כ"כ נהניתי מאלי פרידמן. חייב לשתף.

השיסער

New member
כ"כ נהניתי מאלי פרידמן. חייב לשתף.

הזדמנתי אתמול לחתונה בה ניגן אלי פרידמן, ואחרי 10 דקות שנכחתי שם, אני קולט שאני מחייך לעצמי כבר 10 דקות ברציפות... הבנאדם עורר בי פרץ של נוסטלגיה כשהוא נתן עדנה מחודשת לשירים ישנים ואהובים. קחו למשל את `עורה כבודי`. זה שיר שעוד בהיותי ילד נחשב לשיר ישן. הבנאדם לקח את השיר, נתן לו קצב, ופשוט המציא אותו מחדש. כך גם `שלא נבוש` העממי. אני נהניתי מאוד. צל``ש גדול לאלי.

אלי פרידמן--חיבת לשתף

הייתי בחתונה שלו לא מזמן,אמנם הוא לוקח שירים ישנים ומחדש אותם ומסוגל לנגן אותם במשך חצי שעה וזה יפהיפה והבחורים אוהבים את זה(כך לפחות ראיתי)ובתכלס--הוא מקפיץ מאד,אבל בוא נסכם שאלי פרידמן לא הכי מיקצועי שבעולם מבחינת עיבודים ומשה אברהם או לייבלה או כמעט כל אורגניסט אחר הרבה יותר טובים ממנו. תודה על הודעתך.

השיסער

New member
אין אפס.

מוזיקאי גדול הוא לא, אבל בינינו, מי צריך מוזיקה טובה בחתונה? מחפשים מישהו שייתן בראש ויפוצץ את הרחבה. את זה יש לו, ובגדול. חוצמזה, גם לחדש שירים ישנים זה משהו מבחינה מוזיקלית.

שניכם צודקים...

אבל אחרי הכל אני לא יקח אותו לחתונה שלי... אני לא מסוגל לשמוע מוזיקה לא מקצועית. זה עושה לי צמרמורת...

לא רק...

גם אם אני יהיה חייב לקחת רק אורגנית (כמו בירושלים) אני יעדיף למשל את משה אברהם או מישהו אחר מאלי פרידמן

למעלה