כרטיס פרגמנט מס' 1 לשיפוטכם ולהערותיכם הבונות. לא נפגעת מקבלת הערות שבעצם רק עוזרות לשפר.
E ESTY99 New member 22/5/04 #1 כרטיס פרגמנט מס' 1 לשיפוטכם ולהערותיכם הבונות. לא נפגעת מקבלת הערות שבעצם רק עוזרות לשפר.
E ESTY99 New member 22/5/04 #2 כרטיס מס' 1 - מקרוב יותר כדי שאפשר יהיה לראות מעט את החירורים למינהם וההדגשות.
ט טעים מאד New member 22/5/04 #11 עבודות יפיפיות איפה אפשר ללמוד את אומנות הפרגמנט בדרום? כל כך מתסכל לראות את כל היופי הזה ולא לדעת איך לעשות
עבודות יפיפיות איפה אפשר ללמוד את אומנות הפרגמנט בדרום? כל כך מתסכל לראות את כל היופי הזה ולא לדעת איך לעשות
E Elizab3th New member 22/5/04 #9 אני אוהבת את העבודות שלך, ושאלה... האם יש לך סורק? משום שאם תסרקי את הכרטיסים אפשר יהיה לראות כל פרט ופרט, כפי שכתבתי לך אתמול, מאד יהיה קשה לכתוב מה לא בסדר או מה טעון שיפור מאחר ואיכות התמונה לא כל כך ברורה. אשמח לעזור תמיד
אני אוהבת את העבודות שלך, ושאלה... האם יש לך סורק? משום שאם תסרקי את הכרטיסים אפשר יהיה לראות כל פרט ופרט, כפי שכתבתי לך אתמול, מאד יהיה קשה לכתוב מה לא בסדר או מה טעון שיפור מאחר ואיכות התמונה לא כל כך ברורה. אשמח לעזור תמיד
E ESTY99 New member 22/5/04 #10 יש לי סורק, אבל אני לא כ"כ יודעת לעבוד איתו. אשתדל ללמוד בהקדם. תודה על ההערה.