כשאנחנו כועסות

כשאנחנו כועסות

אנחנו ממש כועסות
מאמר מעניין לכבוד יום האישה הבינלאומי, שיהי לנו קצת על מה לכעוס. כאילו שחסר לנו על מה.... גברים שמחים יותר מנשים

מרי-לו

New member
כי אתם כל החיים מסתובבים בהרגשה

של "יום יבוא ותראי איך את לא יכולה בלעדיי!" או אולי בהרגשה של "יום יבוא ויהיה לי ממך קצת שקט"

אפרופו מה שכתבה מרילולי

קוקי כל הזמן אומר (אחרי מסע שיכנועים ל $%#@#$%) "לא חבל? בואי תנצלי כל רגע, הרי במילא אני אחזיר ציוד לפנייך"

מרי-לו

New member
../images/Emo6.gif

משום מה קצת קשה לי להאמין שאת לא מנצלת כל רגע

לא חוכמה לעמוד בקצב שלו

תאמיני לי אם אומר לך שהבוקר היתה לי השכמה בשעה 5:00 ? בשעה 5:45 כבר שנינו היינו בשיא הריצה היומית? בשעה 6:45 מקלחת משותפת? גם אני כבר לא מאמינה לעצמי
אני יכולה להלוות אותו כמעורר הרשמי של הפורום

זה יהיה סיפור ארוך

אז אני מוותרת
אני לא רוצה לעורר אותך יותר מידי, שלא תתקלקל לך הפריזורה החדשה. ת'חדשי,נראה אותך עושה סיבוב עם השיער ?

חחחח

אל דאגה בובה. בשעה כזאת קשה לעורר אותי. אני אוטוטו מחליקה לתנומת צהריים..
[עושה סיבוב...
]

אל תכעסי ...נשמה....

את מכירה את הפיתגם "אנשים טיפשים יותר מאושרים" או משהו כזה....... אז............. גברים לא להתנפל....... זה יום האישה היום!

נעמי 1

New member
היא לא אמרה בלונדיניות

היא כתבה אנשים.... ולא נשים. אני מאושרת... כי אין לי בעל

ההיפך .....יקירתי .....ההיפך....

אבל אני לא ארחיב בהסברים..... שלא יחשבו חס וחלילה שאת "מאושרת".

נעמי 1

New member
איתך אני מזדהה

ללמוד להכין מטבוחה... זה לא אושר כזה גדול

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תולעתתתתתתתת זה היה בצחוק!! ממוש............עוד לא קם המאכל שמדוזה לא תדע להכין והכי טוב שיכול להיות!!! וזה בגלל ש...........אני גם יפה וגם אופה מבשלת ומקשקשת. וצנועה ..............חהחחההההההההההההההההההההההההההה עוד כזו ואבדנו.

worshipizik

New member
זה בדיוק מה שאמרתי קודם

אנחנו שמחים ואתן באות משביתות את שימחתנו והורגות אותנו בגיל צעיר ישר כח!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה