אבישי בן חיים הוא בהמהמה שיפה בראיון שאבישי בן חיים
שותק להמון זמן. וזה לא מקובל.
רוני הצליח לערער את הבטחון שלו.
אתה לא מפיץ שנאה ופילוג בפורום? או שאתה גמל שלא רואה את הדבשת שלו? או שבעצם אתה אויב ישראל גאה שאתה מייחל לאולטימום אמריקאי שיכפה הסדר כפוי באיומי סנקציות.אבישי בן חיים הוא בהמה
ואויב ישראל
בדיוק כמו נתניהו
הם חיים מהפצת שנאה ופילוג העם בישראל
אני לא בניתי קרירה משנאהאתה לא מפיץ שנאה ופילוג בפורום? או שאתה גמל שלא רואה את הדבשת שלו? או שבעצם אתה אויב ישראל גאה שאתה מייחל לאולטימום אמריקאי שיכפה הסדר כפוי באיומי סנקציות.
אמנם מדובר בפורום אנונימי והכינוי שלך אנונימי אבל את הקריירה הווירטואלית שלך בפורום עשית משנאה.אני לא בניתי קרירה משנאה
ולא מרויח
חוץ מזה
בתור גזען חשוך אתה לא יכול להעיר לאף אחד
קריירה הווירטואלית ?אמנם מדובר בפורום אנונימי והכינוי שלך אנונימי אבל את הקריירה הווירטואלית שלך בפורום עשית משנאה.
עזוב את הגולש למנר.אתה לא מפיץ שנאה ופילוג בפורום? או שאתה גמל שלא רואה את הדבשת שלו? או שבעצם אתה אויב ישראל גאה שאתה מייחל לאולטימום אמריקאי שיכפה הסדר כפוי באיומי סנקציות.
מה פרוש "מסתובב"?אבישי בן חיים מסתובב בתקשורת עם תאוריה של שנאה בין קבוצות
תאורית השינאה לא ייצרה את השינאה.כל אלה שלחושבים שאני טועה
תנסו אתם להציג את המאפיינים
של ישראל השניה.
מעמדות שונים.תאורית השינאה לא ייצרה את השינאה.
את השינאה הבסיסית ייצרו 2 מעמדות סוציו-אקונומיות שונות,
תמיד המעמד הנחות שונא את המעמד הגבוה יותר.
את השינאה הבסיסית הזו ליבתה מדיניות האפליה של מפא"י.
מאוחר יותר את השינאה הזו ליבה ביבי, מסיבות אנוכיות פוליטיות.
וזו הסיבה לאנטגנוויזם הכל כך חריף לאישיותו של ביבי,
בין ישראל השניה הרואה בביבי את העומד בראשה,
ובין ישראל הראשונה שרואה בביבי את מגביר השינאה והפרוד בעם.
וראה כמה אנשים אימצו את גישתו זו, בין אם לשלילה ובין אם לחיוב . יעני חצי עם ישראל מדבר על התיאוריה שלו. חתיכת השפעה הייתה/יש לאיש מבחינה זו.מי שלא יודע אבישי בן חיים הוא האדם
שדיבר רק על ישראל הראשונה וישראל
השניה.
מן הסתם החצי הימני...אז זה לא אומר.וראה כמה אנשים אימצו את גישתו זו, בין אם לשלילה ובין אם לחיוב . יעני חצי עם ישראל מדבר על התיאוריה שלו. חתיכת השפעה הייתה/יש לאיש מבחינה זו.
דווקא לא בהכרח. כאמור, 'כולם' מדברים על זה. משמאל, מימין, מישראל הראשונה, מהשניה, מהשלישית. אז יכול להיות שהחצי (שהוא בכלל יותר מחצי אבל לא משנה) הימני נוטה יותר להסכים עם ד"ר בן חיים והמיעוט השמאלני יותר נוטה לחלוק. לא נכנסתי לחלוקה הזאת. עובדתית כולם מדברים על זה. המשמעות כאמור, היא שהתיאוריה של ד"ר בן חיים הגיעה יחסית רחוק. מאוד. לא מכיר הרבה תיאוריות מהסוג הזה (בתחום הזה) שממש אין ישראלי שלא שמע עליה, תהא דעתו בעניין אשר תהא.מן הסתם החצי הימני...אז זה לא אומר.
לא היה על זה מילה בוואי נט ווואלה - המייצגים של השמאל והמרכז סימןעובדתית כולם מדברים על זה
לא אחראי לא לוואלה ולא לליינט, אז זה לבדיקתך. עובדתית כאמור, כולם מדברים על זה, אין ישראלי אחד שלא שמע על התיאוריה הזאת, וזה פשוט המצב בעולם האמת והמציאות. טוב? רע? שיחליט כל אחד לעצמו. לא מעניין אותי כל כך. פשוט תיאור עובדתי קר של המציאות כמות שהיא. תעשה איתה מה שבא לך.לא היה על זה מילה בוואי נט ווואלה - המייצגים של השמאל והמרכז סימן
כמובן. כי אם משהו לא תואם את עמדותיך, הרי שהאחרים שקרנים . אין ספק בכלל. למה שלא תעשה סקר קליל כאן בפורום? מצא לי יותר משני גולשים (מכל מין שתבחר) שלא שמעו על התיאוריה הזאת. נראה אותך.שאתה משקר/טועה.
אם היה פה עניין ימני כלשהו, אולי ניתן היה לדבר על "תעמולה ימנית". אך כמו שלא כל דבר קשור לראש הממשלה האהוב עליך, כך לא כל דיון הוא עניין של ימין-שמאל. אמנם כאן יש לסוגיה היבטים של ימין-שמאל, אך זאת כתוצאה, לא כמפתח התחלתי.סתם תעמולה ימנית לחמם את החבר'ה לתפוס את השלטון
עובדה ש ai27 טרח לשים לוח של התאוריה,למה שלא תעשה סקר קליל כאן בפורום? מצא לי יותר משני גולשים (מכל מין שתבחר) שלא שמעו על התיאוריה הזאת. נראה אותך.
זו שאלה למצויים בערוץ 14 והקוראים את "חדשות הימין", מה שזה לא יהיה בדיוק. אני עומד על דעתי שאין לכך כל קשר, נחמד ופופוליסטי ככל שיהיה למשוך את הדיון לשם דווקא. עובדתית, בערוצים 11-12-13 מדברים לא פחות על החלוקה לישראל הראשונה והשניה. אולי תוקפים שם יותר את התזה ויתכן שבערוץ 14, כמשל, מסכימים איתה יותר. אולם לא על כך דיברנו בשום מקום. עצם העובדה שתוקפים תיאוריה, מלמדת שמכירים אותה. זה, מה לעשות, משהו שקורה בכל האולפנים ובכל הערוצים.עובדה ש ai27 טרח לשים לוח של התאוריה,
אם היה כ"כ מוכר לא היה צריך לשים.
בקיצור מוכר,למי שנמצא בערוץ 14,קורא את חדשות ה"ימין".
במילים אחרות להגיד מקופחים ומקפחים - זה תאורית ה wokeמי שלא יודע אבישי בן חיים הוא האדם
שדיבר רק על ישראל הראשונה וישראל
השניה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.