כרובית מטוגנת עם פירורי לחם

גם הרבה יותר בריא אבל בא לי מטוגנת

אם אני לא אמצא תחליף אני אאפה אותה שמן זה לא טוב, כי גם ככה בטיגון יש שמן והרבה שמן עושה לי בחילה
 
אני צריכה תחליף לביצה

קמח זה תחליף לפירורי לחם כדי שהפירורי לחם ידבקו לכרובית צריך ביצה או חומר דביק אחר כמו..?
 

Pelagos

New member
שמן!

תראי. לטבול את הכרובית בשמן ואז בקמח עם פירורי לחם זה הפתרון היחידי שלך. זה עובד די טוב. אף פעם לא נדבק כמו ביצה,אבל מה לעשות. הדרך של המאפיות,למשל, לא למשוח ביצה מעל ללחמים היא ערבוב של מים ושמן, וכך השומשום נדבק. נסי לערבב בין קמח ופירורי לחם, לטבול בשמן, ואז לטבול בחומרים היבשים. נכון שאמרת שזה ממילא מטוגן בשמן וזה עושה לך בחילה, אבל המעט הזה לא יעשה כלום, בכל אופן שמן חודר לתוך הכרובית, זה לא שפתאום יחדור יותר או משהו.
 

Silly LoveSong

New member
בבלילת חומוס!

לאנונימוס יש אחלה של מתכון: לבלילה: 1/2 כוס קמח חומוס כפית אבקת שום תבלינים לפי הטעם (מלח, פלפל, כמון, עשבי תיבול...) 1/2 כוס מים אפשר להוסיף גם קצת שמן ואז לחסוך בשמן הטיגון.
 
למעלה