כרטיס טיסה

yiftachbe

New member
ניסיתי את האתר שלך

והיו בו המחירים הגבוהים ביותר שראיתי עד עכשיו.... אם יש לך שאריות מהמלגה אני אשמח../images/Emo8.gif

John the Savage

New member
מהבירור שערכתי עד עכשיו זה לא ניראה טוב

המחירים באוגוסט ליעד שאני צריך (פילדלפיה או ניוארק) לא יורדים מ-1200 דולר לכרטיס לכיוון אחד, ובדקתי כמובן גם את האפשרות להלוך ושוב עם תאריך חזרה פקטיבי וגם זה לא עוזר. ל-JFK יש אופציות קצת יותר זולות, אבל בניגוד לניוארק - להגיע מ-JFK לפילדלפיה בתחבורה ציבורית ניראה לי סיפור. כל סוכני הנסיעות שיצרתי איתם קשאר עד עכשיו לא הצליחו להציע לי משהו יותר טוב מהמחירים הלא זולים שמצאתי באינטרנט ... ולחשוב שבחורף טסתי הלוך ושוב ב-600 דולר ...

biomech1

New member
הצעה...

מכיוון שאני משער שעלות חשובה לך קצת יותר מנוחות - הייתי ממליץ לך לפנות לסוכן נסיעות שימצא לך כרטיס עם חברות התעופה המזרח אירופאיות (ההוגרית, הפולנית, הבולגרית וכו') שיש להן עצירת ביניים בארץ המוצא שלהם... להפתעתי הרבה - הצלחתי להשיג כרטיס לטורונטו לאמצע יולי עם חברת התעופה ההונגרית ב-760 דולר....אומנם יש לי שהייה בת מספר שעות בבודפשט - אבל לא אכפת לי לשבת על איזה אספרסו לכמה שעות....במיוחד כאשר אספרסו עולה 5 יורו - וטיסה ישירה לטורונטו מתל אביב עולה עוד 300 יורו במינימום...

John the Savage

New member
תודה

באמת מצאתי טיסות זולות יותר דרך חברות תעופה מזרח-אירופאיות, אלא שכולן היו רק ל-JFK ...

d a p h n a

New member
האמת שJFK זה לא כזה סיפור

כלומר, טיפה תלוי כמה מזוודות יש לך. יש לך רכבת מפן סטיישן לפילדלפיה. הקושי היחיד הוא להגיע מJFK לפן סטיישן. הרכבת הפנימית של JFK לוקחת אותך לתחנה של הסאבוויי שנוסעת ישירות לפן סטיישן. אני יודעת שזה נשמע כמו הרבה בלאגן, אבל עשינו את זה כשבאנו לראיונות עבודה בשנה שעברה (רק שאנחנו לקחנו את הרכבת מפן לכיוון ההפוך, לפרובידנס). זה לא היה יותר מדי נורא, אם כי היו לנו שתי מזוודות לא ענקיות ותרמיל אחד. אם ההבדל במחיר הטיסות מאוד משמעותי, אולי שווה את זה.

milindapanna

New member
ככה גם יוצא לך לעבור בג'מאיקה בדרך...

זה השם של תחנת הסאבוויי ממנה נוסעים לפן סטיישן כמדומני ../images/Emo13.gif אגב, בדקת טיסות לפילדלפיה? אני חושב שלהרבה חברות יש טיסות לשם, אם זה היעד שלך

אם אתה לא בעניין לנהוג

או שזה סתם יותר מדי יקר או מסורבל, טיסת המשך לפילי מניו יורק באמת עם Southwest או ג'ט בלו יכולה עדיין לצאת לך זולה יותר בחישוב הכללי. וגם יותר נוחה אולי (?)

tulkin

New member
לא בטוח בכלל...

אם זה לא קונקשן מסודר (כלומר צ'ק אין לכל הדרך מהארץ) - יכולים לעשות בעיות עם המזוודות - כי בטיסות פנימיות למיטב ידיעתי מותרת רק מזוודה אחת (ולא שתיים כמו בטיסות טרנס אטלנטיות)...

milindapanna

New member
צודק, אבל אני התכוונתי לטיסות שנוחתות

בפילי מהארץ או מאירופה, לא לקונקשן. ולמיטב זכרוני בכל פעם שנחתתי בשנים האחרונות בניו יורק הודיעו שחייבים לאסוף את המזוודות ולעבור ביקורת דרכונים ומכס, ורק אז להפקיד אותן מחדש לטיסות המשך. לא בהכרח תהיה מגבלה של מזוודה אחת (למשל אם מראש הזמנת את כל הדרך באותה חברה, ואז אתה יכול לברר מראש את האפשרות להפקיד שוב יותר ממזוודה אחת גם בטיסת המשך, זה מותר לעתים) אבל בהחלט יכולה להיות כזו מגבלה.

