כנסווו! פתחתי את הבוקר בידיעה!!!!!!

N a d a v 1 6

New member
כנסווו! פתחתי את הבוקר בידיעה!!!!!!

אמאלה:-O לא תאמינווווווווווווווווווווווו!!!! לא מזמן התעוררתי..אבל איך? אמא פתחה את הדלת ושנכנסים לחדר הדללת עושה קצת רעש אז פקחתי את העיינים חשבתי אמא באה להעיר אותי.. לא פקחתי את העיינים "אמרתי לאבא" אני כולי עוד לא מבין מה קורה בעולם? אמרתי לאבא שלך.......הוא מקבל את זה מאוד. ואני מה?!?! מה עשית?!?!?! כידוע לכם אמא שלי ואבא שלי הם החיים שלי אבל עם כל הכבוד לאבא אני יותר קשור לאמא.... עכשיו מה היא סיפרה לו? שאני טרנסקסואל...הוא מקבל יצאתי מהחדר הוא התייחס יפה..לא אמר לי כלום על המצב..אמר שמתישהו אני אצטרך לחיות את החיים שלי....ושאני אעשה אך ורק מה שטוב לי והוא מקבל את זה מאוד!! אמאלה!!! איזה מפחיד.. סורי שחפרתי לכם בנושא כל השבוע האחרון זהו המגעל נסגר לא צריך להסתיר מאף אחד יותר.... לא צריך להגיד לאבא שאני דו..ואז הומו..ואז טרסנ,לא הייתי צריך לעבור תהליך מתיש. אני פה עם דמעות על הבוקר נסגר מעגל....אבא ואמא יודעים.....מקבלים ועכשיו יש תמיכה גם של אבא..... סוף סוף להרגיש בנוח גם לייד אבא.
לא ידעתי שאבא ייקבל כ"כ בקלות..כאילו כן ידעתי ולא ידעתי. חששתי בקיצור. :-O... ברושתכם! יש לי לנסוע עם ההורים לת"א. אגב בקרוב אני קובע תור לפסיכולוג לדבר איתו קצת..לשתף אותו(הפסיכולוג רושם מרשם להורמונים)-אבל אני צריך לחשוב על כל מהלך. אני לא רוצה להפוך לאישה כמו שאני לא רוצה להפוך לגבר...זאת אומרת עכשיו אני נער.. אבל מה זה משנה!!?!?!?!? ההורים יודעייייייייייייייייים (מעיף את הכובע למעלה כמו בסרטיםםםםם חחח) אך...... אוהב אתכם אנשים אמרתי ללכם שיש טעם לחייייייייים!! אם יש תמיכה מההורים ומהמשפחה לא משנה איזה צעד אני עושה. אני אעשה אותו עם לב שלם. יום טוב.. ביי ביי!!!
אבא
לב|אמא.

מזל טוב! עכשיו שניהם יודעים!../images/Emo24.gif

איך אני מאושר בשבילך - אפילו אל תתחיל לתאר!!! זהו! עכשיו נגמרה ההסתרה בכלל! כל מי שחשוב לך כבר יודע ואתה יכול לחשוב על להתחיל להיות מי שאתה באמת!
(
מה לעשות שוב פעם... )
דין הפנתר, as always!

NeT NiT

New member
וואו זה פשוט כל כך נהדר../images/Emo9.gif ^^

המון מזל טוב!!!! בהצלחה בהכל ותהנה מהחיים
ממש שימחת אותי לקרוא כזה דבר על הבוקר
[הלוואי שגם אבא שלי יגיב ככה]

איי מזל טוב!!

כמה כייף שאפשר לחיות בידיעה שההורים יודעים ולא צריך לחשוש ללכת למקומות וכאלה. שמחה שהוא קיבל את זה ככה, ולא בצורה קיצונית לצד הרע. לאב יו נדבוש'

N a d a v 1 6

New member
תודה לכולם ואיי הייתי עם אבא עכשיו

סתם הלכנו לקניות וזה אנחנו ממש מתקרבים והוא ממש רוצה להתקרב אליי אפילו הביא לי כסף
חח!! אךךך...

N a d a v 1 6

New member
מאמי אני מאושר!!!+הכסף עוד יותר../images/Emo3.gif

מקבלים אותי כמו שאני ועוד משלמים לי חח..

כ"כ שמח בשבילך.

ומעבר לזה. אומנם אנחנו לא מכיריפ, אבל רציתי להגיד לך באמת כל הכבוד על האומץ. אני קורא הודעות שלך בנושא בזמן האחרון וממש גאה בך על האומץ הזה. כל הכבוד ילד, ותמסור להורים שלך שמבחינתי הם ההורים של השנה
.

N a d a v 1 6

New member
כן אה?,אבל תיקח בחשבון גם..

שרק בזכות החינוך שלהם היה לי גם את האומץ. אנחנו לא צריכים להלחם על מה שאנחנו הומואים לסביות טרנסים.. אנחנו זה אנחנו. אני באמת שמח בדבר אחד שאני לא הייתי צריך לשקר שאני דו מיני ואז הומו ורק אזז טרנס..חח זה עובר בשלבים. כי אתה יודע בכל זאת זה מפחיד. הוא ידע וישר קיבל להפך ההורים דווקא יותר תומכים בי.....מאשר מקודם כי הם מבינים שצריך לתמוךה רי אם לא נספר? איך ייעזרו לנו.

Saint Marko

New member
../images/Emo99.gif יש לך הורים מדהימים

ובהחלט אני מאמין שבלי החינוך וההרגשה והביטחון שהם הקנו לך לא היית עושה את הצעד הזה היום ומגשים את עצמך כמובן. שיהיה בהצלחה נדב
*שלחתי לך מסר ולא החזרת
*

נדבי כוסית שלי../images/Emo23.gif

שמח לישמוע ידעתי שזה יקרה כל כבוד ..תגיד להם שיאמצו אותי
כפרע ותזכור תמיד לא משנה מה תהיה אני תמיד אקבל אותך ויאהב אותך..כי קודם כל אתה בן אדם
עדי

James Hammerton

New member
שמח בשבילך ../images/Emo140.gif

מקווה שזה ילך בקלות עם כל מי שתספר לו. תמשיך לעדכן

N a d a v 1 6

New member
לעשות ניתוח? בוא נתחיל מזה

שהורמונים צריך לקחת וגם אם אני אקח הורמונים אני אשאר בן בכל התקופה הזו אומנן אני אתעדן אבל אני אהיה בן. יכול להיות שאני אקח רק הורמונים במינון נמוך יכול להיות שאני אשאר בן יכול להיות שאני אהיה אישה בעתיד. אין לי מושג יש לי שנה שלמה לחשוב על המצב. ובכלל על החיים. אני מאמין בדרך של יהיה טוב,יש משפחה מאחוריי וחברים. אני בנתיים טוב לי מהמצב אבל,זה עובדתי שאני טרנס(בלב). זהו!:).

למעלה