כשלון בבצוע סריקה ע"י N.A.V

הנשוי

New member
כשלון בבצוע סריקה ע"י N.A.V

מ"ע 98 נורטוו 2001 לא מצליח לבצע סריקה ורושם -------->>>> navw32.exe שונה כל הנסיונות להחליף את הקובץ או להתקין מחדש את הנורטון על הנוכחי לא עוזרים תודה מראש על כל רעיון

תתקין תוכנות אחרות אפילו דמו

כי נראה שיש לך וירוס שתקף לך את הנורטון. אחרי שתוודא שאין וירוסים (לפחות לא כאלה שמזוהים בידי AVG ומקפי) תסיר את נורטון לגמרי לגמרי ותתקין אותה מחדש או גרסה חדשה יותר - יש כבר 2003. באתר שלי אתה יכול למצוא קישור ל- AVG

הנשוי

New member
אפשר לקבל קישור לתוכנת אנטי וירוס

שתסרוק את המחשב דרך הדוס להערכתי מדובר בוירוסים opaserv pe_spaces1445

לא בהכרח תמיד יש חינמי

OPASERV חיפשתי כבר בעבר. יש כל כך הרבה ורסיות לוירוסים האלה ובאתר של נורטון אתה יכול למצוא הדרכה (בדרך כלל דיי מסובכת) כדי להיפטר מאחד כזה. תעשה חיפוש בגוגל אחרי השם של הוירוס ותעבור שיטתית על פני ההודעות. אני דיי סקפטי. ומה לגבי AVG? הוא לא מצא כלום?

הנשוי

New member
הבעיה שהם מוצאים אבל לא מצליחים ...

לתקן את כל הקבצים בגלל שאני נמצא בוינדוס אני מעונין לבצע סריקה בדוס על מנת להסיר גם קבצים נגועים בוינדוס

uzi2

Active member
F-Prot for DOS

גם חינמי לשימוש ביתי, וגם יש אפשרות להריץ מתוך דיסקטים חיצוניים (בוט מהדיסקטים) בעזרת תוכנות צד ג´ שגם הן חינמיות. F-Prot for DOS הוא אנטיוירוס מצויין כאנטיוירוס לדעה נוספת. הוא אינו מתאים כאנטיוירוס ראשי מכיוון שאין לו אפשרות לרוץ ולהגן ברקע. לעוד אינפורמציה כולל על בניית הדיסקטים לסריקה מבוט חיצוני אפשר לקרוא כאן.

למעלה