משהו מאמין?
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member 19/7/26 #3 נכתב ע"י marabo: משהו מאמין? לחץ כדי להרחיב... קשה לדעת מה יותר חשוב למדווחים - האמת או העמדה הפוליטית.
נכתב ע"י marabo: משהו מאמין? לחץ כדי להרחיב... קשה לדעת מה יותר חשוב למדווחים - האמת או העמדה הפוליטית.
marabo Well-known member 19/7/26 #6 נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: קשה לדעת מה יותר חשוב למדווחים - האמת או העמדה הפוליטית. לחץ כדי להרחיב... אם זו האמת אני רוצה לראות את הערבי שזרק את הסיגריה עומד לדין ושמוגשת נגדו תביעת נזיקין במיליונים על הנזק שגרם.
נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: קשה לדעת מה יותר חשוב למדווחים - האמת או העמדה הפוליטית. לחץ כדי להרחיב... אם זו האמת אני רוצה לראות את הערבי שזרק את הסיגריה עומד לדין ושמוגשת נגדו תביעת נזיקין במיליונים על הנזק שגרם.
C certified.woke Well-known member 19/7/26 #4 נכתב ע"י marabo: משהו מאמין? לחץ כדי להרחיב... מה הנסח העדיף עליך? מה הנסח שהיית רוצה לראות?
marabo Well-known member 19/7/26 #5 נכתב ע"י certified.woke: מה הנסח העדיף עליך? מה הנסח שהיית רוצה לראות? לחץ כדי להרחיב... אתה יודע מה, אין בעיה, אם אתם טוענים שיש לכם הוכחות שערבי זרק סיגריה שגרמה לאש אני רוצה לראות את הערבי הזה עומד לדין ומקבל תביעת נזיקין על כל הנזק שגרם לרכוש והוצאות כיבוי אש. עד אז, אל תחרטטו לי.
נכתב ע"י certified.woke: מה הנסח העדיף עליך? מה הנסח שהיית רוצה לראות? לחץ כדי להרחיב... אתה יודע מה, אין בעיה, אם אתם טוענים שיש לכם הוכחות שערבי זרק סיגריה שגרמה לאש אני רוצה לראות את הערבי הזה עומד לדין ומקבל תביעת נזיקין על כל הנזק שגרם לרכוש והוצאות כיבוי אש. עד אז, אל תחרטטו לי.