כתמי טיפות ברזל

כתמי טיפות ברזל

איזו תקלה! כל יום כשנתנו לבובה ברזל בטיפות השתמשתי בחיתול טטרה להגנה על הבגדים (שלה). עכשיו עשיתי כביסה וכל החיתולים האלו עם כתמים. ניסיתי להסיר עם סנואוקסיג'ן ולא עזר. מישהי נתקלה בתופעה? מה עושים?

יפעת 27

New member
להבא../images/Emo13.gif

אנחנו נותנים רק במקלחת וככה לא מתלכלך שום דבר... לא יודעת איך, אבל חמותי הסירה את הכתמים הללו, כך שזה אפשרי.

אבל אנחנו עושים לה אמבטיה בתוך

אמבטיה קטנה (בחדר שלה) בלי זרם של טוש! אז איך אפשר לעשות את זה בלי שהמים שהיא בתוכם יתלכלכו (וילכלכו אותה)? סליחה אם השאלה מטומטמת...

סנו אוסיג'ן - עד עכשיו הוריד הכל

אפילו כתמים שכבר כובסו, אפילו כתמים משנה שעברה. רק להזהר - לשפוך טיפה לפקק ומהפקק על הבגד. לא לגעת באצבעות!!

אני לא מאמינה!!! באמת?

חשבתי אולי אפשר להרתיח בכביסת הרתחה! הרי פעם היו מרתיחים את החיתולים, לא? יש סיכוי שיעזור או שעדיף לחכות לרעיון אחר לפני שזורקים לפח?

kashke

New member
לטפטף מעט אקונומיקה על הכתם,

כשהחיתול בכיור, כך שיש לך אפשרות לשטוף במים, מייד לכשדוהה.

kerenra

New member
למזלי,

נשאר לנו רק חיתול אחד מוכתם בברזל, כי עליתי די מוקדם על הקטע. אצלך הבנתי שמדובר כמעט בכולם... אם תמצאי שיטה להוריד את הכתם תגלי לנו. אצלי גם הרתחה לא עזרה. הפתרון: לתת ברזל באמבטיה!

התחלתי לתת שוב ברזל רק השבוע

אחרי שהחלפתי סוג בגלל תפרחת חיתולים, אז זה ליכלך בדיוק את החיתולים שהשתמשתי בהם השבוע עד לכביסה. היום ניתן באמת באמבטיה. אני אנסה להרתיח. אוף....

orlyfu

New member
אחד המשפטים היותר חכמים ששמעתי

לא חשבתי על זה אבל זה הגיוני. (אני לא מרתיחה כלום). אם יש כתמים על לבן מנסה להוריד באקונומיקה.

יש ג'ל נהדר שמסיר כתמים - ספטיל

Saptil. זאת שפופרת אדומה עם מברשת. אני מורחת שכבה נדיבה של הג'ל הזה באיזור המוכתם, מקפלת ומכניסה למכונה. יוצא נוצץ. היום כיבסתי כך חולצה של הגדולה שלי שחזרה אתמול מהגן מלוכלכת, והג'ל הזה אפילו הסיר כתם משבוע שעבר שלא ירד בכביסה. בנוסף לג'ל הזה, אני מוסיפה קבוע קליה לכל מכונה.

ספטיל זה לא מה שלוקחים לטיולים?

אני אנסה את זה. קליה זה יותר טוב מסנו אוקסיג'ן? כי זה לא עזר לי.

sael

New member
אצלנו המזרון של השידה התלכלך

מהברזל, ולמרבה הפלא במכונת כביסה ירדו כל הכתמים (ריססתי על הכתם קצת רסס כבס). אבל מחיתולי טטרה זה משום מה פחות יורד.

למעלה