כרטיס אשראי

k1235

New member
כרטיס אשראי

שלום, יש לי שאלה על ביטוח כרטיס האשראי אם גנבו לי את הכרטיס האם אני מזוכה עלכל הסכום שנגנב לי מהכרטיס? או שמרגע הודעה לחברת האשראי הביטוח אומר מזמן ההודעה רק לאחר מכן אני מבוטח על מה שנגנב מהכרטיס? קדימה ואחורה או רק אחורה?

mentorit

New member
כן לא לא כן...

מחלקת חקירות של ויזה בודקת אותך היטב - מתי, אך, מי ומה אם הגנב גיהץ אתה תזוכה ואם אתה הוא זה שגיהץ... (בודקים פוליגרף,מצלמות, השוואת חתימה...) אז לא!

k1235

New member
איך הגעת לזה..?

איך הגעת לזה שאני זה שמגהץ? פשוט שאלה שעיניינה אותי.. ומה הכוונה מחלקת חקירות את הרוצ הלהגיד לי שאם גונבים לי את השראי אני צריך לנסוע למשרדים שלהם ולעבור התעללות כזאת?

yubash

New member
ואיזה התעללות-

מחלקת החקירות של חב' האשראי היא משהו שאתה לא רוצה לפגוש... במרתפים אפלים יש חדרים נסתרים שגם אלוהים לא יוציא אותך משם... ההתעללויות שאנשים עוברים שם... על מה אתה מדבר? התעללויות? חקירות? אתה חי בסרט.

k1235

New member
לא אני..

לא אני דיברתי אלה זה שכתב את התגובה.. :) מה בעצם ההליך? אם גנבו לי את הכרטיס אשראי אני מודיע לחברה בשלוש מילים גנבו לי את הכרטיס וזהו הם מזכים הכל? או שזה פרוצדורה מסובכת יותר?

ע"ע גונן שגב

הוא טען שהכרטיס שלו נגנב ולמרות הרקורד המפואר שלו כשר וכמבריח סוכריות M&M נתפס כשקרן. סמוך על החברה שהם יתפסו אותך.

k1235

New member
מה ? מו?מי?

את מה יתפסו? זה רק שאלה שמעניינת אותי בכללי.. באמת אנשים יכולים לבוא אליהם לקנות ולהגיד הכרטיס נגנב איך הם באמת יכולים לעלות על דבר שכזה כי באמת עכשיו לפי מה שאתה אומר זה נשמע הגיוני מאוד..

למעלה