כשאני שומע את אהוד ברק ויאמר גולן מדברים על סגירה ורגולציה לרשתות החברתיות

Harrington

Well-known member
מנהל
אני מבין שהם לא רק נגד המדינה היהודית
הם גם נגד המדינה הדמוקרטית.
לא מדויק. הם פשוט בעד דמוקרטיה סלקטיבית ודיקטטורה ביחס לכאלה שמעזים ר"ל לחשוב אחרת מהם.

evglev1

Well-known member
מנהל
לא מדויק. הם פשוט בעד דמוקרטיה סלקטיבית ודיקטטורה ביחס לכאלה שמעזים ר"ל לחשוב אחרת מהם.
בקיצור אנשים כמו הנרי, דמוקרטיה למי שעובר את מבחני האינטלגנציה והאנושיות המוטים שלהם ודיקטטורה לאלה שהם רואים בהם אספסוף או/ו ברברים.

evglev1

Well-known member
מנהל
זה ברור בגלל זה הם מדברים גבוהה על הדמוקרטיה כי הם יותר אנטי דמוקרטיים ממאיר כהנא ז"ל.

certified.woke

Well-known member
לא!
הם מנסים להציל את הדור הצעיר מכילוי זמנו לשווא בהבלים.
עדיף היה לו דאג מישהו במשרד ה- e-חינוך ללמד את הנוער חשיבה בקורתית וכיצד דוחים בדותות...

marabo

Well-known member
לא!
עדיף היה לו דאג מישהו במשרד ה- e-חינוך ללמד את הנוער חשיבה בקורתית וכיצד דוחים בדותות...
זה בדיוק מה שכתבתי. הם מחליטים לאנשים מה עליהם לעשות ומה מותר לאסור להם לכתוב ולהביע דעתם.
כמיטב שליטי הדמוקרטיות העממיות

certified.woke

Well-known member
זה בדיוק מה שכתבתי. הם מחליטים לאנשים מה עליהם לעשות ומה מותר לאסור להם לכתוב ולהביע דעתם.
כמיטב שליטי הדמוקרטיות העממיות
לא, זה לחלוטין לא מה שכתבת, זה בדיוק מה שכתבתי אני!
העולם מתחיל לזהות את הסכון המצוי ברשתות החברתיות ומנסה לטפל בו...

נערך לאחרונה ב:

marabo

Well-known member
לא, זה לחלוטין לא מה שכתבת, זה בדיוק מה שכתבתי אני!
העולם מתחיל לזהות את הסכון המצוי ברשתות החברתיות ומנסה לטפל בו...
העולם של הדיקטוטרים בדמוקרטיות העממיות מזהה סיכון ברשתות החברתיות.

certified.woke

Well-known member
העולם של הדיקטוטרים בדמוקרטיות העממיות מזהה סיכון ברשתות החברתיות.
בוודאי שקיים סכון ברשתות החברתיות.
כולן חותרות למַקְסֵם traffic בדרך של תיעדוף תיאוריות קונספירציה, שסוי, שקרים מתסיסים, טפוח דאגות תדמית בנוער וכללית פורטות על נימים אפלים..

בעולם כבר זיהו זאת...וכעת גם אצלנו: משרד הבריאות ממליץ: בלי מסכים עד גיל שנתיים, בלי רשתות עד גיל 15...

אין לי בנייד פיססבוק, טוויטר, אינסטגרם, או טיק-טוק.
מותקנים אצלי רק טלגרם למעקב אחר חדשות טכנולוגיה ומדע ו- WhatsApp לתקשורת עם משפחה, מכרים, ועמיתים...

marabo

Well-known member
זה כמו שמשוגע טוען כל הזמן שהוא שפוי. אז הם בחרו בשם "הדמוקרטים" כי הם בדיוק ההיפך.
הם תמיד זועקים את מה שאין בהם
פעם הם היו מחנה השלום, הביאו שלום? קדחת
היום הם מחנה הדמוקרטיה, יש אצלם דמוקרטיה? קדחת
בוודאי שקיים סכון ברשתות החברתיות.
כולן חותרות למַקְסֵם traffic בדרך של תיעדוף תיאוריות קונספירציה, שסוי, שקרים מתסיסים, טפוח דאגות תדמית בנוער וכללית פורטות על נימים אפלים..

בעולם כבר זיהו זאת...וכעת גם אצלנו: משרד הבריאות ממליץ: בלי מסכים עד גיל שנתיים, בלי רשתות עד גיל 15...

אין לי בנייד פיססבוק, טוויטר, אינסטגרם, או טיק-טוק.
מותקנים אצלי רק טלגרם למעקב אחר חדשות טכנולוגיה ומדע ו- WhatsApp לתקשורת עם משפחה, מכרים, ועמיתים...
בקיצור,כואב לכם שאתם לא שולטים בלעדית בתודעת ההמונים כמו בשנים עברו בהם כל מה שאנשים הכירו זה את ערוצי התקשורת שלכם

evglev1

Well-known member
מנהל
לא!
אז שיגידו כמו שיולי תמיר אמרה בזמנו שצריך לשקול דיקטטורה זמנית ולא ייספרו סיפורי סבתא שהעם איתם.

