מאיזה תקופה הכרטיסים?כרטיסי נסיעה של חברות תעופה.
חברות התעופה אל על וארקיע הנהיגו תחבורה ציבורית במשך הרבה שנים. אינני יודע באם עד היום?? מצורף גם כרטיס של חברת האוטובוסים של שדה התעופה בקלנדיה.
נכון מאוד, באוטובוסים האלה נעזריםמאיזה תקופה הכרטיסים?
זה אולי מסביר את האוטובוסים הישנים של אל על שניתן היה לראות עד לפני כמה שנים במסוף הטרום טיסה ברכבת צפון. נראה לי שהסבו אותם אח"כ לאוטובוסים ללא חלונות בשביל המטענים.
הכרטיס של אל על הוא מהשנים שביןמאיזה תקופה הכרטיסים?
זה אולי מסביר את האוטובוסים הישנים של אל על שניתן היה לראות עד לפני כמה שנים במסוף הטרום טיסה ברכבת צפון. נראה לי שהסבו אותם אח"כ לאוטובוסים ללא חלונות בשביל המטענים.
שדה התעופה קלנדיה = עטרות !הכרטיס של אל על הוא מהשנים שבין
1974 ל 1980 . בן-גוריון מת בסוף 73' ורק אחרי מותו שונה שמו של נמל התעופה " לוד " ל " נמל התעופה בן גוריון " . הלירה הייתה מטבע חוקי עד 1980 שבה הפסיקה להיות הלך חוקי לטובת השקל ( הישן ) . לכן הכרטיס הוא משנים אלה . איציק , ( או כול מי שיודע ) באילו שנים פעל שדה התעופה " קלנדיה " , והיכן הוא נמצא אז? האם יש קשר לשדה התעופה בעטרות? ( ז"ל )
וממתי עד מתי קראו לו " קלנדיה " ?שדה התעופה קלנדיה = עטרות !
ולשם מגיע קו 41 של אגד ירושלים פעם ביום. משם הוא יוצא לירושלים פעמיים ביום. שדה התעופה לא מתפקד בכלל.
למיטב ידיעתי רק בתקופה הירדנית !וממתי עד מתי קראו לו " קלנדיה " ?
חברת אלעל שוכרת נהגים של אגדכרטיסי נסיעה של חברות תעופה.
חברות התעופה אל על וארקיע הנהיגו תחבורה ציבורית במשך הרבה שנים. אינני יודע באם עד היום?? מצורף גם כרטיס של חברת האוטובוסים של שדה התעופה בקלנדיה.
אל על לא שוכרת את הנהגים.חברת אלעל שוכרת נהגים של אגד
שמסיעים את עובדי החברה כחלק מהמשמרת היומית שלהם (אני נוסע עם אחד הנהגים האלה באופן קבוע בקו מהוד השרון לתל אביב). בקדמת האוטובוס מניחים שלט קרטון עם הלוגו של אלעל. השבוע ראיתי מיניבוס צבוע בצבעי אלעל החדשים (כסף-כחול), יכול להיות שמשתמשים גם בהם להסעת כמות קטנה יותר של עובדים.
תודה על ההבהרהאל על לא שוכרת את הנהגים.
אל על פשוט מזמינה "נסיעה מיוחדת קבועה" ויש נהגים שמבצעים נסיעות אלה באופן קבוע, כפי שיש נסיעות קבועות למפעלים אחרים, הן ע"י אגד או דן והן ע"י חברות אוטובוסים פרטיות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.