כנראה שמקום הבהמות הוא לא בפורום

תרנגולת

New member
דווקא מקומך כאן..

אני לא יודעת אם באמת מחקו או שנדחק לדף הקודם. אבל ברוכה הבאה.

t@gel

New member
היי

אז ככה... א. בקריאת עשר הודעות אחרונות של הניק שלך...לא נמצאו הודעות תחת ניק זה, למעט ההודעה הזו. מה שאומר שבפורום הזה אין לך שום הודעה מלבד הודעה זו. ב. בסריקת הודעות מחוקות נמצאה הודעה אחת תחת הניק הזה...הנה ההודעה שלך: בהמה שמנה ומסריחה..... אמ-אמ-אמא של הבהמות 28/05/01 13:57 אינשאללה לכי להזדיין יא מגעילה. נמאסת? את לא מבינה. נמאסת יא שמנה מזדיינת.....שאלוהים יקח אותך כבר....אמן אמן ועוד פעם אמן!!!!!!! ס`גרי כבר ת`פה שלך....תפסיקי לאכול את האוכל של כולם....לא השארת היום כלום לאחים שלך ולהורים שלך....מה, הכל מותר, שמנה? שום סייגים? אין שום דבר שיעצור את הפה הגדול והגוף המגעיל? את שמנה ומסריחה....וחסרת התחשבות...לא חושבת על אף אחד, הא? שכולם יהיו רעבים אבל הבטן שלך תתפוצץ?.....לכי להזדיין יא מגעילה!!!!! קח אותה אלוהים....קח אותה.....רסק אותה באיזשהי תאונה.....הרוג אותה, רצח אותה....נפש תועבה....נפש מגעילה...גוף מסקיח וגדול...חיים מזדיינים....רצח אותה ואותו את הגוף...את הגוף הזה...קח אותו...ה-ר-ו-ג אותו!!!!!!!!!!! ג. מי שמחק את ההודעה הזו...עשה בשכל. אני מגבה את מחיקת ההודעה, יגבוי מלא. אם יש בעיה עם המחיקה, את יכולה לייחס את המחיקה אלי. אין לי שום בעיות עם זה. ד. בפורום הזה ניתן לקלל את העולם...אבל לא ככה...ואם אין מי שייקבע את החוקים, אני אקבע אותם לפי מיטב שיקול דעתי. הודעתך גרמה נזק ופגעה במשתתפי הפורום. ה. יש לך מקום בפורום הזה, כל עוד תדעי להשתתף בצורה מתורבתת. כל זמן שתחרגי מהרמה של הפורום, לא תמני כשותפה כאן. תגל, מנהלת הפורום

דעתי בנושא...

