כשהייתי בן 15 עשיתי משהו לא טוב.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מעולם לא הצבעת על עדויות אלו
דווקא כן, אתם פשוט לא חכמים מספיק בשביל להבחין בהם ו/או להבין אותם. לא סתם החתימה שלי היא "עיניים להם, ולא יראו". זהו הרי סיפור חיי.

זה מה שאני תמיד עושה. קצב הקליטה שלך נמוך לטעמי (התרגלתי לסטנדרטים של הייטק),
קוראים לזה "גאון עם אינטליגנציה נמוכה". כמו הקיסר קלאודיוס, הנשיאים דונלד טראמפ וג'ו ביידן, והממציא תומאס אדיסון.
אבל אתה בהחלט מפנים את הקונספטים,
ויכולת הכתיבה שלך מרשימה ביותר.
זה כי אני גאון (אם להשתמש בלשון המעטה, כפי מה שאני תמיד עושה, וכדרכי להצטנע).
זה תלוי בהחלטה שרירותית של פקיד השומה שלך.
בתור התחלה תוכל להנות מ"מס רווחי הון" של 25%
בשלב מסויים הוא יכפה עליך הגדרה של חברה פיננסית, הגדרה שמשמעה ספי מס אחרים (מס חברות של 23%+ מס רווחי הון על דיווידנדים: 25%)
אבל גרוע מכך - מחייב אותך לכללי רגולציה נוקשים.
נכון שאם יהיו לך סכומי כסף גדולים - זה יעזור, אבל זה ממש להיות חברה פיננסית (סוג של בנק).
עדיין לא הבנתי מה קשור דיווידנדים למשהו שהוא לא מניות.

אני מוכן לשלם מס של עד מקסימום 25%, למרות שאני בכלל צריך להיות פטור ממס. אני הרי מלך.

child-monarchs.jpg

אבל הם כנראה יהיו טיפשים מידי מכדי להבין שאני לא צריך לשלם מס כי אני מלך, מה שאומר שאצטרך למצוא דרך שלא לשלם מס, או לשלם מס מופחת, כאילו בגלל סיבה אחרת. שזה מה שהיה עם הצבא לדוגמה.

אז איך להיות מוגדר כחברה פיננסית ולשלם עד 25% מס על הרווחים שלי מההלוואות?

או 0 אחוז, אם זה אפשרי...

גם לא הבנתי למה אם אני מלווה לאנשים עשירים זאת לא ערובה טובה לכך שהם יחזירו את ההלוואה.
תסתכל על הקטגוריות:
ריבית הפריים נקבעת ע"י בנק ישראל(4.5%)+מרווח(1.5%) נחשבת בינונית (סביב 6%).
משכנתאות מקבלות עליה הנחה (עד 1%) וזה נחשב זול (כיום 5%) - וקרוב לריבית אג"ח בנק ישראל.
ריבית של כרטיסי אשראי(15.5%)/אוברדראפט(כיום 12%) נחשבת גבוהה.
מה שאני מבין מזה, זה שאני לגמרי יכול לגבות ריבית שנתית של 13.333%...

אלא אם כן אצליח לשלם 0% מס ואז אגבה 10% כי גם כך אצליח להכפיל את ההון כל עשר שנים.
להפך: הרי לווה טוב יכול להנפיק אג"ח בריבית נמוכה או בינונית.
אז אתה מדבר על קטגוריה של חברה פיננסית, שמחייבת ברגולציה נוקשה.
אז אני יכול להלוות ללווים לא טובים.