FPNH

New member
אם הזמנת מראש עם אותה חברה

אז אין בעייה עם המזוודות (תמיד צריך לעבור מכס בנחיתה הראשונה בארה"ב) אפילו אם הם מעבירים אותך לחברת תעופה קטנה שאיתה הם עובדים בשיתוף. אם אתה מארגן בעצמך את המעבר בין חברות, אז משתנים הכללים לגבי המטען (וגם לגבי המחויבות שלהם ללו"ז של טיסת ההמשך, אם פיספסת אותה זאת בעייה שלך וזה לא מענין אותם).

John the Savage

New member
אלא שטיסות מוזלות מ-JFK לפילי לא קיימות

בדקתי. לא של סאות' ווסט, לא של ג'ט בלו ולא של אף חברה זולה אחרת. יש טיסה ישירה של דלתא במעל 200 דולר, אבל זה כבר מוגזם. מה שכן, אחרי שבדקתי כמה תאריכים מצאתי בסוף טיסה ל-PHL ב-800 דולר בלבד, אלא שזו טיסה בטורקיש עם שני קונקשנס בדרך ... עכשיו הדילמה היא אם לשלם על טיסה ישירה בלילה או עם קונקשן אחד גג 400 דולר נוספים, או לבלות עשרים שעות בשלושה מטוסים בטיסה שיוצאת ב-6:30 בבוקר (השעות שאני הכי פחות אוהב, מעדיף טיסת לילה). מה הייתם עושים במקומי?

d a p h n a

New member
תראה....

אני תמיד מנסה למצוא טיסות ישירות ככל האפשר. מצד שני, אני גם טסה רק בחברות שאני מרגישה בטוחה איתן (יש לי פחד טיסות), וטורקיש איירליינס, אולי מסיבות סטריאוטיפיות לגמרי, לא מעוררת בי בטחון. אז אני כנראה הייתי משלמת את ה-400 דולר הנוספים. מאידך, בגלל שבן זוגי עובד בהיי-טק, אני לא ממש חיה על תקציב סטודנטיאלי (טפו טפו חמסה חמסה וכל המתבקש), אז אני כנראה לא האדם הנכון להתייעץ איתו.

2F2F1

New member
טורקיש חברה מעולה, אבל "אקפרס של חצות"

עשה שמות ברפיוטשיין הטורקי (ואולי גם הנהירה ההמונית של סוג מסוים של אוכלוסיה ישראלית לנופשונים באנטליה וכו') טסנו איתם לסן פרנסיסקו והטיסות עברו מצויין. הטיסה הראשונה כל כך קצרה, שזה כמעט לא נחשב בעיני לטיסה. היינו עם ילדים (למרות שלך אין, עד כמה שזכור לי, אז זו לא נקודה חשובה) והם הסתדרו מצויין בכל הטיסות. השירות הוא ברמה דומה לחברות אירופאיות רגילות (ועולה הרבה על אייר פראנס, אליטליה ועוד כמה כאלה). לדעתי, במחירים לכיוון אחד אין עליהם (חוץ מאיבריה שלא טסתי איתם מעולם, אבל שמעתי ביקורות נוראיות). אם יש לך נוסע מתמיד באמריקן איירליינס, אתה מקבל מיילים (ואם אין - תעשה!). שורה תחתונה - כל אחד והעדפותיו, אבל לדעתי, ה $400 האלו נזרקים לפח, אלא אם אתה מאלה שמאוד חשוב להם לטוס בלילה, או לא לעשות יותר מחניית ביניים אחת. סע לשלום...

milindapanna

New member
take Turkish

I would have no doubt (unless you are travelling with kids - a different story). Turkish is a great airline and I used to fly a lot with them a few years ago to Asia. The terminal in Istanbul is nice and you need not worry - according to my experience of course How come 3 different airplanes?

John the Savage

New member
זה 3 טיסות כי הטיסה מאיסטנבול היא לשיקאגו

ואז משיקאגו יש עוד טיסה לפילדלפיה באמריקן.

טורקיש מעולים

ובשנים האחרונות גם די יקרים. לדעתי לך על זה. תפטר מהכבודה כבר בנתב"ג. אמנם דרך ארוכה אבל נשמעת לי הכי טובה כלכלית וגם לא יותר מדי טרטורים.

למעלה