אתה עוד לא סומך עלי?
קודם כל שמו בני. לעסק קוראים מעדני עופר מקדמת דנא. הוא קשור עם מגדלים בגולן עם עדר שארולה. לכן, לא תמיד יש לו. חוץ מזה, גם כשיש לו הוא לא מוכר עד שזה לא מיושן כדת וכדין. יש לי איתו סידור, בקיץ, כשיש שארולה מיושן ומוכן הוא מצלצל ומודיע. השארולה הזה כל כך טעים, שאנחנו מחסלים צלע של ק'ג (נטו בשר 800 גרם, ללא העצם), כל אחד , ולא נודע כי בא אל קרבנו. כולל כאלה שהם בדרך כלל אכלנים קטנים, נבהלים כשרואים את חתיכת הפרה על הצלחת, טוענים שבחיים לא יתגברו על זה ואז משתררת שתיקה בשולחן, כולם בולסים ומתפלאים איך זה נגמר. החוכמה זה לאכול את זה רק עם סלט בלי תוספת פחמימנית ואז גם לא קמים כבדים. לדעתי, מסעדה זה מוצדק למנות מורכבות, עתירות עבודה ופרודוקטים, או לבילוי חברתי. אבל להנאת בשרים גרידא, אם יש בבית מנגל גדול, זה מעולה.