כתבות

i c u 2

New member
מאיימים לקובי פרץ על החיים..

קובי פרץ קיבל איומים על חייו. מעבר לכך הוא תובע חזרה את המשפחה המעורבת ב"שלופים". mako

מה? בלאגן? רינת בר? ג'ולייטה?

גלעד מסאמי, מנהלה של הזמרת ג'ולייטה, טוען שחברת "תטא עושים מוסיקה" והזמרת רינת בר, ששינתה את שם הבמה שלה ל'רינת' מעתיקים ממנו ומהזמרת שלו, אחרי שדחה הצעות לשותפות עסקית. ככה זה כשכולן רוצות להיות שרית חדד הכתבה נלקחה מאתר mako

מלך שלך

New member
מי זו בכלל ג'ולייטה החוצפנית הזו ?

ילדה ששרה חודש אין לה שום להיט באה ומיתנשאת על זמרת כמו גדולה כמו רינת בר שיש לה ים של להיטים,כולה שינתה גם את שם הבמה לרינת סו וואט ? למר4ות שזו טעות כולם מכירים את רינת בר בשם הזה למה לשנות,מסאמי עשה טובה תתעסק במוסיקה ולא בשטויות.

איזה מוכרת מי מכיר אותה בכלל.

לנו חובבי הז'אנר המיזרחי אולי היא מוכרת,אבל אם היא באה להופיע בחתונה אף אחד לא מכיר אותה בכלל,ההורים שלי או שלך לא מכירים זו כוונתי,רינת בר זמרת ענקית לא רואה את הג'ולייט הזאת,המסאמי הזה ליצן עלייק רינת גנבה לנו את המותג פחחח מה מותג בדיוק בג'ולייטה ?

i c u 2

New member
אממ...

אנשים שלא שומעים מזרחית לא מכירים הרבה זמרים כמו סטלוס ואורן חן ואחרים {מכירים רק אייל גולן, שרית חדד, ליאור נרקיס בערך}. כל אחד צריך לעשות לעצמו קצת יח"צנות. עכשיו אחרי שכאילו עשו מזה בלאגן, יכירו את ג'ולייטה קצת יותר.

בלאגן במאקו ופייסבוק לא יעזור נראה לי.

זה שמאסמי עושה רעש בפייסבוק וצועק במאקו לא יעזור לו הרבה לממורמר הזה,ג'ולייטה צריכה להיט גדול בשביל להצליח בינתיים היא בגדר אנונימית,יש כאלה שלא הכירו את משה פרץ עד רוקדים עם כוכבים גם הידעת ?

i c u 2

New member
לא, לא ידעתי

מי שלא הכיר את משה פרץ עד רוקדים באמת מנותק מהמציאות, מהטלויזיה ומהרדיו.

ממש לא תתפלא.

לא כולם רואים ערוץ 24 או שומעים רדיו ? יש כאלה שמזרחית לא מעניין אותם,עד רוקדים עם כוכבים הוא לא היה כזה שוס גם כך שאני לא התפלאתי,כמו שלא כולם מכירים את דודו אהרון אפילו איריס קול בתוכנית הבידור שלה שאלה את כתב הרכילות מי זה דודו אהרון מה הוא שר ? כך שמשה פרץ לפני רוקדים היה כמו דודו אהרון היום,מפורסם רק בקרב חובבי הז'אנר שמאזינים לאליקו.

נו באמת כאילו יש עודף בזמרות ?

במקום לחפש ריבים מטופשים על שטויות צריך לפרגן הרי ממילא אין לנו כמעט זמרות ים תיכוניות עד שיש נהיה ביניהם מלחמות שלדעתי לחפש כותרות ולא יותר.

מה פתאום, שטויות

משה פרץ היה מוכר גם לפני כן, עובדה שלקחו אותו לרוקדים ולא את דודו. ואיריס קול זה בכלל לא פונקצייה..

tullla

New member
משה פרץ היה מוכר לאוהבי הזמר המזרחי

ולא מחוצה לו!

לא הבנתי למה

"ג'ולייטה" זה מותג פרטי של גלעד מסאמי..? למה לרינת בר אסור לקרוא לעצמה רינת? ומה לגבי ריטה??? זה לא אותו דבר במקרה? מה הם מחרטטים בשכל, לא היתה ולא תהיה כמו שרית, הם רק יכולים לפנטז

i c u 2

New member
תל נוף תל נוף...

נדמה לי שעזר ויצמן אמר שאם ישימו סככה מעל תל נוף זה יהיה הבית זונות הכי גדול בארץ... ולעניינינו, אין מה לעשות, כל ה"סלבריטי" והספורטאים המצטיינים מקבלים יחס מועדף. יותר נכון הם די עושים מה שבא להם. מצד אחד זה יכול להיות קצת מעצבן, מצד שני עדיף זה מאשר שלא יבואו בכלל לצבא.

למעלה