כשר? לא כשר?

לידול

New member
מה שאפשר לעשות

זה לאכול גבינה מתוך צ´יזבורגר. זה גם טרף וגם לא בשר...

אנרכיה

New member
גם אני

כמו אלי לא מחפש ת´טרפות,אבל מכיוון שהייתי באמריקה,ורצתי לחיות כמו באמריקה בלי משהו שיפריע לי,אז יצא לי לאכול פה ושם,בארץ כמעט שלא מזדמן. הפעם הראשונה אם אני לא טועה,בבית,הכנתי איזה בורגר עם גבינה צהובה. ואם זאות לא הפעם הראשונה אז בטח זה היה לפני שנתיים טסתי לחו"ל,למשפחה,בדיוק אז סבתא שלי עשתה FAMILY PARTY אז הגעו הדוד גי´ ואשתו מטנסי והדוד גרי ורוברטה אשתו מאחד הפרברים באזור סאן דיאגו למשך שבוע,אז ביום הראשון הלכנו למופע של דודה שלי שהיה בפילי מופע ריקודים ספניש(שלא ענין אותי במיוחד),כשחזרנו בדרך עצרנו במסעדה לא כשרה אז כל אחד הזמין משהו ובן דוד שלי אוסטין הזמין מנה שרימפס לילדים,אני זוכר שביקשתי ממנו חתיכה לטעום...במשך השבוע הזה אכלתי עוד הרבה טרפות... דוד שלי גרי חשב שאני אחד שאוכל כשר לכן הוא לא הזמין אותי אליו לקליפורניה אבל באותו שבוע כשראה שלא אכפת לי מכשרות הוא הזמין אותי...אצלו כמובן אוכלים הכל...אז ב10 ימים אצלו אכלתי ת´אוכל שהם אוכלים...נמענתי פעם אחת לאכול איתם חזיר... כשהייתי אצל סבתא שלי היא הייתה קונה לי בשר כשר,אבל אח"כ היא קנתה רק מידי פעם כשר אחרי שהתחלתי לאכול ת´בשר שהיא קונה... פעם אחת כשהזדמן לי שנה שעברה ב GOING AWAY PARTY הלכנו לאכול במסעדה שלוקחים מה שרוצים,אז היה שם איזה ספניש בדוכן שהגיש בשר חזיר,זה נראה לי טוב,לא ידעתי אז אכלתי בשר חזיר ברוטב מתוק.(אין לי מושג איך קוראים לרוטב) חוץ מזה זכור לי לטובה פפרוני פיצה... זהו,לא יותר מידי טרפה בארץ
נ.ב אל תגלו לאף אחד.

R a c h e

New member
לא זוכרת קשיים מיוחדים באכילת טרף

לא זכורים לי רגשות מיוחדים סביב אוכל לא כשר, אצלי יש רק את המיגבלה של טעים/לא טעים, חוץ מזה הכל כשר...... חנה הזכירה לי את הסעודה הראשונה של פירות ים ויש להזכיר גם שכשהייתי בארה"ב עם חנה וליאור חנה עזרה לי "לפצח" את הלובסטרים, אני לא הייתי מסוגלת לעשות את זה, אלא להינות מהטעם......... ואל נישכח את הצלחת המגוונת ב"צ´יינה טאון" עם המגוון של כל פירות הים שהיו בסביבה ובתוכם גם תמנון וצלופח......... ולך נותר לי רק לאחל בתיאבון!

כשר לאוכלי חזיר

זה הביטוי היפהפה ששמעתי מחברה טובה, כאשר עברנו בביתה על אטלס האוכל המדהים "קולינריה" (או בשמו בספר המתורגם לעברית - "טועמים תרבות"). אנחנו עיינו בביתה בכרך של אירופה. זה המדריך המלא, המצולם והמצוין ביותר שראיתי, כולל מתכונים לחלק מהדברים, למטעמי העולם. קוראים במרוכז ויודעים הכל - זה ממש אטלס אוכל המחולק לפי ארצות. אז כל מי שרוצה לדלג על שלב הידע שדורש ביקורים ביותר מדי מסעדות עד שיודעים מה זה מה, יכול פשוט לעלעל בספר בחנות הספרים הקרובה. למען האמת, זה גדול מכדי לעלעל בלבד. אגב, גם לאוכלי כשר, זה פשוט ספר תרבות מעניין. בכל מקרה, מומלץ!

דּרדסית

New member
זאת אני הדפוקה?

