אביתר, שתהיה לאמך החלמה הכי מהירהכפי שכידוע לכם אז הסיבה שאביתר לא
נמצא בפורום זה בגלל שהוא מטפל באמו שנמצאת בבית החולים אז מכאן נברך את אמו של אביתר ברפואה שלמה והמון בריאת ושתחזרי לביתך במהרה.
רפואה שלימה ושנזכה לבשורות טובותאביתר, שתהיה לאמך החלמה הכי מהירה
שאפשר!!! אנחנו פה דואגים לכם.
מיליון תודות ניר יקר !רפואה שלימה ושנזכה לבשורות טובות
וגם לשובו של הד"ר
תודה רבה מכל הלב. אני אוהב מאודאביתר, שתהיה לאמך החלמה הכי מהירה
שאפשר!!! אנחנו פה דואגים לכם.
החלמה מהירהכפי שכידוע לכם אז הסיבה שאביתר לא
נמצא בפורום זה בגלל שהוא מטפל באמו שנמצאת בבית החולים אז מכאן נברך את אמו של אביתר ברפואה שלמה והמון בריאת ושתחזרי לביתך במהרה.
ההודעה שלך חשובה לי מאוד. אני יודעהחלמה מהירהוהרבה בריאות![]()
החלמה מהירה לאמך אביתרכפי שכידוע לכם אז הסיבה שאביתר לא
המון תודה לך ליילנד. את תמיד מרגשתהחלמה מהירה לאמך אביתר![]()
![]()
ורפואה שלמה. ושאמך תחזור במהרה הביתה.
המון תודה לך ליילנד. את תמיד מרגשת
בהערות היפות שלך ואני מלא תודות לך על ההשקעה האדירה שלך כאן.
מצטרף לברכת החלמה מהירההחלמה מהירה לאמך אביתר![]()
![]()
ורפואה שלמה. ושאמך תחזור במהרה הביתה.
החלמה מהירה לאמו של אביתרכפי שכידוע לכם אז הסיבה שאביתר לא
אני מודה לכולכם. ועכשיו אגלה לכם סוהחלמה מהירה לאמו של אביתר
רפואה שלימה והחלמה מהירה.אני מודה לכולכם. ועכשיו אגלה לכם סו
סוד: אמא שלי הסוכרתית שברה את השוק השמאלי מעל לקרסול בשבעה במרץ השנה ועד עכשיו יש לה גבס. אתמול בלילה הופיע דם על הגבס ואני נכנסתי ללחץ נורא. אישפזתי אותה בהדסה הר-הצופים אבל היא כבר 3 חודשים נאנקת מכאבים ומאז מרץ אני על קוצים ומתנהג לא יפה מהלחץ הנורא הזה. אני בן יחיד וכל העול נופל עלי כך שאין לי יום ואין לי לילה. אני משתדל להמשיך את החיים איכשהו אבל אני שחוק נורא ואני חייב להתנצל התנצלות מכל הלב על הפגיעות הקשות שאנשים פה חטפו ממני מאז מרץ. כל הזמן אני משתדל להסתיר את האמת ולברוח לעולם הרכבות והאוטובוסים שלי אך ביום שישי שעבר הכל התפוצץ לי בפנים ומאז לא יכולתי לישון. מזל שציפי בשנת שבתון כי אחרת הייתי נגמר. אני לא יכול לסבול שמישהוא סובל ולא אכפת לי מי זה. לכן, החלטתי להפוך למתנדב קבוע ב-"עזר מציון" ירושלים ולכן אני כל-כך שמח שאני יכול לענות לאנשים פה תשובות מלאות כשאני במוד טוב. החלק הכי טוב שלי הוא לתת לאנשים מידע ואני לא בן-אדם שיודע לקבל אלא רק לתת. לכן, גם כשאינני יודע משהו, אני מתבייש לשאול כי אני לא רוצה להטריח אף אחד. קשה לי מאוד לקבל וכל הפרוייקט שאני עושה על רכבות - מטרתו לתת לאנשים אחרים הנאה ולגרום להם לאושר. הייתי נורא שמח להתחלף עם אמא שלי והלוואי והרגל שלי היתה נשברת במקום הרגל שלה. אני מתוודא על האמת הזו לפניכם ואני רוצה להוסיף שבכל פעם שפגעתי פה במישהו, לא ישנתי אח"כ בלילה. המצפון הרג אותי. יום אחד התקשרתי לאיליה וכמעט בכיתי כאשר התנצלתי בפניו. כך עשיתי עם טוארג ועם הערב יענקלה לאן וכמובן עם אישאש ואורן ! אנא אל תכעסו עלי - אני מבואס מהתקופה הזו ומקווה שאוכל לחזור במהרה למוטב כדי להמשיך את מפעל החיים הרכבתי במטרה לגרום לכם ולכולכם המון טוב על הלב. כולכם יקרים לי מאוד ! באהבה ובכאב, אביתר
תודה רבה איש יקר !!!רפואה שלימה והחלמה מהירה.
