כנסו דחוף!!!!מי שלא נכנס הוא מגעיל!

חלי@@

New member
כנסו דחוף!!!!מי שלא נכנס הוא מגעיל!

טוב....אני עשיתי ספיישל של 4 תמונות...של סנטיאגו... ו"נועוש" כפי שהיא קוראת לעצמה.....אמרה לי לא לעשות ספיישלים יותר... אז את יודעת מה נועוש??? לכי תעשי קקה!!!!! את לא רוצה שאני אעשה ספיישלים יותר?? לא צריך!!!! טוב לכול החברה הנחמדים כאן.....ויש כאן הרבה נחמדים...כמו זה שאמר וענה לה:"כולה 4 תמונות" כל הכבוד אני רק לא זוכרת את שמך....
אני מצתערת חברים אבל היא העליבה אותי ואין לי חשק יותר להכנס לפורום הזה....אז לכול מי שהיה אלי נחמד....תודה ואני אוהבת אתכם ביי ביי נ.ב נועוש אני מקדישה לך שתי תמונות...

חלי@@

New member
עוד אחת ואני זזה נועוש

מה קרה כול כך מפריע לך???. פרינססה....

שלומי

New member
לחלי@@ - כנסי!!!

אני מבקש ממך ומזהיר אותך כאחד; בפורום הזה משתמשים בשפה נקייה,לכי תרחצי את הפה בסבון.ממש לא מכובד מה שכתבת. קחי לתשומת ליבך.אני ממש לא מוחק או מגביל כאן אנשים ואת זה את יודעת היטב! אל תהיי הראשונה שאצטרך להרחיק השנה. שלומי

שלומי

New member
אני לא העפתי אותך:

אני רק הזהרתי.מכל מקום את רוצה ללכת-לכי!!! התנהגותך ממש לא בוגרת,אבל זה עניין שלך.

לירן2002

New member
שלומי, אני מסכים איתך במאה אחוז!

מי שלא יודע לשמור על הפה שלו- שיעוף מפה!
אנחנו לא צריכים כאן אנשים חצופים וחסרי תרבות ונימוס! בפורום הזה יהיו רק אנשים שיודעים לשלוט על מה שיוצא להם מהפה! בכנות וביושר רב, לירן.

$ מעיין $

New member
תראו ....

אני לא חושבת שה-4 תמונות הזיקו ממש ... כי זה לא! דבר שני, נכון, מה שהיא אמרה ממש לא היה במקום .... כי בכל זאת ... זה לא הצדיק את המעשה ... אבל, חלי אני לא חושבת שאת צריכה לעזוב, לא שאני מצדיקה אותך, אני לא מצדיקה פה אף אחד ... פשוט זה לא שווה את זה... כי משום מה נהיו פה יותר מידיי מנהלים למיניהם, אז להזכירכם המנהל פה הוא שלומי.... שלומי! לאיית לכם את זה? ואם הוא חושב שכמות התמונות שהיא שמה מוגזמת אז רק (אבל ר-ק) הוא יעיר על זה .. אני לא התכוונתי לפגוע פה במישהו, ואם פגעתי אז אני מתנצלת פשוט רק רציתי להבהיר פה דבר שדיי שכחו פה לאחרונה ...
מעיין

Hurakano

New member
למה לריב ?

למה הבלאגן ? לדעתי חלי את לא צריכה לעזוב אף אחד לא גירש אותך מפה ! זה ששמת כמה תמונות ומישהי קמה ואמרה שזה לא מוצא חן בעיניה זה לא אומר שאת צריכה להעלב ולהעליב ! אני במקומך לא הייתי מתייחס כי כולם הרי יודעים שהתמונות ששמת לא היו ספיישל ובטח גם לא תפסו הרבה מקום - עובדה -אף אחד חוץ מ"נועוש" לא אמר שזה מפריע לו. לדעתי לקחת את זה קשה מדי ולא היית צריכה לעשות ככה. אל תעזבי, כי זה לא שווה את זה. אל תשליטו טרור ומריבות בפורום, כי יש כבר מספיק במדינה. hasta la proxima Hurakano

למעלה