כניסה לאיצטדיון הדר יוסף

solit3

New member
כניסה לאיצטדיון הדר יוסף

בעקבות שרשור מאתמול בנושא, העליתי שאלה לאמיר. לא יודעת עד כמה ריאלי לארגן אופציה כזו אבל אמיר ייעץ לי קודם כל להעלות אותה בפורום ולראות אם וכמה יש היענות. לפי רוח הדברים- לדעתי תהיה:) הוא יחשוב בכיוון.
מעתיקה את השאלה:
"שלום אמיר. מברכת אותך על היוזמה לארגן לחברי הפורום קוד הנחה במרתון תל אביב. כן ירבו:).
לא יודעת איך יכול לעבוד פרקטית- אבל מכיוון שכקבוצה- יש לפורום כח- אולי אפשר למצוא דרך להתאמן בהדר יוסף? כמובן בתשלום של המתאמנים, בהרשמה מראש, עם קביעת יום ושעה ספציפית. זורקת עצם... ושוב תודה. "
אז יהיו כאן מספיק מתעניינים (יללא לשרשר), אולי נשיג משהו.

foggy1

New member
היה נסיון בעבר שלא צלח

הדרישה הייתה ל 50 איש ונוכחות מאמן

Amir Shvoong

New member
פניתי להנהלת האיצטדיון הערב

ובקשתי מהם שיפרטו לי את כל האופציות שבהן ניתן להתאמן באיצטדיון הדר יוסף.
מקווה לקבל תשובה בהקדם.
אמיר

starchild80

New member
האבסורד שבהדר יוסף

פניתי כבר יותר מפעם להנהלת האיצטדיון. הדרישה הפורמלית עומדת על כך שמדובר בקבוצה שתשלם מראש תלווה במאמן ותנפק פוליסת ביטוח מסויימת. כמו כן צריך להתחייב לתקופה מסויימת בה יוגדרו יום ושעה והתשלום מראש.
נשמע הזוי? נכון.
כולה מסלול אתלטיקה שאנשים רוצים לרוץ עליו.
הצעתי שיגבו תשלום פר כניסה לאדם או מנוי שנתי אבל בינתיים זה מה שיש. באיצטדיון החדש בראשל"צ אותו חלם. יש אתלטיקה בישראל!

Amir Shvoong

New member
רק בכדי לעצבן אותך כי אתה בארץ הבירה...

ביטוח - חייבים ביטוח מן הסתם, מקווה שלא צריך לשכנע אותך בעניין
לשלם מראש - אתה לא מצפה שיעמידו אדם וישלמו לו בכדי שיגבה תשלום בכל פעם שמהו מגיע לאיצטדיון.
המתאמן יצטרך להציג אישור רפואי, בדיקה ארגומטרית וכמובן לחתום על פוליסת ביטוח חד יומית.
התחייבות לתקופה - מקובל, בשביל לגבות ממשהו 50 ש"ח על 3 פעמים שיגיע לאיצטדיון, כל עסק היה מוותר על כך.
מאמן - בטח מאמן, משהו שיפקח על המתאמן החדש שלא יתחיל לרוץ כנגד כיוון השעון, שלא ירוץ במסלול הפנימי.
וקרו דברים מעולם כידוע, אנחנו בישראל.

מי שבאמת רוצה להתאמן באיצטדיון יצטרך להתאמץ קצת זה הכל.
יאללה, קלל באותי באוסטרלית :)

starchild80

New member
אתה מנסה בכוח? בבקשה

על מה ביטוח? אם אתה יכול לשחק כדורסל, רוגבי וכדורגל בספורטק, למה דוקא ריצה דורשת ביטוח?

להעמיד מישהו בכניסה זה לא סיפור רציני, אבל אין לי בעיה אם ימכרו רק מנוי לתקופה ויהיה קורא כרטיסים אופטי.

מאמן? אם בנאדם רוצה לבוא ולרוץ? יש גבול. דווקא מפני שאני במקום שבו גישה למסלול אתלטיקה היא טריוויאלית אני יכול להגיד לך שזה מגוחך.

סיימת לעצבן?

Amir Shvoong

New member
לא סיימתי

לא אתה ולא אני מבינים בענייני ביטוח (תקן אותי באם אני טועה).
סתם לא ימציאו ביטוח, וזה לא פחות כאב ראש למי שמנהל את המתקן.
לגבי שאר הדברים, זורם איתך.