לא הבנתי למה הרגולציה הנוקשה אמורה להדאיג אותי. אז תהיה רגולציה נוקשה. אז מה?
בארץ זה מאוד לא חוקי.
אולי אתה מדבר על סחיטת דמי חסות בכסות כלשהי,
אבל שוק אפור סטנדרטי מסתפקים ברווחים שבנק יקבל על אוברדראפט (אלא אם אתה מכריח אותם לשלוח בריונים/עוכרי דין לבצע גבייה, ואז אתה צריך לממן גם את העלות שלהם), עד פי 2 מכך (שישמשו כאמור - לצורך פתיחת תיק הלוואה בהתחלה, ומימון עוכרי הדין והבריונים במקרה שיהיה צורך בכך).
טוב, אז אני לא יודע מה להגיד לך. אני אגבה ריבית של שוק אפור אבל כאיש עסקים חוקי ולגיטימי 🤷‍♂️
לא. כדי לגבות מחירים של שוק אפור - אתה חייב להיות מוגדר בהתאם
גם כדי להיות חברה פיננסית ולהלוות ב15% אתה צריך הגדרה ורגולציה מתאימים.
אוקיי, אז אני אהיה חברה פיננסית 🤷‍♂️

אבל החברה הפיננסית תהיה רשומה על שמו של מישהו אחר כדי שלא יתנקמו בי והיא פשוט תעבוד עם הכסף שלי ככסף להלוואות.

ובסדר, שתהיה רגולציה 🤷‍♂️

13.333%. לא 15%.
אם אתה מאמין בהם ורוצה לעזור להם, ולא סתם לעשוק אותם - תצטרך לעשות זאת בריבית בינונית (כאמור כיום 6%)
אחרת אין בך שום תועלת (וגם תצטרך לעמוד ברגולציה חמורה סתם)
אני לא חושב שריבית של 13.333% היא עושק 🤷‍♂️

קשה לי להאמין בכלל ולעטוף את ידיי מסביב לרעיון שזאת ריבית גבוהה בכלל. נראית לי ריבית סבירה. אולי הריביות של כל השאר פשוט נמוכות? 🤷‍♂️

בכל מקרה, ואם הריבית שלי גבוהה וזה לא עוזר להם, אז אולי פשוט אתרום להם כסף וזהו.

דרך אגב, אתה יודע על איזו מטרה נאצלת עיקרית אני חושב, נכון?

Operação_Onda_Verde,_2014_(29390147975).jpg
החזרה בבת אחת נקראת הלוואת בלון, או הלוואת גישור (עד לקבלת הלוואה זולה או מזומן שישמש לפרעון),
והיא פחות מקובלת מהלוואה מדורגת.
אם יש החזר מדורג - אתה מקבל אינדיקציה מיידית על אי-פרעון(ונוקט בהליכים), אבל אתה צריך להתנהל עם הרבה הפקדות.

עכשיו כשאני חושב על זה - אתה מדבר על סכומים של מליארדים רבים - ולכן אין לך שום דרך לחמוק מכך
עליך להפוך לחברה פיננסית (לצורך העניין - לקנות בנק/חברת כרטיסי אשראי)
ככה גם לא תצטרך להתעסק עם רגולציה - לבנק כבר יש המון אנשים שעושים את זה.

מכיוון שאתה תספק את ההון - אתה יכול לקנות את הבנק הכי קטן (שנקרא ONE ZERO),
והוא יהפוך לגדול יותר - כשתזרים אליו כסף.
האמת שרציתי להקים בנק, אז אני יכול לעשות את כל הדבר דרכו, אבל אני הרי רוצה שלא ידעו שאני מלווה הכסף, אז אולי באמת עדיף שלא לאחד בין הרעיונות.

אקים בנק בלי קשר, אבל לצורך ההלוואות, אקים חברה פיננסית נפרדת, שאותה בכלל יקים מישהו אחר מטעמי, ואני אלווה דרכה בשמם של אחרים.

מכיוון שאתה ממליץ על החזר מדורג, זה גם סוג ההחזר שאלך עליו.

ai27

Well-known member
דווקא כן, אתם פשוט לא חכמים מספיק בשביל להבחין בהם ו/או להבין אותם. לא סתם החתימה שלי היא "עיניים להם, ולא יראו". זהו הרי סיפור חיי.

קוראים לזה "גאון עם אינטליגנציה נמוכה". כמו הקיסר קלאודיוס, הנשיאים דונלד טראמפ וג'ו ביידן, והממציא תומאס אדיסון.

