כנסווווווווווווווווווו

shai202

New member
כנסווווווווווווווווווו

יש כתבה על שרית בוואלה אין לי מושג על מה אבללללל איך שראיתי את הפנים המושלמותת שלה ישר באתי לכתובבבבבבבבב פהההה

shai202

New member
קראתי ואני מזועזע!!!!!!!

עדיף לא לקרואאאאאאאא איזה מניאקים ורעיםםם אפשר לחשוב מהה קרה??!!!!!! מה רציתם שהיא תעשהההה תעזור להחליף גלגל??!!! כתבים מפגרים!!!!!!!!

Music4Life

New member
אוי לא...עוד כתבה כזאת שטותית? ../images/Emo46.gif

טוב אני חייבת לקרא עכשיו....אגיב (כמובן) אח"כ...

Music4Life

New member
ותגובתי: אוי נו באמת! ../images/Emo67.gif

חחחח עושים כזה סיפור שסתם גלגל מפונצ'ר? ממש סיפור גדול....סקופ אני אני אגיד לכם.... ואם שרה לא יודעת להחליף גלגל ולא רצתה ללכלך את הבגדים שלה והיה לה הופעה אח"כ...אז מה אם היא נשארה באוטו? אוווו.... שי מותק, אין צורך להתעצבן....עם הזמן מתרגלים לשטויות כאלה תאמין לי הם צריכים לכתוב שערוריות באתר שלהם בדרך זו או אחרת והיי, אם יש מצב לעשות משרית חדד חסרת טובה באמצע הדרך, אז למה לא? בכיף שלהם... (כמובן, שנאמר בציניות רבה, לכל המתקשים להבין)
תעבור הלאה....לא שווה את העצבים שלך

shai202

New member
ניבה מותק,לא לזה התכוונתי אלא ש..

הרי פעם ב..לעיתים רחוקות יש כתבה עליה בוואלה,ותמיד הם לא מפרגנים תמיד!! לא משנה מה מו מי,תמיד הם נותנים מילה רעה,או רומזים משו.. אף פעם לא אמרו מילה טובה..והנה הם יכלו לעשות משו קצר על מזל טוב להוצאת הדיסק החדש,ולתת פירגון זה מה שמעצבן אותי!! לא הכתבה עצמה,אלא,שבכל פעם מחדש הם תמיד רושמים מילה רעה ולא מפרגנים!!

Music4Life

New member
הא...כן אתה צודק...

נו מה נגיד? הם חראות לדעתי...יצא לה דיסק חדש והכל, קצת פירגון כל כך קשה???? כן, זה מעצבן מהבחינה הזאת אבל מה לעשות..... איך תמיד הם מנסים להוציא את שרית רעה, אתה שם לב?
זה ממש מגעיל....

shai202

New member
נכון מאוד!

חחח אבל זה לא דבר רע אפשר לחשובבב מה קרההה הם היו בנסיעה,היתה פנצ'ר ,מה רציתם!!!!??. ששרית תחליף גלגל,מה רציתם שהיא תעשה?.!! ברור שהיא תשאר במכונית... ואין קשר בגדין או לא יודע מה,אין שום סיבה שהיא הייתה צריכה לצאת מהמכונית!!

Music4Life

New member
נכון אני מסכימה...

בקיצור זה לא משנה, זה לא מראה דבר על זה שהיא היתה המכונית... אז? המ הם היו שם ממש שהם יכולים לשפוט אותה ככה? אולי החא הציעה את עזרתה לאבי והוא אמר לה שתשאר באוטו - כולה להחליף גלגל...באמת.... איזה דבילי זה. יאללה שטויות...

Music4Life

New member
אה, אישה לא יודעת להחליף גלגל???

רק גברים יודעים? לא להיות "סקסיסטים"...... חחח מצחיק איך כל פעם שיש איזה כתבה על שרית או משהו, נהיה מזה דיון מעמיק...
שכן, אני גם תורמת להם די הרבה
אבל סתם זה מצחיק אותי טוב די אני סיימתי לחפור...שימשיכו לבדר את עצמם עם הכתבות הטיפשיות שלהם ושישתו הרבהההההההההה מים

חן חמי

New member
גם אני לא הייתי יוצאת להחליף גלגל

ואני בטוחה שרובנו לא היינו עושות את זה
אז מה מחר יכתבו גם עלינו בוואלה? סתומים. החלמה מהירה לגלגל

KLSVM15

New member
אנשים חסרי חיים!!

אין להם על מה לכתוב????? מה אכפת להם אם שרית יצאה מהאוטו או לא? חוץ מ'זה בטח אבי אמר לה להישאר באוטו כי הוא לא רצה לעורר מהומה של מעריצים סביב הפנצ'ר או משהוו אבל מה זה מפריע להםם?!?! אנחנו יודעים איזה אישיות מדהימה היא מה כואב ללכתבים האלוו?? שרית אנחנו אוהבים אותך!!!! חג אורים שמח לכולם:)

eliezer 6

New member
לכל פרט הם נכנסים

ואיזה כתבות על פנצ'רים , כאילו כל מהלך בחיים הם סופרים.לא נותנים לנשום,וכל פעם יש להם רעינות...

אין להם מה ליכתוב אז מה לעשות מה

נותר להם ליכתוב מלבד שטויות אה? עם הם לא ימציאו כתבות מטופשות איך הם ימלאו את הדף איך יקבלו רינטינג? סתם מפגרים אין להם מה לכתוב אז כותבים שטויות מה אני יגיד לכם פשוט תעלימו עין אין מה לעשות הגורל קשה חחח... נחיים היתאכזרו בהם חחחחחחחחחחח....
:-

דרוש1

New member
תשמעו../images/Emo70.gif

אין מה להתעצבן מזה
ככה כל הכתבים, הם חייבים להמציא הכי הכי שטויות שיהיה להם פשוט מה לשים
הם מנפחים כל דבר וזה סתם
עזבו אותם.. לא צריך להוכיח לאפחד מי זאת שרית

למעלה