ויהיה טוב אינשאללה !
אני מכל הלב רפואה שלמה לאמא שלךאני מודה לכולכם. ועכשיו אגלה לכם סו
סוד: אמא שלי הסוכרתית שברה את השוק השמאלי מעל לקרסול בשבעה במרץ השנה ועד עכשיו יש לה גבס. אתמול בלילה הופיע דם על הגבס ואני נכנסתי ללחץ נורא. אישפזתי אותה בהדסה הר-הצופים אבל היא כבר 3 חודשים נאנקת מכאבים ומאז מרץ אני על קוצים ומתנהג לא יפה מהלחץ הנורא הזה. אני בן יחיד וכל העול נופל עלי כך שאין לי יום ואין לי לילה. אני משתדל להמשיך את החיים איכשהו אבל אני שחוק נורא ואני חייב להתנצל התנצלות מכל הלב על הפגיעות הקשות שאנשים פה חטפו ממני מאז מרץ. כל הזמן אני משתדל להסתיר את האמת ולברוח לעולם הרכבות והאוטובוסים שלי אך ביום שישי שעבר הכל התפוצץ לי בפנים ומאז לא יכולתי לישון. מזל שציפי בשנת שבתון כי אחרת הייתי נגמר. אני לא יכול לסבול שמישהוא סובל ולא אכפת לי מי זה. לכן, החלטתי להפוך למתנדב קבוע ב-"עזר מציון" ירושלים ולכן אני כל-כך שמח שאני יכול לענות לאנשים פה תשובות מלאות כשאני במוד טוב. החלק הכי טוב שלי הוא לתת לאנשים מידע ואני לא בן-אדם שיודע לקבל אלא רק לתת. לכן, גם כשאינני יודע משהו, אני מתבייש לשאול כי אני לא רוצה להטריח אף אחד. קשה לי מאוד לקבל וכל הפרוייקט שאני עושה על רכבות - מטרתו לתת לאנשים אחרים הנאה ולגרום להם לאושר. הייתי נורא שמח להתחלף עם אמא שלי והלוואי והרגל שלי היתה נשברת במקום הרגל שלה. אני מתוודא על האמת הזו לפניכם ואני רוצה להוסיף שבכל פעם שפגעתי פה במישהו, לא ישנתי אח"כ בלילה. המצפון הרג אותי. יום אחד התקשרתי לאיליה וכמעט בכיתי כאשר התנצלתי בפניו. כך עשיתי עם טוארג ועם הערב יענקלה לאן וכמובן עם אישאש ואורן ! אנא אל תכעסו עלי - אני מבואס מהתקופה הזו ומקווה שאוכל לחזור במהרה למוטב כדי להמשיך את מפעל החיים הרכבתי במטרה לגרום לכם ולכולכם המון טוב על הלב. כולכם יקרים לי מאוד ! באהבה ובכאב, אביתר
תודה לכולכם מקרבאני מכל הלב רפואה שלמה לאמא שלך
אביתר, גם אני מצטרף לקודמיאני מכל הלב רפואה שלמה לאמא שלך
אני מודה לך מאוד אוהד ובהזדמנות זואביתר, גם אני מצטרף לקודמי
אני מצטרף מכל הלב לקודמי שהביעו איחולי החלמה מהירה לאמך.
איצידנט = אינצידנט. סליחה.אני מודה לך מאוד אוהד ובהזדמנות זו
אני מביע את התנצלותי הכנה על האיצידנט שהיה לנו בנושא השוסון. נהגתי בטיפשות שכתבתי לך מילים שאינן הולמות ואני מבקש את סליחתך ! הבועה הזו התפוצצה לי ואני אחזור לעצמי. מבטיח. שלך, אביתר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.