כשאוהבים את החיים

*יערית

New member
כשאוהבים את החיים../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שלחתי את זה לילדה של החיים...ולמה של החיים? כי מרגישים בה את הקושי של החיים וגם את ההנאה שבחיים אז עבורך מקסימה שלי ...וכמובן לא שוכחת כל אחד ואחת מאיתנו צריך לשיר את זה ואולי אף להפוך את זה להימנון פרטי משלו בכדי שנראה כל פעם את הקרנים של השמש גם כאשר השמיים מכוסים בעננים {ואני מאוד אוהבת יום מעונן} שבוע מקסים לכולנו עם בשורות טובות והרבה הרבה אהבה והתרוממות רוח חיובית. היום, היום הזה ממש אני כבר לא עצוב כל-כך אני כבר לא עצוב כל-כך אני יודע, היום היום, אני אולי נרגש אני אוהב פתאום לחיות היום אולי אני נרגש אתה שומע, היום תן לנו לחיות היום מהתחלה תן לנו מהתחלה ועד הסוף ואז תראה איך שאני הולך יפה בתלם והולך והולך, והולך, והולך ואז תראה איך שאני הולך יפה בתלם והולך והולך, והולך, והולך היום, ביום הזה ממש תדליקי פמוטים שלושה אמרי הכל בלחישה היי שותקת, היום היום, אני אולי נרגש אני אומר תפילת תודה אמרי שאין זו אגדה אמרי בשקט, היום תן לנו לחיות היום מהתחלה תן לנו מהתחלה ועד הסוף ואז תראה איך שאני הולך יפה בתלם והולך והולך, והולך, והולך ואז תראה איך שאני הולך יפה בתלם והולך והולך, והולך, והולך היום, ביום הזה ממש אני שואל את אלוקים אני שואל את אלוקים אני פורח, היום היום, אני אולי נרגש אני אוהב פתאום לחיות אני אוהב פתאום לחיות אתה שומע, היום תן לנו לחיות היום מהתחלה תן לנו מהתחלה ועד הסוף ואז תראה איך שאני הולך יפה בתלם והולך והולך, והולך, והולך ואז תראה איך שאני הולך יפה בתלם והולך והולך, והולך, והולך והולך, והולך, והולך... מיערית שפשוט אוהבת את החיים האלו!

מצוטטת

New member
אמן ../images/Emo70.gif

בועז שרעבי - הלוואי הלוואי ומענן תרד עלינו קשת הלוואי שלעולם הזה יש תקנה. הלוואי ויום יצמח מתוך סופה גועשת הלוואי ולא תאבד לעד המתנה הלוואי שהמדבר יצמיח עשב דשא הלוואי ועוד נשב בצל התאנה. הלוואי שלא נכאב ואיש אחיו יאהב הלוואי ויפתחו שוב שערי גן עדן הלוואי ויתמזגו מזרח ומערב הלוואי הלוואי ונחדש ימינו כאן כקדם. הלוואי ולא ישא עוד גוי אל גוי חרב הלוואי ולא ננטוש את דרך התקווה הלוואי והאדם יהיה רחום עד ערב הלוואי שיש סיכוי אחד לאהבה. הלוואי שלא נכאב ואיש אחיו יאהב הלוואי ויפתחו שוב שערי גן עדן הלוואי ויתמזגו מזרח ומערב הלוואי הלוואי ונחדש ימינו כאן כקדם. לילה טוב

למעלה