בכתבה נטען שתחנת נתב"גכתבה על הרכבת לירושלים
סדרת כתבות חדשה ב"הארץ"כתבה על הרכבת לירושלים
אין חדש תחת השמש !סדרת כתבות חדשה ב"הארץ"
מוסף הנדל"ן של העיתון מתחיל לפרסם סדרת כתבות על הקו המתוכנן מת"א לירושלים כאן.
כנראה שהיתה תקלהאין חדש תחת השמש !
אין סיבה שלא יתאיםכנראה שהיתה תקלה
קיבלתי מייל ובו כתוב שיש תגובה של אביתר בענין רכבות משא בנוסח "מתאים גם מתאים לרכבות משא בלילה, אך" ואין המשך.
נכון מאוד. צריך רק קטרים חשמלייםאין סיבה שלא יתאים
אך לדעתי תהיה מגבלה במספר הקרונות שהקטרים יוכלו למשוך.... אם ירצו ימצאו פתרונות...יכולים לחבר שני קטרים ביחד ותאמין לי...אם הם ירצו הם יפעילו גם רכבות משא בקו.
אביתר,נכון מאוד. צריך רק קטרים חשמליים
בגלל שעשן הדיזלים במנהרה הארוכה מאוד יביא לחנק הצוות. מתוכננים מסופי משא במבשרת או בליפתא והנושא רק בחיתולים. זו תמצית ההודעה שנמחקה עקב תקלה.
חיובי.אביתר,
האם, לפי המידע שבידך, זה נכון שפתיחת הקו תידחה בשלושה חודשים![]()
ועוד כמה דברים שנזכרתי בהם.אביתר,
האם, לפי המידע שבידך, זה נכון שפתיחת הקו תידחה בשלושה חודשים![]()
בקשר לעניבותועוד כמה דברים שנזכרתי בהם.
היום הלכתי לתחנת הרכבת של ירושלים. שמתי לב שיש בנין קטן יותר, לא בנין של התחנה. מצד ימין, אם מסתכלים מכיוון הגן הטכנולוגי (מצטער אבל אני לא מתמצא בכיוונים שם). שאלתי את אחד העובדים למה מיועד הבנין, אבל הוא היה רומני שלא דיבר כמעט מילה בעברית. אז מישהו יודעחוץ מזה, ראיתי את ההתקדמות של התחנה. הכל נראה מאוד מתקדם, וממש, בכל פעם שאני רואה את זה שוב אני רואה ממש עוד חצי קומה חדשה. מתקדמים יפה. ודבר אחרון - בדרך חזרה הביתה בקו 6, שמעתי נהג אומר למאבטח משהו על זה שב30 לחודש הם מפסיקים עם העניבות. מישהו יודע מידע על הנושאים הנ"ל?![]()
בכלל,בקשר לעניבות
נהגי אגד בכל הארץ מחויבים ללבוש עניבות בכל תקופת החורף ועכשיו שמגיע הקיץ הם אינם מחויבים ללבוש עניבות בגלל החום זוהי כוונת הנהג
יכול להיות שזה מעצבןבכלל,
אני די מרחם על הנהגים של אגד. זה בטח די מעצבן ללכת עם החליפה הרשמית וכל השטויות האלו. אני זוכר שהכניסו את החוק שנהגי אגד חייבים ללבוש חליפה מיוחדת... זה היה נראה לי מוזר כי הייתי רגיל לראות אותם לבושים במה שבא להם, לפעמים גם עם מכנסים קצריםאבל באמת, זה בטח מעצבן המדים הרשמיים..![]()
נו חבר'ה באמת!בכלל,
אני די מרחם על הנהגים של אגד. זה בטח די מעצבן ללכת עם החליפה הרשמית וכל השטויות האלו. אני זוכר שהכניסו את החוק שנהגי אגד חייבים ללבוש חליפה מיוחדת... זה היה נראה לי מוזר כי הייתי רגיל לראות אותם לבושים במה שבא להם, לפעמים גם עם מכנסים קצריםאבל באמת, זה בטח מעצבן המדים הרשמיים..![]()
בקיץ לא צריך עניבות. הבניין הקטןועוד כמה דברים שנזכרתי בהם.
היום הלכתי לתחנת הרכבת של ירושלים. שמתי לב שיש בנין קטן יותר, לא בנין של התחנה. מצד ימין, אם מסתכלים מכיוון הגן הטכנולוגי (מצטער אבל אני לא מתמצא בכיוונים שם). שאלתי את אחד העובדים למה מיועד הבנין, אבל הוא היה רומני שלא דיבר כמעט מילה בעברית. אז מישהו יודעחוץ מזה, ראיתי את ההתקדמות של התחנה. הכל נראה מאוד מתקדם, וממש, בכל פעם שאני רואה את זה שוב אני רואה ממש עוד חצי קומה חדשה. מתקדמים יפה. ודבר אחרון - בדרך חזרה הביתה בקו 6, שמעתי נהג אומר למאבטח משהו על זה שב30 לחודש הם מפסיקים עם העניבות. מישהו יודע מידע על הנושאים הנ"ל?![]()
ועוד תמונה ממלחה: כולן שלי כמובן !!בקיץ לא צריך עניבות. הבניין הקטן
הוא תחנה תפעולית אלקטרונית שנשלטת ע"י תא האיתות המרכזי בלוד. הנה תמונה בשבילך:
וכך זה נראה בהתחלה...........בקיץ לא צריך עניבות. הבניין הקטן
הוא תחנה תפעולית אלקטרונית שנשלטת ע"י תא האיתות המרכזי בלוד. הנה תמונה בשבילך:
ותמונה נוספת שלי שטרם פורסמה !וכך זה נראה בהתחלה...........
ותמונה אחרונה ממלחה להיום:ותמונה נוספת שלי שטרם פורסמה !
והנה מתנה קטנה לדין-תומאס הצעיר !!!ותמונה אחרונה ממלחה להיום:
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.