כרטיס אשראי - מצב אבסורדי

• פותח הנושא yume
  • פורסם בתאריך

yume

New member
כרטיס אשראי - מצב אבסורדי

מרוב ניסיונות לחסוך הגעתי למצב בו נשארו לי בין 3-6 פעולות חודשיות בכרטיס האשראי. ערכתי בירור עם חברת האשראי לגבי מספר מינימום של פעולות הפותר מדמי חבר שנתיים (380 ש"ח! בויזה לאומי כארד),ומתברר שהוא עומד על מינימום של 6 פעולות חודשיות. האבסורד הוא שעכשיו אני צריכה למצוא פעולות נוספות לחיוב כרטיס האשראי על מנת "לחסוך" את העמלה או לפחות להנות ממנה... לתשומת לבכם (ואולי בכלל כדי לבטל את הכרטיס ?!?)

אלוני.

New member
עלות- תועלת

לא שווה להתאמץ כדי לקבל פטור מדמי חבר, אבל, לגבי שש פעולות הרי למי שמחזיק משק בית ניתן לשלם חשבונות טלפון וחשמל בכרטיס האשראי כך שלפחות שתי פעולות מובטחות. כמובן תחנות דלק לבעלי רכב תשלומים אלה הם ממילא שגרה וחובה לכל אחד. כרטיס האשראי נותן תחושה של כסף וירטואלי ואבדן יכולת שליטה עד למועד החיוב אז ראוי להיזהר

3תיתי

New member
שליטה עצמית רצוייה תמיד

גם כשיש כרטיס אשראי. ללא כרטיס אשראי, מאד קשה להסתדר (תחנות דלק למשל) ואנשים נבונים, יכולים לדעת שזה כסף.

daliach

New member
גם בלייך סטייל מצב דומה

צריך לקחת בחשבון ולראות אם גדאי

תומר185

New member
אין שום בעיה עם מינימום של פעולות

קודם כל כדאי להחזיק כרטיס אשראי אחד... מקסימום 2 לי יש כרטיס אשראי אחד ועוד לייףסטייל (שהוא גם אשראי) העצות שלי: 1. בכרטיס האשראי כמו שאמרתם ניתן לשלם הוצאות שוטפות: אז ניתן לשלם גם ארנונה וגם מים וגם גז וגם סלולארי וגם כבלים/יס (בהוראות קבע בכרטיס אשראי) הרבה יותר נוח ויעיל למעקב מאשר הוראת קבע בבנק. דלק הוא גם פתרון מצויין כדי להתגבר על בעיית מינימום הפעולות (בד"כ 6 בשנה!) למי שאין הוצאות דלק ולא הוצאות שוטפות, פשוט כדאי פעם בחודש-חודשיים להיכנס לסופרמרקט ולרכוש מוצר כלשהו (ארטיק/עתון/גבינה... לא חשוב מה) ו"לגהץ"... 2. בכרטיס הלייףסטייל כדאי להתשמש אחת לחודשיים-שלושה (אם אינני טועה הם דורשים 3-4 פעולות בשנה) ואין שום בעיה לרכוש שם כמה מוצרים בודדים ולקבל אפילו הנחת קופונים שנשלחים אליכם (אני בקושי משתמש בלייף סטייל, אבל מדי פעם קונה בסופרפארם) 3. תמיד ניתן לקנות משהו עבור חבר/ילד/ בן/בת הזוג ולקבל מהם את התשלום במזומן בחזרה. כל זאת רק כדי לבצע פעולות בכרטיס.

ליאן.

New member
אמור להיות תנאי נוסף

לפטור מדי חבר מעבר למינימום פעולות בחודש. לפעמים זה על פי סך הוצאות חודשי/שנתי.

למעלה