כרוכיות גבינה ממחברת המתכונים של סבתא סופי

  • פותח הנושא Oti
  • פורסם בתאריך

Oti

New member
כרוכיות גבינה ממחברת המתכונים של סבתא סופי

כל הבית מלא ריח נפלא של כרוכיות הגבינה של סבתא שלי. קבלו מתכון קלי קלות ותוצאה מדהימה וריחנית. כרוכיות גבינה/ Oti בצק: 1 שקית קטנה של קמח תופח 1 שמנת חמוצה רגילה 200 גרם חמאה/מרגרינה בטעם חמאה 1 ביצה קורט מלח מילוי: 500 גר' גבינת טבורג או טוב טעם (גבינה לאפייה ללא נוזלים) אני ממליצה על טבורג גרידה מקליפה של שני לימונים 3 שקיות סוכר וניל (או שלוש כפות סוכר ומעט תמצית וניל) צימוקים קורט מלח 1 ביצה למריחה אופן ההכנה: מכל המרכיבים מכינים בצק - אני הכנתי במעבד מזון, רק עד שמתגבש. לא ללוש יותר מידי. עוטפים ומכניסים למקרר לחצי שעה לפחות. מערבבים את כל מרכיבי המלית. מרדדים את הבצק וחותכים משולשים שווי שוקיים שהבסיס קטן מהצלעות (מעין משולש מאורך) שמים כפית גבינה ומגלגלים. מורחים ביצה שדוללה בכמה טיפות מים. אופים ב 180 מעלות כ- 25 דקות. מתאים מאוד לשבועות שקרב ובא.
 

bali

New member
נראה ונקרא מעולה ../images/Emo3.gif

תודה רבה על הנשיתוף. בהחלט ייזכר לקראת שבועות.
 

ליאן109

New member
2 שאלות:במעבד מזון איך עושים?מההתחלה שמים את

כל החומרים ומעבדים בפולסים? אפשר במיקסר ואם כן באיזה וו?תודה
 

bali

New member
תשובה

אכן אם מעבדים את הבצק במעבד מזון מכניסים את כל החומרים ומעבדים בפולסים. זה בצק שק"מ, לא בצק פריך לפאי. בעקרון אפשר גם לשים את הקמח והשומן קודם, לעבד למרקם פירורי ואזס להוסיף את הביצה והשמנת ולהמשיך לעבד בפולסים עד שהבצק מתגבש ומתאחד. אם מכינים את הבצק במיקסר משתמשים בוו גיטרה. השומן (מרגרינה או חמאה) צריך להיות בטמפ' החדר ולא קשה ישר מהמקרר. מתחילים עם השומן והקמח ומוסיפים את הביצה והשמנת/נוזל אחר אחרי שהקמח והשומן במרקם פירורי גס. מעבדים עד שהבצק אחיד ולא דביק מדיי. אני ממליצה לשים את הנוזלים (שמנת) בהדרגה תוך כדי עיבוד. שהבצק לא יצא דביק מדיי.
 

bali

New member
בשמחה ואין בעד מה ../images/Emo13.gif

ספרי לנו איך יצא אחרי שתנסי.
 
למעלה