hrpbiiapnrpeltework
Well-known member
די להיות קשה. גם ככה אין לי כוח.שמע לי
ניז'ר
או סומלילנד
זאת מדינה חדשה במחיר מציאה
בתור חברה פיננסית/בנק 50% ובתור אדם פרטי 25%?
די להיות קשה. גם ככה אין לי כוח.שמע לי
ניז'ר
או סומלילנד
זאת מדינה חדשה במחיר מציאה
55%די להיות קשה. גם ככה אין לי כוח.
בתור חברה פיננסית/בנק 50% ובתור אדם פרטי 25%?
אז בתור חברה פיננסית/בנק 55% ובתור אדם פרטי 25%?55%
סומלילנד 0%
נתת לייק. יופי. ועכשיו, אמרנו שעם כמויות הכספים שאני הולך להלוות, הולכים לאלץ אותי כביכול להירשם בתור חברה פיננסית. מהו קו הגבול המדובר? כמה כסף אפשר להלוות עד שמאלצים אותך להירשם בתור חברה פיננסית? אני לא מצפה להערכה מדויקת אבל...תן לי את זה בסופר-כללי. מיליונים? עשרות מיליונים? מאות מיליונים?אז בתור חברה פיננסית/בנק 55% ובתור אדם פרטי 25%?
תלוי ברואה החשבון שלךנתת לייק. יופי. ועכשיו, אמרנו שעם כמויות הכספים שאני הולך להלוות, הולכים לאלץ אותי כביכול להירשם בתור חברה פיננסית. מהו קו הגבול המדובר? כמה כסף אפשר להלוות עד שמאלצים אותך להירשם בתור חברה פיננסית? אני לא מצפה להערכה מדויקת אבל...תן לי את זה בסופר-כללי. מיליונים? עשרות מיליונים? מאות מיליונים?
אני מניח שבהשקעות של מאות מיליונים אני כבר אהיה חייב להירשם כחברה פיננסית, ולכן רואה חשבון בטח עושה את ההבדל בין תשלום מס של 25% לתשלום מס של 55%, בהלוואות של נגיד...עשרות מיליונים, כאשר בהשקעות של נגיד עד עשרה מיליון, אפילו רואה חשבון ממוצע/גרוע אמור להשיג לי תשלום מס של רק 25%? נגיד?תלוי ברואה החשבון שלך
תבחר אחד טוב
זה נקרא הלבנת הוןאני מניח שבהשקעות של מאות מיליונים אני כבר אהיה חייב להירשם כחברה פיננסית, ולכן רואה חשבון בטח עושה את ההבדל בין תשלום מס של 25% לתשלום מס של 55%, בהלוואות של נגיד...עשרות מיליונים, כאשר בהשקעות של נגיד עד עשרה מיליון, אפילו רואה חשבון ממוצע/גרוע אמור להשיג לי תשלום מס של רק 25%? נגיד?
נראה לי שיש לי מספיק אינפורמציה. אז ככה, אז הנה תוכנית הפעולה.
אני הרי ממילא לא מתכוון להשקיע בעצמי, נכון?
כד לא לחצות את הרף של עשר מיליון, ועם ריבית של 13.333%, אז...מי שילווה בשבילי, ילווה 8,750,000 שקל, שאחרי שנה זה כמעט עשר מיליון לפני המס, שעם זה אמור להסתדר אפילו רואה חשבון גרוע ולארגן לי תשלום מס של 25% בלבד, אבל מכיוון שאני לא לוקח סיכונים, אז בשביל ה-over-kill אני אקח רואה חשבון מצוין, ומכיוון שיהיה לי הרבה מאוד כסף להלוות, יהיו אנשים רבים שילוו בשמי, כל אחד ילווה 8,750,000, וכדי שהרואה חשבון המצוין לא יתעייף, יהיה לכל אחד מהם רואה חשבון מצוין משלו. וככה ההון יגדל עוד ועוד ואני אמשיך לשלם רק 25% מס, גם אם זה יהיה בסוף מאות מיליונים ומיליארדים.
מה דעתך על התוכנית שלי? האם מוחי הגאוני והמבריק עשה זאת שוב?
מה? למה? איך?זה נקרא הלבנת הון
פלילי מאוד
אם מישהו אחר משקיע את כספךמה? למה? איך?
אבל זה אומר שבסוף אני כן צריך לשלם 55 אחוז מס. מה שאומר שבשביל להמשיך להכפיל את ההון כל עשר שנים גם לאחר הפרישה מהשקעות אקטיביות אני צריך לגבות ריבית שנתית של למעלה מ-20 אחוז, שאפילו בשבילי זה נראה הרבה ואני לא רוצה לעשות את זה.אם מישהו אחר משקיע את כספך
בלי להצהיר שזה כספך (כך שתוכל לשלם פחות מס)
מדובר בהלבנת הון
פלילי מאוד
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.