כתבה על המשחק במגזין PC

gindis

New member
תשובה

אני רשמתי אתמול שאני נגד מלחמות בגלל המוצא של השחקנים! אני מעדיף שתעשו חברים בעולם כולו ותנסו להסביר את הצד שלכם בלחימה. (תהיו השגרירים של ישראל בעולם) בברכה, ערן

SpartaStyle

New member
לדוגמא-

"לדוגמה, אחת ממודעת הגיוס של ברית הישראלים מודיעה כי "יום הדין קרב ומגיע...ואיתו הגיוסים...בריתות שרוצות להיות בשיתוף שיציעו עכשיו"." זאת הודעה של איזה אחד שעושה בדיחה,לא קשור ערבים עכשיו

אני לא רוצה לראות יותר הודעות -

בסגנון "אני ראשון" כאשר אתם מציינים את הספרה 1,2,3, בנושאי ההודעות. מעתה והלאה זה נגמר. אין פה תחרויות לגבי מי כותב ומגיב ראשון !!!! ובטח ובטח שלא בכל הודעה בפורום. לא אכפת לי שזה יהיה על הודעות אוף או ההודעות של תפוז. אל תעבירו את זה להודעות של מנהלים או כדומה !!!!! תודה על ההבנה. שניים נחסמו היום בגלל הנושא הזה. כי זה מרגיז.

ye11ow hooligan

New member
בדרך כלל עושים את זה

על דברים שאין לאנשים מה להגיב עליהם.... זה בידיוק כמו תחרות המטבעות

אז עכשיו זה פוסק !!!

בואו לא נתחיל שוב עם שטויות ואיומים. תפסיקו עם זה בהודעות הפורום השונות ולכו עם זה בהודעות האוף שלא חסרות על דף הפורום !!!

ye11ow hooligan

New member
../images/Emo9.gif

הייתי אומר "אז מה?!" אבל בגלל שאין לי כח להתחיל להחליף משתמשים עוד פעם אני לא יגיד
בארי בבקשה לא לחסום אותי חחח

ye11ow hooligan

New member
הודעה מהמשתמש bestpeople

"בארי אם החלטת שאסור לעשות את זה היית צריך לכתוב את החוק הזה ורק אם נעשה את זה עוד פעם לחסום... אתה לא יכול לחסום אותי על זה שהפרתי חוק שלא היה קיים בזמן שעשיתי את זה" הוא שלח לך מסר פרטי אבל התעלמת ממנו אז הוא ביקש ממני לכתוב לך את זה פה

עמי1986

New member
אוו מיסטר בארי...חבר'ה השריף חזר..!

כבר חשבתי שעברת איזה טיפול פסיכולוגי או משהו כזה כי פתאום נשמעת לי רגוע כזה... אבל כשאני רואה את ההודעה הזאת אני חוזר במחשבתי... כל הכבוד המשך כך!

למעלה