כתבה בערוץ אחד על הרכבת לנתב"ג כתבה בערוץ אחד על הרכבת לנתב"ג ממש כעת
Image of me New member 21/10/04 #2 מה היה בכתבה? נכתב ע"י elians: כתבה בערוץ אחד על הרכבת לנתב"ג ממש כעת לחץ כדי להרחיב... מה היה בכתבה? משהו מעניין?
מה היה בכתבה? נכתב ע"י elians: כתבה בערוץ אחד על הרכבת לנתב"ג ממש כעת לחץ כדי להרחיב... מה היה בכתבה? משהו מעניין?
א ארזS New member 21/10/04 #3 לא ראיתי אבל בטח היה על הטקס שהיה נכתב ע"י Image of me: מה היה בכתבה? משהו מעניין? לחץ כדי להרחיב... לא ראיתי אבל בטח היה על הטקס שהיה היום...
לא ראיתי אבל בטח היה על הטקס שהיה נכתב ע"י Image of me: מה היה בכתבה? משהו מעניין? לחץ כדי להרחיב... לא ראיתי אבל בטח היה על הטקס שהיה היום...
Image of me New member 21/10/04 #4 מה שמעניין אותי זה אם היו מספרים. נכתב ע"י ארזS: לא ראיתי אבל בטח היה על הטקס שהיה היום... לחץ כדי להרחיב... מה שמעניין אותי זה אם היו מספרים. למשל: צפי למספר הנוסעים החודשי, תשובה לשאלה מתי יגבירו את תדירות הרכבות, מתי יכפילו את המסילה וכן הלאה.
מה שמעניין אותי זה אם היו מספרים. נכתב ע"י ארזS: לא ראיתי אבל בטח היה על הטקס שהיה היום... לחץ כדי להרחיב... מה שמעניין אותי זה אם היו מספרים. למשל: צפי למספר הנוסעים החודשי, תשובה לשאלה מתי יגבירו את תדירות הרכבות, מתי יכפילו את המסילה וכן הלאה.
elians New member 21/10/04 #5 האמת לא משהו מעניין נכתב ע"י Image of me: מה היה בכתבה? משהו מעניין? לחץ כדי להרחיב... האמת לא משהו מעניין האמת היותר גדולה שהתחנה הזאת יצאה לי מהתחת עד שנבנתה... עוד לפני שהגעתי אליה...
האמת לא משהו מעניין נכתב ע"י Image of me: מה היה בכתבה? משהו מעניין? לחץ כדי להרחיב... האמת לא משהו מעניין האמת היותר גדולה שהתחנה הזאת יצאה לי מהתחת עד שנבנתה... עוד לפני שהגעתי אליה...