה בנאדם חזק. אם היה לך את האומץ לעזוב כמו שעזבת אותי, אתה הבנאדם הכי חזק שאני מכירה. אולי אפילו, תיהיה שם מישהי אחרת במקומי שתתמוך בך. אני רק מקווה שיום יבוא ותבין מה איבדת. שיום יבוא ויכאב לך מהפרידה הזו כמו שכאב וכואב לי. אבל אני מתגברת לאט לאט. החיים ממשיכים ולא אתן לך לעצור לי אותם. כי עכשיו, אתה לא שלי יותר. אתה רחוק ממני וכנראה שתמיד תיהיה. השוטרת.

jessy19

New member
../images/Emo24.gif

לדעתי עדיף לך בלעדיו- את המשכת בחייו ואני מניחה שגם הוא. אז תזכרי את הרגעים המאושרים בתור זיכרון מהעבר ותמשיכי להתקדם קדימה. והחיבוק הזה למעלה הוא חיבוק שמיועד לך למתי שתרגישי שאת זקוקה לתמיכה, לחום, לחיבוק וגם אם הוא וירטואלי תחשבי עליו כאמיתי.

למעלה