תראי. לטבול את הכרובית בשמן ואז בקמח עם פירורי לחם זה הפתרון היחידי שלך. זה עובד די טוב. אף פעם לא נדבק כמו ביצה,אבל מה לעשות. הדרך של המאפיות,למשל, לא למשוח ביצה מעל ללחמים היא ערבוב של מים ושמן, וכך השומשום נדבק. נסי לערבב בין קמח ופירורי לחם, לטבול בשמן, ואז לטבול בחומרים היבשים. נכון שאמרת שזה ממילא מטוגן בשמן וזה עושה לך בחילה, אבל המעט הזה לא יעשה כלום, בכל אופן שמן חודר לתוך הכרובית, זה לא שפתאום יחדור יותר או משהו.
לאנונימוס יש אחלה של מתכון: לבלילה: 1/2 כוס קמח חומוס כפית אבקת שום תבלינים לפי הטעם (מלח, פלפל, כמון, עשבי תיבול...) 1/2 כוס מים אפשר להוסיף גם קצת שמן ואז לחסוך בשמן הטיגון.