אל תשווה את אוסטרליה לישראל, האוסטרלים שמים את החופש, הספורט והבירה בראש
סדר העדיפויות שלהם. הלוואי עלינו.
אמיר

starchild80

New member
אמיר, תחשוב בהגיון

למה ריצה במסלול דורשת ביטוח וריצה בפארק לא?
זה פשוט עוד אמצעי לסינון, אחרת ההנהלה היתה עושה פוליסה וכל מי שהיה נרשם היה נדרש לשלם סכום גדול יותר שכולל גם ביטוח.
האוסטרלים אולי אוהבים ספורט חופש ובירה, אבל אף אחד לא מחפש לירות לעצמו ברגל. האמת היא שאין צורך בביטוח מיוחד כי ריצה היא פעילות אלמנטרית. מעבר לכך זה המצב לא רק באוסטרליה, אלא גם בכל ארץ מערבית אחרת. רצים נוהגים להתאמן במסלול האתלטיקה הקרוב לביתם.

solit3

New member
נכון

שזו התנהלות חלמאית של האיצטדיונים.בסופו של דבר- הם רק יכולים להרוויח מזה. 50 איש חובה? רוב הקבוצות שאני רואה שמתאמנות שם לא מגיעות ל-20. ויש שעות וימים שהנוכחות שם ממש דלילה. סתם נסיום שלהם לנפנף. ברור- שהם יבקשו איזו התחייבות מראש. זה לגיטימי- האידיאלי היה שיקציבו שעות מיוחדות + נוחכות של אחראי למתאמנים שלא שייכים לקבוצות ובאמת להכנס על סמך כרטיס מועדון. אם היה להם קצת רצון וחזון- אפשר היה לסדר את זה. אני בטוחה שינהרו לשם וזה win-win

לגמרי צודק

בדיוק כמו שיש מציל בבריכה.
שבעלי המתקן יעשו ביטוח, בדיוק כמו שיש ביטוח לכל בריכה.
בנוסף שיהיה מאמן/מפקח במקום בשביל לשמור על הסדר הטוב וזהו.

העניין הוא שאף אחד לא באמת מעוניין שזה יקרה ובגלל זה בעלי המתקן מציבים דרישות דרקוניות.

yevgenis

New member
מה לא מובן- לא מעניין אותם!לא את האיגוד,לא

את האיגודים הגדולים(כמו פועל ומכבי) ואת המרכז אולימפי שהם בעלי המקום
הם פונקציונרים-פקידים שתקבלו בפרוטקציה את הג'ובים
למרכז הספורט אין אפילו תקנון ,כנראה לא כדאי להם לעשות סדר

Amir Shvoong

New member
תשובה ממרכז הספורט הלאומי ת״א

כרגע, כידוע, ניתן להתאמן במסגרת קבוצתית ולהיכנס לאיצטדיון עם הקבוצות הבאות:
גלעד קובו kovo2max
אריאל my way
מישאל דגן
רן שילון
זהבה שמואלי

החל תהליך לאפשר לכולם להתאמן באצטדיון לאור הדרישה אבל אין לדעת מתי זה יצא לפועל.
בכל אופן, אני ממליץ שמשהו יקח על עצמו לעלות את המודעות לנושא בכדי שרבים יפנו למרכז הספורט
בכדי לזרז תהליך זה.
אמיר

starchild80

New member
על התהליך הזה הם דיברו איתי לפני שנה וחצי

נחש כמה זה התקדם מאז...

Amir Shvoong

New member
אם זה ידוע למה לא

נעלה עצומה, ניצור איתם קשר, נלחץ עליהם לקדם עניין זה?
להתלונן אפשר תמיד, צריך לעשות מעשה.
אמיר

solit3

New member
עצומה- רעיון מצויין אמיר

בעד. וגם לתת יד במה שצריך...

Amir Shvoong

New member
חשבתי על זה אבל

אם מודיעים לך שהנושא בתהליך אז למה לעשות עצומה. אם אומרים לי שתהליך זה נמשך שנתיים,
ואני רוצה הוכחה ברורה לכך, לא רק עצומה, קמפיין חוצות עושים להם.
משהו יודע פרטים ולא סיפורים על עניין זה?

מה הבעיה לעשות סרטון בתוך האצטדיון כשאני שואל את האחראי האם מותר לי להתאמן ואם לא,
מתי יהיה מותר לי להתאמן, ואם יתמזל המזל, יגיע אחראי יותר גדול, ונעשה סרט בורקס,
ונפיץ אותו, ונגיע עד לשרת הספורט.
יש לי עוד רעיונות, ואפשר לגייס את כל הגופים והדמויות המוכרות בתחום, כולם ישמחו לתת יד.
אבל, שוב, אני צריך לדעת עובדות, לא הצהרות מתהלמות פופוליסטיות, רק עובדות.
אמיר

למעלה