לא מדויק. הם פשוט בעד דמוקרטיה סלקטיבית ודיקטטורה ביחס לכאלה שמעזים ר"ל לחשוב אחרת מהם.אני מבין שהם לא רק נגד המדינה היהודית
הם גם נגד המדינה הדמוקרטית.
בקיצור אנשים כמו הנרי, דמוקרטיה למי שעובר את מבחני האינטלגנציה והאנושיות המוטים שלהם ודיקטטורה לאלה שהם רואים בהם אספסוף או/ו ברברים.לא מדויק. הם פשוט בעד דמוקרטיה סלקטיבית ודיקטטורה ביחס לכאלה שמעזים ר"ל לחשוב אחרת מהם.
בקיצור הם בעד "דמוקטיה עממית"...לא מדויק. הם פשוט בעד דמוקרטיה סלקטיבית ודיקטטורה ביחס לכאלה שמעזים ר"ל לחשוב אחרת מהם.
דמוקרטיה מותאמת. אישית.בקיצור הם בעד "דמוקטיה עממית"...
זה ברור בגלל זה הם מדברים גבוהה על הדמוקרטיה כי הם יותר אנטי דמוקרטיים ממאיר כהנא ז"ל.אני מבין שהם לא רק נגד המדינה היהודית
לא!אני מבין שהם לא רק נגד המדינה היהודית
זה בדיוק מה שכתבתי. הם מחליטים לאנשים מה עליהם לעשות ומה מותר לאסור להם לכתוב ולהביע דעתם.לא!
הם מנסים להציל את הדור הצעיר מכילוי זמנו לשווא בהבלים.
עדיף היה לו דאג מישהו במשרד ה- e-חינוך ללמד את הנוער חשיבה בקורתית וכיצד דוחים בדותות...
לא, זה לחלוטין לא מה שכתבת, זה בדיוק מה שכתבתי אני!זה בדיוק מה שכתבתי. הם מחליטים לאנשים מה עליהם לעשות ומה מותר לאסור להם לכתוב ולהביע דעתם.
כמיטב שליטי הדמוקרטיות העממיות
העולם של הדיקטוטרים בדמוקרטיות העממיות מזהה סיכון ברשתות החברתיות.לא, זה לחלוטין לא מה שכתבת, זה בדיוק מה שכתבתי אני!
העולם מתחיל לזהות את הסכון המצוי ברשתות החברתיות ומנסה לטפל בו...
בוודאי שקיים סכון ברשתות החברתיות.העולם של הדיקטוטרים בדמוקרטיות העממיות מזהה סיכון ברשתות החברתיות.
הם תמיד זועקים את מה שאין בהםזה כמו שמשוגע טוען כל הזמן שהוא שפוי. אז הם בחרו בשם "הדמוקרטים" כי הם בדיוק ההיפך.
בקיצור,כואב לכם שאתם לא שולטים בלעדית בתודעת ההמונים כמו בשנים עברו בהם כל מה שאנשים הכירו זה את ערוצי התקשורת שלכםבוודאי שקיים סכון ברשתות החברתיות.
כולן חותרות למַקְסֵם traffic בדרך של תיעדוף תיאוריות קונספירציה, שסוי, שקרים מתסיסים, טפוח דאגות תדמית בנוער וכללית פורטות על נימים אפלים..
בעולם כבר זיהו זאת...וכעת גם אצלנו: משרד הבריאות ממליץ: בלי מסכים עד גיל שנתיים, בלי רשתות עד גיל 15...
אין לי בנייד פיססבוק, טוויטר, אינסטגרם, או טיק-טוק.
מותקנים אצלי רק טלגרם למעקב אחר חדשות טכנולוגיה ומדע ו- WhatsApp לתקשורת עם משפחה, מכרים, ועמיתים...
אז שיגידו כמו שיולי תמיר אמרה בזמנו שצריך לשקול דיקטטורה זמנית ולא ייספרו סיפורי סבתא שהעם איתם.לא!
הם מנסים להציל את הדור הצעיר מכילוי זמנו לשווא בהבלים.
עדיף היה לו דאג מישהו במשרד ה- e-חינוך ללמד את הנוער חשיבה בקורתית וכיצד דוחים בדותות...
הרשתות החברתיות הפכו לדבר מסוכן ביותר, מופצים שקרים וחצאי אמיתות שמשבשים את המחשבה.אני מבין שהם לא רק נגד המדינה היהודית
ברוררררהרשתות החברתיות הפכו לדבר מסוכן ביותר, מופצים שקרים וחצאי אמיתות שמשבשים את המחשבה.
כמות הרעל המופץ בערוץ 14 בטוויטר בפייסבוק ועוד משבשת את שיקול הדעת של האזרחים.
זה לא רק אצלינו אלא גם בארה"ב. אני לא בטוח אבל שאפשר לעצור את זה
מתנצל, אבל קשה שלא לצחוק למקרא הדברים הללוהרשתות החברתיות הפכו לדבר מסוכן ביותר, מופצים שקרים וחצאי אמיתות שמשבשים את המחשבה.
כמות הרעל המופץ בערוץ 14 בטוויטר בפייסבוק ועוד משבשת את שיקול הדעת של האזרחים.
זה לא רק אצלינו אלא גם בארה"ב. אני לא בטוח אבל שאפשר לעצור את זה
הם תמיד זועקים את מה שאין בהםזה כמו שמשוגע טוען כל הזמן שהוא שפוי. אז הם בחרו בשם "הדמוקרטים" כי הם בדיוק ההיפך.
גם דיברו עד כמה הם בעד מדינה יהודית ודמוקרטית וכשעיגנו את העניין בחוק הלאום הם יצאו כחומה נגד החוק ואף הסיתו את הדרוזים נגדו.הם תמיד זועקים את מה שאין בהם
פעם הם היו מחנה השלום, הביאו שלום? קדחת
היום הם מחנה הדמוקרטיה, יש אצלם דמוקרטיה? קדחת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.