כרוכיות גבינה ממחברת המתכונים של סבתא סופי
כל הבית מלא ריח נפלא של כרוכיות הגבינה של סבתא שלי. קבלו מתכון קלי קלות ותוצאה מדהימה וריחנית. כרוכיות גבינה/ Oti בצק: 1 שקית קטנה של קמח תופח 1 שמנת חמוצה רגילה 200 גרם חמאה/מרגרינה בטעם חמאה 1 ביצה קורט מלח מילוי: 500 גר' גבינת טבורג או טוב טעם (גבינה לאפייה ללא נוזלים) אני ממליצה על טבורג גרידה מקליפה של שני לימונים 3 שקיות סוכר וניל (או שלוש כפות סוכר ומעט תמצית וניל) צימוקים קורט מלח 1 ביצה למריחה אופן ההכנה: מכל המרכיבים מכינים בצק - אני הכנתי במעבד מזון, רק עד שמתגבש. לא ללוש יותר מידי. עוטפים ומכניסים למקרר לחצי שעה לפחות. מערבבים את כל מרכיבי המלית. מרדדים את הבצק וחותכים משולשים שווי שוקיים שהבסיס קטן מהצלעות (מעין משולש מאורך) שמים כפית גבינה ומגלגלים. מורחים ביצה שדוללה בכמה טיפות מים. אופים ב 180 מעלות כ- 25 דקות. מתאים מאוד לשבועות שקרב ובא.
כל הבית מלא ריח נפלא של כרוכיות הגבינה של סבתא שלי. קבלו מתכון קלי קלות ותוצאה מדהימה וריחנית. כרוכיות גבינה/ Oti בצק: 1 שקית קטנה של קמח תופח 1 שמנת חמוצה רגילה 200 גרם חמאה/מרגרינה בטעם חמאה 1 ביצה קורט מלח מילוי: 500 גר' גבינת טבורג או טוב טעם (גבינה לאפייה ללא נוזלים) אני ממליצה על טבורג גרידה מקליפה של שני לימונים 3 שקיות סוכר וניל (או שלוש כפות סוכר ומעט תמצית וניל) צימוקים קורט מלח 1 ביצה למריחה אופן ההכנה: מכל המרכיבים מכינים בצק - אני הכנתי במעבד מזון, רק עד שמתגבש. לא ללוש יותר מידי. עוטפים ומכניסים למקרר לחצי שעה לפחות. מערבבים את כל מרכיבי המלית. מרדדים את הבצק וחותכים משולשים שווי שוקיים שהבסיס קטן מהצלעות (מעין משולש מאורך) שמים כפית גבינה ומגלגלים. מורחים ביצה שדוללה בכמה טיפות מים. אופים ב 180 מעלות כ- 25 דקות. מתאים מאוד לשבועות שקרב ובא.