זה כי אני גאון (אם להשתמש בלשון המעטה, כפי מה שאני תמיד עושה, וכדרכי להצטנע).

עדיין לא הבנתי מה קשור דיווידנדים למשהו שהוא לא מניות.

אני מוכן לשלם מס של עד מקסימום 25%, למרות שאני בכלל צריך להיות פטור ממס. אני הרי מלך.

צפה בקובץ המצורף 117582

אבל הם כנראה יהיו טיפשים מידי מכדי להבין שאני לא צריך לשלם מס כי אני מלך, מה שאומר שאצטרך למצוא דרך שלא לשלם מס, או לשלם מס מופחת, כאילו בגלל סיבה אחרת. שזה מה שהיה עם הצבא לדוגמה.

אז איך להיות מוגדר כחברה פיננסית ולשלם עד 25% מס על הרווחים שלי מההלוואות?

גם לא הבנתי למה אם אני מלווה לאנשים עשירים זאת לא ערובה טובה לכך שהם יחזירו את ההלוואה.

מה שאני מבין מזה, זה שאני לגמרי יכול לגבות ריבית שנתית של 13.333%...

אלא אם כן אצליח לשלם 0% מס ואז אגבה 10% כי גם כך אצליח להכפיל את ההון כל עשר שנים.

אז אני יכול להלוות ללווים לא טובים.

לא הבנתי למה הרגולציה הנוקשה אמורה להדאיג אותי. אז תהיה רגולציה נוקשה. אז מה?

טוב, אז אני לא יודע מה להגיד לך. אני אגבה ריבית של שוק אפור אבל כאיש עסקים חוקי ולגיטימי 🤷‍♂️

אוקיי, אז אני אהיה חברה פיננסית 🤷‍♂️

אבל החברה הפיננסית תהיה רשומה על שמו של מישהו אחר כדי שלא יתנקמו בי והיא פשוט תעבוד עם הכסף שלי ככסף להלוואות.

ובסדר, שתהיה רגולציה 🤷‍♂️

13.333%. לא 15%.

אני לא חושב שריבית של 13.333% היא עושק 🤷‍♂️

קשה לי להאמין בכלל ולעטוף את ידיי מסביב לרעיון שזאת ריבית גבוהה בכלל. נראית לי ריבית סבירה. אולי הריביות של כל השאר פשוט נמוכות? 🤷‍♂️

בכל מקרה, ואם הריבית שלי גבוהה וזה לא עוזר להם, אז אולי פשוט אתרום להם כסף וזהו.

דרך אגב, אתה יודע על איזו מטרה נאצלת עיקרית אני חושב, נכון?

צפה בקובץ המצורף 117585

האמת שרציתי להקים בנק, אז אני יכול לעשות את כל הדבר דרכו, אבל אני הרי רוצה שלא ידעו שאני מלווה הכסף, אז אולי באמת עדיף שלא לאחד בין הרעיונות.

אקים בנק בלי קשר, אבל לצורך ההלוואות, אקים חברה פיננסית נפרדת, שאותה בכלל יקים מישהו אחר מטעמי, ואני אלווה דרכה בשמם של אחרים.

מכיוון שאתה ממליץ על החזר מדורג, זה גם סוג ההחזר שאלך עליו.
להקים בנק זה קשה. רגולציה מטורפת
וואן זירו באמת מגיע במחיר מציאה

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
להקים בנק זה קשה. רגולציה מטורפת
וואן זירו באמת מגיע במחיר מציאה
אני לא באמת אקים בנק. יקימו בשבילי. הכול בסדר.

איך להיות מוגדר כחברה פיננסית ולשלם עד 25% מס על הרווחים שלי מההלוואות?