מצד אחד מסכימה- כן, מילים חריפות מידי...סגנון קצת מתבהם ומסריח....נכון, אולי יש מי שתקרא ותזדעזע...נכון, אולי יש גם מי שתקרא ותחשוב...``היי, גם אני מחסלת את כל האוכל בבית...אם ככה גם אני בהמה מסריחה+ כל שאר התיאורים המתלווים``... או, אפילו חמור מזה...``אם ככה גם דיני הוא דין מוות...גם לי אין מקום בעולם שהרי גם אני בולסת כל מה שזז``.... מצד שני- לא חושבת שאחד יכול ``להלביש`` על עצמו הרגשה מסויימת של אחר רק משום שקרא אותה בפורום...לא חושבת שאחד ``יאמץ`` לעצמו תחושות כמו שמישהו אחר כתב רק בגלל שהוא כמו הכותב סובל מאותה הפרעת אכילה...כל אחד ודרכו הוא לראות את הדברים...כל אחד ודרכו- דרכו להרגיש, דרכו להתמודד, דרכו לפרש, דרכו לקום ולעלות, דרכו ליפול....כל אחד ודרכו להתבטא... מילים לא יגרמו לקורא אותן להתדרדרות מחלתו כמו שלא יוכלו להביא להחלמתו...מילים הן רק מילים...אין להם כוח מאגי...עדיין לא... ואני אסביר, אני יכולה לקרוא משהו מאד חיובי שמישהו כתב לי...(מילים יפות, המון תקווה, כוח וכאלה...) ובלי קשר למילים...רק עם ההרגשה שנוצרה אצלי לאור הדברים (התרגשות, הוקרת תודה, חיבה לכותב, או מאידך- כעס על זה שהוא בכלל לא מבין, אי הסכמה איתו...לא יודעת מה...), להיכנס לכזה בולמוס ענק... אני מתכוונת, זה כ``כ לא משנה מה נאמר ואיך...כל אחד מפרש דברים בצורה שונה..יש מי שמילים חיוביות בעת שהוא מרגיש רע יעודדו אותו, ירגשו אותו ומתוך התרגשות יגיח הסימפטום של מחלתו...יש מי שמילים כאלה יעצבנו אותו...ירתיחו אותו...ואז יופיע לו הסימפטום (הרעבה, זלילה, בולמוס)...יש מי שמילים כאלו אולי ישקיטו אותו...ירגיעו את הסימפטום...אין לדעת...כל אדם לגופו... אותו הדבר נכון גם לגבי התבטאות הכוללת מילים קצת פחות יפות...כל אחד מגיב אחרת...כל אחד מתייחס אחרת... לכן קשה להגיד איזו התנסחות מזיקה לפורום ואנשיו ואיזו לא... אולי, אם הלך המחשבה כזה, צריך לכתוב רק דברים שהם פרווה...לא יותר מידי חיוביים, לא יותר מידי שליליים, לא מרגשים מידי, לא עצובים מידי, לא שמחים, לא מצחיקים...דברים כאלה שלא יעוררו שום רגש מכל סוג שהוא.... ואז? ואז מה יקרה? אממ...לא מסובך מידי...יש שאנמיות ושיגרה וחוסר עניין יעוררו אצלם את הבולמוס, ההרעבה וכו`...ויש כאלה שלא.... בקיצור, לא יוצאים מזה... לכן, דעתי היא, שעדיף שאדם ידע שהוא מגיע לפורום ויכול להתבטא ולהגיד במלל שלו את הדברים הכואבים או הטובים...כי המחלה הזאת גדולה על המילים...מכניסה אותן לכיס הקטן...מתעתעת בנו לחשוב שעדיף לומר ככה ולא אחרת...ובסוף הרי רואים שהמילים כ``כ חסרות כוח לעומתה...או כן בעלות כוח...אך פועלות באופן שונה על כל אחד...(כמו שהדגמתי קודם)... לכן, לי זה נראה קצת חסר חשיבות למחוק את הדברים שאמרתי...דברים שאמרתי רק על עצמי...ולא על אף אחד אחר... אבל, מי אני? סתם בהמה מסריחה מזדיינת.... שלכם, אמ-אמ-אמא של הבהמות.

לא מסכימה...