סיפרו לי שיש כזה קטע של כיף לעשות דברים פעם ראשונה. ואני כבר מחכה לרגע של ההתרגשות. משום מה דברים נראים לי כל כך טבעי, שאני לרגע בטוחה שכל חיי נסעתי בשבת ושחלזונות וסרטנים היו חלק מהתפריט שלי בארוחת הצהרים מגיל 8. לפני שבוע יצאתי בליל שישי, הלכתי לרקוד, וישבתי לי ככה בפאב. והרגשתי שבדיוק ככה החיים שלי צריכים להראות. זה היה נראה לי כל כך טבעי, כל כך נורמלי. חזיר? לא אלך במיוחד כדי לטעום ממנו, אם יזדמן לידי, למה לא? למרות שהכניסו לנו תמיד, כאילו האוכל הטרף הוא מאוס ומגעיל, משום מה לא קניתי את זה אף פעם. יש טעים פה ויש טעים שם, השאלה מי הכין, איך הכין וגם קצת ענין של טעם. וסיפור לסיום לכבוד השבוע החדש: היתה לנו מחנכת מקסימה (זאת הצעירה הבת של.. ואחינית של...) היא סיפרה לנו שיש אמהות צדקניות, שלא היו מניקות את הילד שלהן, כדי שלא יתקרב לאיבר לא צנוע של אישה. והבנים שלהן בזכות זה יצאו צדיקים ומיוחדים. אשריהן נשים צדקניות שהשגיחו על כל דבר שנכנס לפה של הילדים שלהם כבר מגיל 0. דרדסית. (מרגישה צדיקה כי נתנו לה לינוק מבקבוק)

אני אוהב משפטים שכאלו

שמעתי גם על כמה מוהלים צדקניים שמלים בלי לגעת ולראות את האיבר הלא צנוע של התינוקות ואותם תינוקות נהיו מיוחדים וצדיקים לגבי הטרף האוכל הטרף לא יותר טעים בגלל טריפותו למעט אולי נושא המלחת הבשר במסגרת הכשרתו

חיקה

New member
עד איפה הטירוף יגיע הרי גם לשיטתם

משה רבינו ינק לא ממיצרית אבל מיהודיה כן מזכיר לי ששעמתי שיש

חיקה

New member
המשך.כאלה שעושים סקס עם סדין ויש

חור בסדין כדי שלא יראו חס ושלום כוס אמא שלהם

ולי מביא את הסעיף משפטים כאלו

אם הייתי פוגשת את המורה הצדקנית הזאת שלך הייתי מכניסה לה... אם נסתכל על זה מנקודת מבטו של המאמין המצוי - הקב"ה ברא את האישה עם שדיים וגרם לה לייצר חלב כדי לתת אותו לתינוק שלה אז היא מתחכמת ומחליטה שזה לא מספיק טוב לצדיק שלה? עדיף לתת לו חלב פרה? ואיך בדיוק נולדו הילדים לאותן צדקניות? הן הלכו לעשות ניתוח קיסרי מתוכנן כדי שהתינוק הנולד לא יעבור ח"י באיברים מוצנעים? ואיך נוצרו בדיוק הילדים האלה?
אני בקריזה!

מה מפתיע אותך ?

הרי יו"ד K וי"ו K גם ברא אותנו, הגברים, עם ערלה, ושמעתי שדווקא בה נמצאים רוב העצבים שגורמים להנאה מיחסי מין (גם הרמב"ם מדבר על משהו דומה). בכל זאת איזה חולה נפש מטורף, עם תסביכים שאפילו פרויד לא היה מצליח לפתור, החליט פעם שזה לא מוצא חן בעיניו, ואת שאר ההיסטוריה את מכירה.

יש בזה משהו... ../images/Emo4.gif

אבל על הברית החליט חולה נפש מטורף לפני המון שנים אז מבחינתם זה הוראה משמיים ואין עליה עוררין. מה שמרגיז אותי שבשם הצדיקות מוסיפים עוד ועוד איסורים בלי לחשוב שניה אם יש בזה הגיון או לא. לא משנה... אני הרי לא מתווכחת אתכם. אני מכירה מאמא שלי סיפור על צדקת כלשהי שמרוב צניעות היא תלתה סדינים על קירות האמבטיה כדי שקירות ביתה לא יראו את גופה החשוף בזמן האמבטיה. לא הצלחתי להבין למה הסדינים כן יכולים לראות את הפריצות ואיך היא מרשה לעצמה בכלל לתת לתחתונים שלה להתחכך כל היום עם ה.... (סליחה, אבל אני לא יכולה לבטא את המילה בגלל צניעותי)

למעלה