חנן44

Well-known member
הרשתות החברתיות הפכו לדבר מסוכן ביותר, מופצים שקרים וחצאי אמיתות שמשבשים את המחשבה.
כמות הרעל המופץ בערוץ 14 בטוויטר בפייסבוק ועוד משבשת את שיקול הדעת של האזרחים.
זה לא רק אצלינו אלא גם בארה"ב. אני לא בטוח אבל שאפשר לעצור את זה

marabo

Well-known member
הרשתות החברתיות הפכו לדבר מסוכן ביותר, מופצים שקרים וחצאי אמיתות שמשבשים את המחשבה.
ברורררר
פתאום אתם לא שולטים בתודעת ההמונים אז כואב לכם
דיקטטורים בולשביקים

Harrington

Well-known member
מנהל
מתנצל, אבל קשה שלא לצחוק למקרא הדברים הללו :cool:. התקשורת משמיעה אותם כבר שנים. למעשה מאז נכנסו הרשתות החברתיות לחיינו. אבל מה למעשה ההבדל בין אז לתקופה שלפני כן? שבעבר היינו נזונים נטו מהתקשורת הממסדית וממנה היינו אמורים ללמוד מה חושב הציבור וכו'. ואז באו הרשתות החברתיות ולמדנו, שכ99% ממה שסיפרה לנו התקשורת הממסדית, היו המצאות שלה. במקום לספר לנו מה חושב הציבור, סיפרו לנו הלכה למעשה מה חושבים העיתונאים (כפי שהם כינו עצמם) והגדירו את זה כעמדת הציבור אותה נתבקשנו ללמוד להכיר.

לפיכך במשך שנים תקפו בתקשורת את קיומן של הרשתות החברתיות, הציגו פוסטים תוקפניים ובלתי ראויים כביכול ועוד. כל זאת בנסיון לומר לנו, לציבור: 'אל תקשיבו לרשתות ולמה שאנשים מספרים להם שהם חושבים. תקשיבו לנו כשאנחנו מספרים לכם מה אחרים חושבים'.

אלא שנסיונם זה כשל. אמנם אכן יש פוסטים בעייתיים ובלתי ראויים (מכל קצות הקשת הפוליטית אגב) ואיש לא חולק על כך. ועדיין, מי שרוצה לדעת מה חושב הציבור, ילמד על כך הרבה יותר והרבה יותר טוב מהרשתות החברתיות מאשר מהתקשורת הממסדית.

אותו כנ"ל אצלך. יש ערוץ שמדבר אחרת. הוא לא מרטווט את ערוצי התרעלה, אלא מציג עמדה אחרת, מעביר חדשות אחרות (ובצורה אחרת). אפשר לפעמים אפילו ללמוד ממנו, שבניגוד לעשרות השרשורים ומאות הפוסטים שלך, מדינת ישראל עדיין לא חרבה, אלא דווקא עומדת יציבה בנעליה וחזקה מאי-פעם ועוד דברים מוזרים כאלה שמשום מה, אתה לא רוצה שהציבור ישמע. כך גם ברשתות החברתיות אשר מלמדות, רחמנא לצלן, שלא כל עם ישראל בדכאון וכיו"ב.

הקושי שלך ושל המחנה שלך להתמודד עם המציאות החדשה (שאנו יודעים היום, הייתה המציאות תמיד אבל פשוט 'שכחו' לספר לנו על כך ולא הייתה דרך יעילה לעשות זאת), מובן לחלוטין. קושי עד לכדי רמה של מצוקה אפילו הייתי אומר. לכן דרישתך למנוע את הסיטואציה המעצבנת הזאת, בה מידע זורם באופן בלתי אמצעי לתושבי המדינה, אך הגיונית ומתבקשת. אבל... אתה יודע. בכל זאת, דמוקרטיה. מילה גסה לעתים, במיוחד כשלא מתאים לנו כל כך ולא נוח לנו. ובכל זאת, זה מי שאנחנו וזה מה שהמדינה הזאת.

ת ת מ ו ד ד.

רוב הזמן נח

Well-known member
זה כמו שמשוגע טוען כל הזמן שהוא שפוי. אז הם בחרו בשם "הדמוקרטים" כי הם בדיוק ההיפך.

marabo

Well-known member

evglev1

Well-known member
מנהל
גם דיברו עד כמה הם בעד מדינה יהודית ודמוקרטית וכשעיגנו את העניין בחוק הלאום הם יצאו כחומה נגד החוק ואף הסיתו את הדרוזים נגדו.

למעלה