כרטיס טלכרד אוסטרי עם רכבת ICE
כרטיס טלכרד אוסטרי עם רכבת ICEכרטיס טלכרד ספרדי עם קטר מעד מעניין
כרטיס טלכרד אוסטרי עם רכבת ICEכרטיס טלכרד ספרדי עם קטר מעד מעניין
כרטיס טלכרד יפני עם קטר מענייןכרטיס טלכרד ספרדי עם קטר מעד מעניין
רכבות מהירות ביפןכרטיס טלכרד יפני עם קטר מעניין
האם זה קטר BOLT .
מדהיםכרטיס טלכרד ספרדי עם קטר מעד מעניין
Talgo 350כרטיס טלכרד ספרדי עם קטר מעד מעניין
תיקוןTalgo 350
כמו שגם כתוב על הכרטיס, מדובר ברכבת מסוג Talgo 350. מדובר בפרויקט משותף ליצרניות הציוד Talgo, ספרד ו-Bombardier (לשעבר ADtranz), גרמניה לייצור רכבת שמהירותה המירבית בהפעלה רגילה היא 350 קמ"ש (ולמעשה, מתחרה ל-ICE3 של Siemens ושות´, למשפחת ה-TGV של Alstom ולרכבות מקבילות מיפן). הלקוח הראשון של רכבות מסוג זה יהיה הרכבת הממשלתית של ספרד - RENFE, שהזמינה בשנה שעברה 16 רכבות מסוג זה ו-16 מסוג ICE3 להפעלה בקו הראשון שיופעל במהירות זו בעולם - קו ברצלונה-מדריד החדש. אני ממליץ בחום לאוהבי הרכבות להכנס לאתר של חברת Talgo, שלמרות בחירת העיצוב האומללה עם סדרה 350 שלה, אני בהחלט גרופי די רציני שלה עקב היותה חברה חדשנית ופעלתנית, שלא נחה על שמריה כבר חמישים שנה וממציאה פטנטים שונים ומשונים, בלי לדפוק חשבון לשמרנות. דוגמאות - רכינה סבילה, החלפת רוחב הגלגלים תוך כדי נסיעה, חיבור מפרקי מיוחד בין קרונות לחסכון במשקל ותחזוקה ועוד. אפשר להוריד באתר בתור קבצי pdf מעין פוסטרים נחמדים עם כל הפרטים הטכניים על ה-Talgo 350 ועל ה-Talgo XXI (שהיא-היא הפייבוריטית שלי). מומלץ בחום. (שימו לב שהאתר הוא די ´כבד´ מבחינת מחשבים בעלי חיבור אינטרנט רגיל - ראו הוזהרתם. שימו לב גם לפריסה היפה והמפורטת של היסטורית החברה)
תיקון
נפלה טעות - השותף של Talgo בפיתוח ה-Talgo 350 היא הנציגות של Bombardier בשווייץ, ולא בגרמניה. כפיצוי, מצורפת תמונה של הרכבת המזוויעה הזאת שלקחתי מהאתר הגרמני שמוזכר באחת ההודעות הקודמות שלי.
חלום של רכבתכרטיס טלכרד אוסטרי עם רכבת ICE
רכבות ICE ורכינהחלום של רכבת
דלתות אוטומטיות בין התאים בקרונות מגברים סלולריים לקליטה איכותית גם במנהרות קרונות טילטינג שמאפשרים נסיעה מהירה גם בסיבובים והכי חשוב (גם דיברנו על זה בפורום), מספיק מקום למזוודות ותיקים.
דגמי רכבות ICEכרטיס טלכרד אוסטרי עם רכבת ICE
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.