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
הגיע הזמן שתכיר במציאות
אני מכיר במציאות.
אולי אז יפסיקו הסיוטים.
אני לא באמת בן-אדם שיש לו סיוטים. זה למה זה היה דבר יוצא דופן ששווה פוסט. הסיוטים ייפסקו מעצמם וללא כל צורך בהתערבות חיצונית. כבר הלילה לא היה לי סיוט. סימן מעודד בהחלט.

ai27

Well-known member
אני לא באמת אקים בנק. יקימו בשבילי. הכול בסדר.
איך להיות מוגדר כחברה פיננסית ולשלם עד 25% מס על הרווחים שלי מההלוואות?
קנה את וואן זירו, הזרם אליהם את כספך וכל מה שהבנק ירוויח יזרום אליך תמורת 25% מס
בקיזוז שאר רווחי הבנק ישאר לך 25%
בשביל זה צריך לקנות מדינה, או להיות אזרח במדינה בלי מיסים
סומלילנד וניז'ר הן הכי אטרקטיביות

כוכבית מצויה

Well-known member
קנה את וואן זירו, הזרם אליהם את כספך וכל מה שהבנק ירוויח יזרום אליך תמורת 25% מס
תפסיק להטעות אותו, לא שזה יהיה רלוונטי בכלל, המס על דיבידנד שמשלם בעל עניין הוא 30%

תגיד, למה אתה לא מספר לו שהוא צריך להוריד מהתשואה את ההוצאות שלו כדי לחשב תוך כמה זמן הוא יכפיל את הכסף?
אם הדיון במילא תיאורטי בשביל מה להיכנס לפרטים.

זה פייק דיון:

הוא מסביר לו דברים מעולם המבוגרים והוא מגיב בפנטזיות ילדותיות.

כוכבית מצויה

Well-known member

ai27

Well-known member
תגיד, למה אתה לא מספר לו שהוא צריך להוריד מהתשואה את ההוצאות שלו כדי לחשב תוך כמה זמן הוא יכפיל את הכסף?
כי זה לא עובד ככה:
ההוצאות שלו צריכות לרדת מההכנסה השוטפת - לא מהסכום שהוא חסך, ולא מהתשואה.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
עכשיו נזכרתי שאני בכלל שוקל לקנות מתישהו את בנק ירושלים:

רעיון גאוני: להתעשר בטירוף, לקנות את בנק ירושלים, הבנק הקטן ביותר והזול ביותר לקנייה במדינה (בכל זאת, כדי שאני אוכל להרשות לעצמי), לשנות את השם שלו | תפוז פורומים (tapuz.co.il)

לא בגלל ההלוואות אלא בשביל ליישם דרכו את הרעיונות של האסכולה הכלכלית הפזית, אלו שאפשר.

ועכשיו, תקשיב, תן לי את זה מהסוף.

כמה מס אני משלם על הרווחים של ההלוואות בתור חברה פיננסית וכמה בתור בן-אדם פרטי?

בתור חברה פיננסית/בנק 50% ובתור אדם פרטי 25%?
בשביל זה צריך לקנות מדינה, או להיות אזרח במדינה בלי מיסים
סומלילנד וניז'ר הן הכי אטרקטיביות
אז אתפשר על 25%. הכי הרבה שאני מוכן לשלם על הרווחים של ההלוואות.

נערך לאחרונה ב:

ai27

Well-known member
עכשיו נזכרתי שאני בכלל שוקל לקנות מתישהו את בנק ירושלים:

רעיון גאוני: להתעשר בטירוף, לקנות את בנק ירושלים, הבנק הקטן ביותר והזול ביותר לקנייה במדינה (בכל זאת, כדי שאני אוכל להרשות לעצמי), לשנות את השם שלו | תפוז פורומים (tapuz.co.il)

לא בגלל ההלוואות אלא בשביל ליישם דרכו את הרעיונות של האסכולה הכלכלית הפזית, אלו שאפשר.

ועכשיו, תקשיב, תן לי את זה מהסוף?

כמה מס אני משלם על הרווחים של ההלוואות בתור חברה פיננסית וכמה בתור בן-אדם פרטי?

בתור חברה פיננסית/בנק 50% ובתור אדם פרטי 25%?

אז אתפשר על 25%. הכי הרבה שאני מוכן לשלם על הרווחים של ההלוואות.
שמע לי
ניז'ר
או סומלילנד
זאת מדינה חדשה במחיר מציאה

למעלה