כשר? לא כשר?

דּרדסית

New member
"קירות ביתה לא ראו את שערות ראשה"

זה היה הציטוט שתמיד סיפרו לנו, על איזה צדקת שכסתה את שערות ראשה כל הזמן ובגלל זה נולדו לה שבעה בנים וכולם היו כהנים גדולים. והשאלה המתבקשת כמו שאמרת חנה, האם למטפחת מותר לראות את שערות ראשה? דרדסית נותנת לקירות לראות את הבלונד ועוד קצת דברים.

קושיה

אם הם 7 ילדים מאותה אם, ז"א שהפרש השנים ביניהם אינו עצום, ואם כולם היו כוהנים גדולים, ואם אין 2 כוהנים גדולים במקביל, סימן שרבים מהם מתו בגיל צעיר? ככה מגיע לילדים של האם הצדקת? יותר טוב כבר להוציא את השערות בחוץ...

לא ממש תירוץ אבל הנה זה

תלמוד בבלי מסכת יומא דף מז עמוד א אמרו עליו על רבי ישמעאל בן קמחית: פעם אחת סיפר דברים עם ערבי אחד בשוק, ונתזה צינורא מפיו על בגדיו, ונכנס ישבב אחיו ושמש תחתיו, וראתה אמן שני כהנים גדולים ביום אחד. ושוב אמרו עליו על רבי ישמעאל בן קמחית: פעם אחת יצא וסיפר עם הגמון אחד בשוק, ונתזה צינורא מפיו על בגדיו, ונכנס יוסף (עם) אחיו ושמש תחתיו, וראתה אמן שני כהנים גדולים ביום אחד. תנו רבנן: שבעה בנים היו לה לקמחית וכולן שמשו בכהונה גדולה. אמרו לה חכמים: מה עשית שזכית לכך? - אמרה להם: מימי לא ראו קורות ביתי קלעי שערי. - אמרו לה: הרבה עשו כן, ולא הועילו.

../images/Emo93.gif עומד לקיר שמאחורי!

עשיתי ניסיון, נכנסתי לאתר פורנוגרפי והקיר שמאחורי התחיל להתרגש! מה עושים ?

בן הרב

New member
OK אז קודם תודה לכולכם על...

התגובות וההשתתפות הנה תיקון קטן בהודעה לבשל בשבת, לאכול חלב עכו"ם, אף פעם לא היה בעיה, המחסום שלי היה על בשר ודגים לא כשרים, אז ת-בשר עשיתי והדגים (קוויאר) עשיתי, רק נותר לי להתגבר על הצורה המגעילה של פירות הים ואני מסודר, ולך ליאור אין מה לעשות אני לא מוותר על התואר אבל גם אתה "גדול"

מתעלם מההערה בסוף

לגבי מראה ? לאכול עיני קרפיון יותר טוב ? וזה מעדן שלמדתי על קיומו מחנה לאכול לשון של פרה ? היא יותר מביאה תאבון במצב יוםיומי ? אבל זה טעים לאללה ואם הצורה באמת מגעילה אני ממליץ בחום על מרק פירות ים ודגים סמיך לא רואים מה אוכלים ורק נהנים מהטעם מרק צאודר ספרדי !!! אחלה סיבה לטוס לשם ולהזכירך ברחוב סומסום לימדו שיש גדול ויש קצת פחות גדול

בן הרב

New member
תראה

טעם וריח יופי ואופי מגעיל ומגדיל זה הבל ענין של הרגל, חינוך/אילוף, וחברה, ולשון של פרה זה מעדן מלכים אתה מוזמן לבוא ולהווכח רק תודיע לי 2 שעות קודם שזהו זמן הבישול המועדף ולא ידעת שעינים של
הם סגולה נגד עיין רעה
========================= נו אולי אתה לא ראוי לתואר אבל אני עדיין בשלי אתה גדולגדולגדולגדולגדול

pomelit

New member
קלאם צ´אודר או בוייבז

מומלצים לא פחות! יש בוייבז ישראלי לא רע בכלל בנתניה (לא מתקרב לאמיתי כמובן, אבל לא רע ביחס לתוצרת המקומית), ואפילו המחיר סביר.

לילית3

New member
הבוייאבז הכי טוב ב-

במסעדת סי-בס ברח´ יהודה הלוי בת"א. טעם אלוהי, ולא יקר

אחר

New member
הפעם הראשונה שלי...

הייתה עם ידידנו הצדיק, יידישיסט. (זה לא מה שאתה חושב, מטאור
) הלכנו למסעדה בעיר הקודש (תל אביב, למי שלא מבין) ובעוד אני הזמנתי איזושהי מנה פשוטה הוא הזמין שניצל לבן. וכך, בהחלטה של רגע, החלטתי שזהו זה. אני כבר חייב לעשות את הצעד שהרתיע אותי הרבה זמן. אז לקחתי ביס...

למעלה