כנסו רגע כולם

מתןaction

New member
כנסו רגע כולם

נתקעתי בmeda of honor ורציתי להביא לכם תמונה כדי שתגידו לי מה לעשות עכשיו תראו מה עשיתי נכנסתי למשחק לחצתי על print screan הלכתי לצייר לחצתי ctrl+v הופיעה לי הודעה שהתמונה יותר מדי גדולה והוא שאל אותי אם להשאיר אותה כמו שהיא או לשים אותה לפי הגודל של הצייר לחצתי כן ואז הופיע לי מסך שחור לא תמונה מהמשחק הפכתי את הקובץ ל jpg וזה עדיין הראה לי מסך שחור אז בבקשה מי שיודע לשים תמונה שיגיד לי למה זה קורה לי??????? נ.ב הסתכלתי כמה הקובץ לוקח (התמונה) וזה הראה לי שזה לוקה 1 מגה בייט וכאן אפשר לשים רק עד 250kb אז מה אני אעשה עכשיו????????

מתןaction

New member
נו??? למה אף אחד לא עונה לי???

אני צריך לדעת אין שמים תמונה כדי שתעזרו לי ב medal of honor בבקשה!!!!!!!!!!!!!

barkai36

New member
תנסה להסביר את הבעיה של mohaa

במקום להסביר את הבעיה של התמונה שכפי הנראה אף אחד פה לא יודע איך לפתור.

barkai36

New member
זה לא קשור

הוא אמור ללחוץ על כן זה רק קשור לגודל של התמונה. יש לו בעיה אחרת. תנסה להגיד לנו מה הבעיה שלך בmohaa כי בנתיים אף אחד לא עזר לך בקשר לתמונה.

מתןaction

New member
זה מאוד ארוך אבל אולי מישהו יודע

אני בשלב כזה שבהתחלה אני צריך להרוג אנשים עם הסנייפר שלי כדי שלא יפוצצו את הגשר ואחר כך שאני הורג את כולם אז בא הטנק שגנבתי ממיקודם ואז באים גם טנקים אויבים וכל פעם לטנק שלי יורד כח עד שהוא מת ואני בינתיים צריך לעשות משהו אני חושב לקרוא למטוסים אבל איפה????? אני משתגע אני לא מוצא את המקום לקרוא למטוסים זהו זאת הבעיה שלי אני אנסה כמה פעמים להביא תמונה ברורה תודה ושלום.

voguemaster

New member
תשתמש ב-ACDSEE

תפתח אותה ב-ACDSEE ותשמור אותה בתור JPG. צריך להספיק כדי שתוכל להעלות אותה לפה... נ.ב יש עוד לא מעט תוכנות שיודעות לעשות את זה. כל תוכנת עריכת תמונות (חוץ מ-MSPAINT המסריחה!!) בהחלט מספיקה.

מתןaction

New member
עשיתי כבר את מה שאמרת לי לעשות

יש לי את התוכנה acdsee והפכתי את הקובץ ל jpg וזה עדיין לא עזר אני רואה מסך שחור

world cup

New member
אבל בתוכנה הנ"ל ניתן רק לצפות ב

תמונות ולא לערוך אותן

למעלה