לפחות לחלק ממה שאמרת... יש המון כוח למילים. הן יכולות להביע המון...הרבה מעבר למה שנדמה לפעמים. כעקרון אני חושבת ונדמה לי כי את מסכימה איתי כי מה שעומד מאחורי המחלה הזו...מאחורי כל הפרעת אכילה...הוא רצון להביע את התחושות הקשות שאנו חשים וכואבים בדרך אחרת...שלא דרך מילים. וזו היא בעצם מטרתנו כאן - ללמוד להחזיר את יכולתנו להשתמש באותה הדרך שהוצאנו משימוש...למצוא שוב את הדרך להביע את מה שעוב עלינו במילים, אם בדיבור או עם בכתיבה. גם לי צרמה מאוד הודעתך. ואת יודעת מה? אפילו פגעה באיזשהו מקום. פעמים רבות חשתי לפחות חלק ממה שתארת...את השינאה העצמית וההלקאה על כך שאני כאן...קיימת ומפריעה לאחרים בחייהם. אבל חשוב לי שכאן נמצא את הדרך לומר זאת בדרך שאחרים יוכלו לשמוע אותה ולהזדהות מעבר לזעזוע. כי זעזוע חולף לו בשלב מסויים. השאלה מה אנו עושים אם מה שלמדנו ועברנו. אני מציעה לך להשתמש בכלי זה כדי ללמוד להחזיר את היכולת להביע את הכאב שלך. ולשם כך אין צורך להשתמש במילים כאלו...שאולי כן פוגעות באחרים. ובטח שפוגעות בך. לא..את לא צריכה לצנזר עצמך. רק לדבר על מה שאת חשה ועל תחושותיך במילים שנוכל להבין...שנוכל להתיחס. תמצאי כאן המון תמיכה. המון הבנה. המון עידוד. הכאב שלך הוא כאב...זה ברור ואף אחד לא מתווכח איתך. ואנו כאן כולנו על מנת לעזור לך למצוא את הדרך להפיג אותו ולפתור את מה שעומד מאחוריו...לפחות לנסות ולהבין. נעזור לך כמה שנוכל...או כמה שתאפשרי את לנו. ואני מקווה שתוכלי להתמקם כאן בינינו מבלי שיהיה צורך לעשות שימוש נוסף במחיקות. אין צורך בכך...וזה באמת נוגד את העובדה שבאת אלינו. יש לך יכולת ניסוח והבעה. השתמשי בה כדי שנוכל לעזור לך. וכן...אני מקווה מאוד שתמצאי נייק אחר. אני חושבת שאת מכילה הרבה מעבר למה שאמרת. לאף אדם לא מגיע שיקראו לו כך. לאף אחד לא מגיע שיתיחסו אליו כך. ואיך שלא תראי את זה את בן-אדם. עם רגשות ותחושות ומחשבות וכאבים. ואת מוזמנת לדבר עליהם כאן...רק בצורה נאותה. מקווה שתשארי איתנו שלך מאיה.

irka

New member
ודעתי בנושא...

אפשר להביא את אצמי בלי קללות וזה יהיה לא פחות חזק. אני למשל לא יכולה לשמוא כשאנשים מקללים, יותר נחון--לא יכול להבין מה הם רוצים להגיד בזה. יותר קל להגיד שמאוד רע לך, ולמה. אני גם בעד למחוק את הדברים שאמרת. ואני בכלל לא מתכוונת להאליב אותך, אבל מאליב אותי כשמדברים איתי במילים כאלה. אני בתוחה שאת יכולה לבטא את אצמך עוד יותר טוב אם תשתמשי בשפה שמסבירה את הבעיה שלך ולא מקללת את כול העולם. אני לא מאמינה שלקללות יש יותר כוח.!!! אבל את תחליתי בשבילך מה יותר טוב לך. אירקה.

פלג^ר

New member
אני חושבת שמקומה הוא בגן חיות

שם כנראה היא תתאים אולי.אני מוכנה לשלם את ההוצעה תתבישי לך

מסכימה איתך....שתתבייש לעצמה הבהמה

מקומה אכן בגן חיות...ולא, את לא צריכה לשלם לי עבור ההוצאה...אבל נחמד מצידך לקבל אותי כ``כ יפה ולהציע מימון...תודה... אמ-אמ-אמא של הבהמות

פלג^ר

New member
אין בעד יקירתי יום יום.שיהיו לך

חיים נעימים.אולי בכל זאת?אני מרגישה שאת זועקת לעזרה קחי אותה

t@gel

New member
תגובתה של אביטל23 להודעה המחוקה

התגובה שייכת לאביטל...והיא נמחקה אוטומטית עם מחיקת ההודעה... אני חושבת שתגובה כזו צריכה להשאר ואני מעלה אותה שוב... ----------------------------------------------------------- לפני הכול, ברוכה הבאה מאת אביטל23 אני מסרבת בכול תוקף לקרוא לך בשם הנוראי הזה שבחרת לעצמך. וכל המילים הנוראיות האילו , קשה לי לבחור מאיפה להתחיל. השנאה העצמית הזו, למה?? היי גם אני פעם הייתי שמנה נוראית, וגם עכשיו תדעי שלא חסר לי, אל תשנאי את עצמך כול כך, תרימי את הראש ותתחילי להלחם. תלמדי לאהוב אותך בזכות מי שאת, ומי שלא רוצה שלא יסתכל. מקוה שהמצב רוח קצת ישתפר לך במשך היום והתקף הזעם יעבור לו שלך אביטל

למעלה