כניסה למשתמש

SoCold

New member
כניסה למשתמש

פניתי עם הבעיה הזאת בפורום תמיכה טכנית בבלוגיה ועכשיו אני אנסה בפורום הזה. תוכן ההודעה הקודמת: חיפשתי משתמש ישן שלי בשם E r y C h a n ואני מנסה להיכנס אליו ללא הצלחה. ניסיתי לשחזר את הסיסמה כמה פעמים אבל זו לא הבעיה, בכל פעם שאני מכניסה את הפרטים ומנסה להיכנס המערכת מחזירה אותי לדף שהייתי בו ואני לא מצליחה להתחבר. נכנסתי לעולם של המשתמש ואני לא רואה שום בעיה, המשתמש לא מחוק עד כמה שידוע לי. מצד שני זה כן מתחבר למשתמש הזה ( SoCold ). אז מה הבעיה? האם זה בגלל שזה משתמש ישן? יש דרך לתקן את זה? מה שאני בעיקר צריכה במשתמש זה גישה אל הבלוג אבל אני לא מוצאת שום דרך להתחבר... מחקתי עוגיות וקבצים זמניים לפי מה שייעצו לי, וניסיתי גם להתחבר ממחשב אחר. זה לא עזר, בכל פעם שאני נכנסת למשתמש זה נשאר במצב "אורח" ואין לי גישה למשתמש... תודה

Witchcrafts

New member
הוותק של הכרטיס האישי לא קשור לעניין.

http://www.tapuz.co.il/olamot/UserProfile.aspx?profileID=2210449 מה בעצם הבעיה? נדמה לי שדי עשית סלט בהסבר.
יכול להיות שאת לא מקלידה את הסיסמה הנכונה. כשאת משחזרת סיסמה, מגיע לתיבת הדוא"ל שלך מייל עם סיסמה חלופית?

SoCold

New member
:)

כן, הגיע לאימייל שלי הדוא"ל עם הסיסמה החלופית. הסיסמה היא לא הבעיה, כי כשאני כותבת סיסמה לא נכונה זה פשוט כותב לי הודעה שהסיסמה לא נכונה, ("שם המשתמש או הסיסמה לא נכונים"), אבל לעומת זאת כשאני כותבת את הסיסמה החלופית זה לא מראה לי הודעת שגיאה אלא מעביר אותי לדף הרשמה לתפוז. (ומשאיר אותי במצב "אורח") חוץ מזה שיניתי את הסיסמה פעמיים כי חשבתי שזאת הייתה הבעיה, אבל בשתי הפעמים לא הצלחתי להתחבר.

Witchcrafts

New member
מוכנה לתת לי לנסות?

אמנם אני לא הצוות שעומד מאחורי הכינוי "הנהלת הפורומים", אבל אני מבטיחה לך שאפשר לסמוך עליי שלא אגזול לך את הכינוי וכד'.

SoCold

New member
אוקיי

אם תצליחי להיכנס למשתמש, מה יהיה השלב הבא? יהיה אפשר לאתר את הבעיה משם? לשלוח לך את הסיסמה במסר? תודה

Witchcrafts

New member
האמת שלא הלכתי על כיוון של להבין ממה זה נובע,

אלא מרצון לפתור את הסוגייה ולחסוך ממך את הטרטור.
יודעת מה, בואי ננסה בשלבים. אם זה לא יעזור, אנסה בעצמי. באיזה דפדפן את משתמשת? תוכלי לנסות מדפדפן נוסף או שמותקן לך רק דפדפן אחד? ציינת שניסית גם דרך מחשב אחר, נכון? ניסית להתנתק מהכינוי הנוכחי (SoCold) ולהתחבר אליו מחדש? האם גם איתו את 'נזרקת' לדף ההרשמה?

SoCold

New member
הבנתי :)

המ, ניסיתי מכמה דפדפנים: פיירפוקס, גוגל כרום, ואקספלורר. כרגע אני משתמשת באקספלורר. וכן, ניסיתי גם ממחשב אחר (מק). כשאני מתנתקת ומתחברת מהמשתמש הנוכחי זה לא עושה לי את הבעיה הזו.

Witchcrafts

New member
הו, הבנתי. אם כך,

האופציות היחידות שעולות בדעתי הן שאת מתבלבלת במשהו כשאת מזינה את הסיסמה (ואני די בספק, כי לפי מה שהבנתי ממך את כן פועלת נכון) או שיש באג בכרטיס האישי של הכינוי. כדי לבדוק אותן, את מוזמנת לפנות לביג בוסים בפורום המשוב (או שפשוט נלך על ההצעה הקודמת, ואם כן, אז תשלחי לי במסר את הסיסמה). אני פשוט לא מצליחה להעלות בדעתי סיבות נוספות. חבל לי סתם להציע לך להסיר קוקיז וקבצים זמניים, כי את לא חווה את זה עם הכינוי הנוכחי (וזה אפילו קורה במחשב אחר). התקלת אותי, בקיצור.

למעלה