כשהחיים משתנים בין רגע

כשהחיים משתנים בין רגע

זה שבוע כבר שאת חיה עם הידיעה הזו. בעצם, גם אני. כי למרות השקט והמרחק, שכאילו נפערו במשך החודשים האלה, כל מה שקורה לך עדיין משפיע עליי בצורה זו או אחרת. אז, זה כבר שבוע שאת הולכת עם זה בבטן. וזה חודר לנשמה, וזה מעיק, וזה מדיר שינה מעינייך. והנה, את מוצאת עצמך נרדמת פתאום על הספה, באמצע היום לכמה שעות; ובלילה, כשהכל שקט ונשמעת פתאום מכונית חולפת ברחוב, רעש של רעם, או צופר מרוחק שמבשר רעות - את מסתובבת במיטה, חסרת מנוחה, כואבת. ולא נרדמת. ולא מוצאת מרגוע. אני מכיר את תחושת הריקנות הזו, שמשתלטת על הבטן במצבים כאלה. כשכל החלק הקדמי של הגוף מתכווץ וכאילו נכנס אל תוך עצמו. ואני מתאר לי אותך, שכל כך רגילה לצחוק ולחייך, בהתמודדות הזו. ואני מרבה לחשוב עלייך, ומשתדל ללוות את התחושות שלך, את הכעס, את התסכול, מתוך השלווה שלי. המוגנת, כן. המבוצרת. אבל, זה עדיין שם. החיבה, החברות, האהבה המיוחדת הזו כלפייך. ולכן האמפתיה, למרות הריחוק שלי, למרות השקט שלי, למרות האנוכיות שלי. כתבתי לך כבר שאין לי מילים. נדיר אה? אבל זה המצב. לכן, הכנסתי את עצמי לפה, ללטף אותך כאן במילים, במקום שאת כל כך אוהבת. רק את ואני יודעים עד כמה הכאן הזה מיוחד לנו. אז, לך, חברה יקרה... אלה המילים המלטפות שלי. בתקווה שעכשיו, ממש עכשיו את קוראת אותן. ואם אכן כך, הכיני לך תה טעים, תטבילי בו מקל של קינמון, הדליקי לך סיגריה, תתרווחי שם בכסא, והרשי לי ללטף אותך ככה בשקט בשקט, במילים שלוות כמו פעם. ואחר כך, כשתיכנסי למיטתך, תני לתנומה המתוקה לעטוף אותך בחמלה, ותתמסרי לרוגע הזה שאת כל כך צתה שישתלט עלייך. אפילו אם זה יהיה רק ללילה... מי יודע... הרי, מחר יהיה יום חדש. סקסופון

מתוקית.

New member
כשקוראים אותך..

אפשר לאמר שתיארת מצב שקורה לכל אחד זה דיבר אליי מאוד לאור מה שאני עוברת ולמרות הכל מחייכת אבל לא באתי הנה לשפוך באתי רק לאמר שכל כך המון רגש אני מרגישה כאן ושמחה בשביל אותה אחת שיש לה חבר כמוך לילה קסם ג´ול

irisi

New member
חברים...זה הכל בעצם

ואתה נשמע כמו חבר ממש אמיתי..

נגה...

New member
אז בשביל שניכם ../images/Emo79.gif

של דון מקלין בוקר טוב נגה.

סקסו

אתה פשוט,, טוב כל כיף להתרענן מידי פעם עם הודעות שלך מושיקו-מבקש סליחה על ההתעלקות

את

חברה יקרה באמת סליחה סליחה שלא הייתי שם בשבילך קצת יותר ולא תארתי לעצמי שככה... ראיתי את העיניים ראיתי את החיוך אבל ראיתי גם את הכאב העמוק את הבלבול, את העצב ומחבקת אותך באהבה רבה.. יפה שלי, מקווה שהימים הקשים יעברו שהכל יהיה עבר והלוואי והמחר יהיה באמת טוב יותר. אוהבת מאד אני.

למעלה